ζωδια Μαρτιος Ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

Ο Μάρτιος είναι πολύ σημαντικός μήνας για τους Ιχθύες, καθώς η ηλιακή έκλειψη σας δίνει μια ώθηση ενέργειας και προσωπικής δύναμης. Είναι εξαιρετική περίοδος να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ και νέες δραστηριότητες που θα δώσουν στην ζωή σας νέα, συναρπαστική κατεύθυνση.

Είναι επίσης η εποχή που είναι σημείο καμπής για την υγεία σας – πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας και εξετάστε νέες δίαιτες, προγράμματα γυμναστικής ή τρόπους ζωής, που θα βελτιώσουν την ενέργεια σας, τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και την ζωτικότητα σας.

Ξέρω πως συχνά λέμε πως θα κάνουμε αυτά που μόλις ανέφερα και αποτυγχάνουμε, αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να πετύχετε και να κάνετε την διαφορά στην διανοητική και φυσική σας κατάσταση, να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και χαρούμενοι.
Αυτή την εποχή έχετε μεγαλύτερη αίσθηση του εαυτού σας και της δύναμης που έχετε να κατευθύνετε την ζωή σας- είναι η εποχή αποφάσεων και η στιγμή που παίρνετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είναι επίσης η φάση της ζωής σας, που όντας πιο διεκδικητικοί και επίμονοι στο να ακολουθήσετε τις κλήσεις σας, μπορείτε να αναπτύξετε καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις. Η παθητική επιθετικότητα δεν θα είναι θέμα αυτή τη στιγμή, καθώς νιώθετε πως μπορείτε να εκφραστείτε και να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και όχι να παίζετε δευτερεύοντα ρόλο στην ζωή κάποιου άλλου.
Είστε σε θέση να ρίξετε φως σε κάθε τομέα της ζωής σας που νιώθετε πως χρειάζεται αλλαγή ή περισσότερη προσοχή και δουλεύοντας σε αυτό το τομέα της ζωής σας, θα δυναμώσετε την προσωπικότητα σας και θα προβάλετε τον εαυτό σας στον κόσμο με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο Μάρτιος έχει να κάνει με την άντληση της έμπνευσης από μέσα σας και την συνειδητοποίηση της ανθεκτικότητας και της δύναμης που έχετε μέσα σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Ο Μάρτιος είναι πολύ προσοδοφόρος για εκείνους που έχουν ασυνήθιστα ταλέντα ή που έχουν το θάρρος να πάνε με μία ανορθόδοξη ή ασυνήθιστη ιδέα. Αν είχατε μία ιδέα στο μυαλό σας, μην αφήσετε τις συμβατικές ή συντηρητικές σκέψεις των γύρω σας να σας κρατήσουν πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που κάτι εκκεντρικό μπορεί να πετύχει και η δημιουργική σκέψη επιβάλλεται.
Μπορεί να είναι πάνω-κάτω μήνας για τα οικονομικά σας και για αυτό μην δεσμευτείτε σε μεγάλα έξοδα εκ των προτέρων αν μπορείτε – κρατήστε τα οικονομικά ευέλικτα αυτό το μήνα. Είναι καλός μήνας να πάρετε συμβουλές στον οικονομικό σχεδιασμό – προσπαθήστε να απελευθερώσετε πόρους, ρυθμίζοντας τις πληρωμές σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η απροσεξία στις λεπτομέρειες των οικονομικών σας μπορεί να σας χάνει λεφτά, είτε είστε αυτοαπασχολούμενοι είτε υπάλληλοι, οπότε επιμεληθείτε του θέματος. Ο σύντροφος σας μπορεί να βοηθήσει αν είναι οικονομικό μυαλό.
Η οικονομική ανεξαρτησία είναι πολύ σημαντική για εσάς, οπότε αν είστε φοιτητής, μπορείτε να βρείτε μια δουλειά μερικής απασχόλησης για να ανεξαρτητοποιηθείτε λίγο από τους γονείς σας. Αν είστε μητέρα που έμεινε στο σπίτι, τώρα θα αποφασίσετε να επιστρέψετε στην δουλειά, ή μπορεί να αφήσετε την δουλειά σας για κάτι που προσφέρει καλύτερες προοπτικές οικονομικά.

Να οργανώσετε τα οικονομικά σας, τα προσωπικά και της δουλειάς είναι ζωτικής σημασίας τον Μάρτιο, έτσι ώστε να ξεχρεώσετε τυχόν χρέη τώρα και να κερδίσετε μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία στην διάρκεια του χρόνου.

zwdia-zodia-tarw