ζωδια Ζυγός Μάρτιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ζυγός – Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Ζυγοί, τον Μάρτιο του 2016, θα εστιάσετε πολύ στον τομέα της υγείας.

 

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μία δίαιτα ή υγιεινή διατροφή, για να βελτιώσετε γενικά την υγεία σας ή την φυσική σας κατάσταση, οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα είναι πολύ επιτυχημένο και θα επιμείνετε σ’ αυτό.
Κοιτάξτε για τοπικά προγράμματα Zumba, Yoga, ή οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής, ή ομάδα ολιστικής συμπεριφοράς για απώλεια βάρους και ευεξία – είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κοινωνικοποιηθείτε, ενώ αυξάνετε τα κίνητρα σας και την αντοχή σας.

zodia-taro-45

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Κόψτε το κάπνισμα ή την ζάχαρη, ότι και να κάνετε γενικά, να σκέφτεστε περισσότερο την διατροφή σας και τον τρόπο ζωή σας και αντικαταστήστε τις κακές συνήθειες, με καλές – οι συνήθειες, καλές ή κακές, είναι δύσκολο να αλλάξουν, γι’ αυτό εστιάστε στις καλές για να βελτιώσετε μακροπρόθεσμα την υγεία σας.
Εάν είχατε κάποιο πρόβλημα υγείας, βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής, όπου μια καινούρια θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει τρομερά. Να θυμάστε να έχετε ολιστική προσέγγιση στα θέματα υγείας: η ψυχική στάση και το να ξέρετε να ξεπερνάτε αγχώδεις καταστάσεις, είναι όσο χρήσιμη είναι μια καλή διατροφή. Στηρίξτε την ψυχική σας υγεία και μειώστε το στρες με συμπληρώματα διατροφής πλούσια σε βιταμίνη B, ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Πάρτε περισσότερο φρέσκο αέρα και εστιάστε στην σωστή γυμναστική.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Οι Ζυγοί, είναι γνωστοί γλυκατζήδες – η πολύ ζάχαρη όμως, μειώνει την απορρόφηση μετάλλων και βιταμινών και προσθέτει στρες, οπότε καλύτερα να την αποφύγετε όσο μπορείτε.
Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, μπορεί να βρεθείτε με ένα καινούριο κουταβάκι ή γατάκι, ή ένα κατοικίδιο που χρειάζεται την βοήθεια σας.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Βρείτε τρόπους να αυξήσετε την αποδοτικότητα σας στην δουλειά, είτε κάνοντας ασφαλέστερο το περιβάλλον σας, πιο οργανωμένο, καθαρό, κ.λπ. – κάντε τον εργοδότη σας να πάρει στα σοβαρά τα δικαιώματα σας και να προσαρμόσει τον χώρο εργασίας σας, για να είναι πιο βοηθητικός. Συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας και κοινωνικοποιηθείτε, έτσι ώστε να δέσετε σαν ομάδα και να έχετε καλύτερες σχέσεις και στην δουλειά.

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είναι επίσης καιρός να αναρωτηθείτε σοβαρά αν η εργασία σας, έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σας και ως εκ τούτου στην υγεία σας. Αν αποφασίσετε πως έχει αρνητικό αντίκτυπο πάνω σας, είναι καιρός να περάσετε στην δράση. Ψάξτε για μια νέα δουλειά με πιο υποστηρικτικό και θετικό περιβάλλον, ή δείτε μαζί με τους υπόλοιπους, πως μπορείτε να εξελίξετε τον τρόπο που δουλεύετε, έτσι ώστε να δουλεύετε όλοι μαζί καλύτερα – αυτό θα ωφελήσει και τον εργοδότη σας, οπότε θα πρέπει κι αυτός να σας βοηθήσει να το πετύχετε αυτό. Μάθετε τα νομικά σας δικαιώματα στην δουλειά και φροντίστε να γίνονται σεβαστά.


Αν δουλεύετε μόνοι σας, μειώστε το άγχος, αναθέτοντας σε εξωτερικούς συνεργάτες μέρος του φόρτου. Μπορείτε ίσως να προσλάβετε κάποιον προσωρινά ή να χρησιμοποιήσετε μία διαδικτυακή υπηρεσία να αναλάβει τις καθημερινές δραστηριότητες που σας τρώνε τον χρόνο και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες, έτσι ώστε να τις εμπιστευτείτε σε άλλους. Πολλοί Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία καλύτερη θέση στην εταιρία τους ή να μεταφερθούν σε κάποιον άλλο τομέα αυτό το μήνα.