ζωδια Νοεμβριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Μερικές φορές δουλεύουμε σκληρά και δεν βλέπουμε μεγάλη ανταμοιβή, αλλά το Νοέμβριο του 2016 η σκληρή σας δουλειά θα σας αποδώσει πολλά. Με υπομονή μπορείτε να χτίσετε πάνω στις προηγούμενες προσπάθειές σας και να νιώσετε μια αίσθηση επιτυχίας και ολοκλήρωσης.

Μπορεί να μην αισθάνεστε σαν να αλλάζετε τον κόσμο, αλλά οι προσπάθειές σας είναι διαρκείς και προς την κατεύθυνση που θα δουλέψετε τώρα τα πράγματα θα έχουν μια ποιότητα διάρκειας – π.χ. μπορεί να είναι κάτι σημαντικό που θα μπορέσετε να βάλετε στο βιογραφικό σας, ένας τίτλος ή ένα ορόσημο για τη ζωή σας προσωπικά.

 

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Νοέμβριος του 2016 είναι ιδανικός τόσο για πνευματική όσο και για διανοητική ανάπτυξη, καθώς βλέπετε την ανάγκη σε μερικές από τις πιο δύσκολες ή προκλητικές πτυχές της ζωής σας. Είστε σε θέση να δείτε το νόημα μέσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Μερικές φορές επαναστατούμε ή επιτιθόμαστε για να αισθανθούμε ότι έχουμε την εξουσία, αλλά το Νοέμβρη του 2016 ξέρετε πώς οι δομές στη ζωή σας (όσο ενοχλητικές κι αν είναι) παίζουν ρόλο στην ασφάλειά σας και σας δίνουν μια σταθερή βάση.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Παρθένοι κυβερνούνται από τον Ερμή και είναι από τη φύση τους ανήσυχοι. Ωστόσο ως ζώδιο της γης ποθείτε τη σταθερότητα και κάποια ρουτίνα. Η συμφιλίωση αυτών των ετερόκλητων στοιχείων της προσωπικότητάς σας μπορεί να πάρει χρόνο και ωριμότητα, και μπορεί να περνάτε φάσεις όπου ταλαντεύεστε από το ένα στο άλλο.

Το Νοέμβρη του 2016 θα είναι πιο εύκολο για εσάς να συνδυάσετε και να βιώσετε τα οφέλη και των δύο. Η επίδραση των πλανητών τώρα δημιουργούν ανεπαίσθητες επιδράσεις, που θα μπορέσετε πραγματικά να εκτιμήσετε την αξία τους μήνες αργότερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Ο Νοέμβρης του 2016 είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για τον προγραμματισμό, καθώς έχετε τη δυνατότητα να κρατάτε σφιχτά τους γενικούς σας στόχους αλλά και τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να εργαστείτε σκληρά για πράγματα που μπορεί να φαίνονται πολύ ασήμαντα ή βαρετά στους συναδέλφους σας – αλλά η προσοχή σας σε αυτά τα πράγματα μπορεί να σας φέρει αναγνώριση από τον εργοδότη σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Νοέμβρης του 2016 μπορεί να μην έχει να κάνει με την ατομικότητα και το να αποδείξετε τον εαυτό σας. Μπορεί να πάρετε περισσότερο έλεγχο ή επιρροή μακροπρόθεσμα, δουλεύοντας επιμελώς στο παρασκήνιο. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, ακόμη και αν δεν τις φωνάζετε – το να εργαστείτε με χαμηλούς τόνους θα αποδώσει καρπούς.

Δημιουργικά, είστε πολύ εκφραστικοί τώρα και αισθάνεστε πιο ελεύθεροι να προχωρήσετε παρά πέρα από το κανονικό πεδίο εφαρμογής σας. Μπορείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε καλλιτεχνικά έργα αυτή τη στιγμή.

zwdia
Ο Νοέμβρης του 2016 είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τους Παρθένους που εμπλέκονται στο χώρο της φιλοξενίας και στον τομέα της ψυχαγωγίας – θα έχετε πολλούς νέους πελάτες και θα είστε πολύ επιτυχείς με όλες τις εκδηλώσεις σας. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για τους Παρθένους που ψάχνουν να ξεκινήσουν κάτι, δηλαδή μια σειρά μόδας, μια παραγωγή βιβλίων, σπιτικά αρτοσκευάσματα, τέχνη, κ.λπ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις