ζωδια Νοεμβριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Αγαπητοί Καρκίνοι, το Νοέμβριο του 2016 η διαίσθησή σας είναι πολύ συναισθηματική και θα εκφραστεί από την ικανότητά σας να προσφέρετε ενσυναίσθηση.

Αυτή η ενσυναίσθηση θα ενισχύσει όλες σας τις σχέσεις, θα σας εξοπλίσει με καλύτερη κατανόηση των ατόμων που αλληλεπιδράτε τις περισσότερες φορές, και θα σας βοηθήσει να πάρετε πολύ σοφές και ώριμες αποφάσεις το Νοέμβριο του 2016. Η συμβουλή σας θα επιζητείται και εκείνοι που ξέρετε θα στραφούν σε εσάς ως αξιόπιστους φίλους.

 

Τα πράγματα θα έχουν την τάση να ρέουν το Νοέμβριο του 2016, και χωρίς πολλή προσπάθεια θα επιτυγχάνετε τα πράγματα να πηγαίνουν με το μέρος σας. Είναι μια καλή στιγμή να καθίσετε και να κάνετε έναν απολογισμό για το πώς πάνε τα πράγματα και πώς είναι η ζωή σας – είστε σε μια διάθεση με το ποτήρι μισογεμάτο, και έτσι αυτή η αξιολόγηση της ζωής σας θα επικεντρωθεί στα θετικά σχετικά με το πού στέκεστε, καθιστώντας τη μια καλή στιγμή για να δείτε το επόμενο βήμα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους στη δύναμη και την εξουσία είναι καλές και κάποιος μπορεί να σας δώσει κρίσιμες συμβουλές ή ένα χέρι βοήθειας – δεν οφείλεται στην τύχη ή την εύνοια, αλλά στο καλό κάρμα που έχετε κερδίσει.

Σε όλους τους τομείς της ζωής ως Καρκίνοι, προβάλλετε μια δυναμική και ενεργητική αύρα που εμπνέει και θα βοηθήσει τους ανθρώπους να τρέξουν προς τον σκοπό σας. Είστε σε μια κατάσταση αισιοδοξίας και θα προσελκύσετε ομοϊδεάτες σας, με τους οποίους μπορείτε να συνδυάσετε τις προσπάθειές σας για να πετύχετε περισσότερα. Σε κάθε πτυχή της ζωής σας, κοιτάξτε να πάτε τα πράγματα προς τα εμπρός – κάντε αυτό το βήμα αναβάθμισης που περιμένατε να κάνετε.
Λένε ότι φτιάχνεις τη δική σου τύχη – και αυτό ισχύει ιδιαίτερα το Νοέμβριο του 2016. Η ειλικρίνειά σας, η θετικότητα και η αίσθηση της περιπέτειας θα σας ωθήσει σε νέες, συναρπαστικές λεωφόρους ευκαιριών.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Στο ωροσκόπιο του Σεπτεμβρίου 2016 για τον Καρκίνο, αναφερθήκαμε σε για νομικές μάχες ή για δυσκολίες με αντιπάλους στις επιχειρήσεις ή με αυτούς που δεν τα πάτε καλά στην καθημερινή σας εργασία. Τώρα το Νοέμβριο υπάρχει η ευκαιρία να επιλύσετε αυτά τα θέματα, και να τα αντιμετωπίσετε με μια νέα προσέγγιση. Χτίστε γέφυρες και ξεκινήστε και πάλι από την αρχή, η στάση σας είναι πολύ διαφορετική τώρα και ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σας περιμένει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στην εργασία και την καριέρα σας, μην φοβηθείτε να γυρίσετε πίσω στο σχεδιαστήριο για τις ιδέες που δεν λειτούργησαν, και μόνο μια μικρή αναλαμπή έμπνευσης θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Αλλά το να σέρνετε τους ίδιους παλιούς τρόπους, δεν θα φέρει την επιτυχία – θα πρέπει να πάτε πίσω στην αρχή και να ξεκινήσετε εκ νέου, χωρίς όλα αυτά τα παρελθοντικά θέματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας.

Μέρος της εργασίας σας το Νοέμβριο του 2016 μπορεί να είναι να βοηθήσετε τα μεγαλύτερα μέλη του προσωπικού ή τους υπαλλήλους, να αγκαλιάσουν τη νέα τεχνολογία και να μην τη φοβούνται.

zwdia-zodia-astrologia-65

Μπορεί να είστε εσείς αυτοί μέσα στο γραφείο / εταιρεία, που μιλάτε με πάθος για το πώς η τεχνολογία θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον τρόπο που εργάζεστε, και θα πρέπει να πείσετε τους παραδοσιακούς ότι μπορεί να λειτουργήσει και ότι ο καθένας μπορεί να μάθει. Προσανατολίζεστε πολύ στο μέλλον μέσα στην εργασία και την καριέρα σας, και θέλετε να είστε προοδευτικοί τόσο στους κοινωνικούς όσο και τους τεχνολογικούς τρόπους για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Μην αφήσετε τους συντηρητικούς που είναι κολλημένοι να σας χαλάσουν το πνεύμα, μπορείτε να τους κερδίσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66