ζωδια Οκτωβριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

 

Αναμένεται από εσάς να έχετε μια ξεκάθαρη απόφαση. Αυτός δεν είναι ένας μήνας που μπορείτε να καθυστερείτε τις αποφάσεις σας, θα πρέπει να επιλέξετε και να δεσμευτείτε στη μία πλευρά ή την άλλη.

Από την άποψη της δημόσιας ζωής σας, θα πρέπει να ορίσετε την εικόνα σας. Ίσως λόγω της εργασίας σας, θα πρέπει τώρα να είστε πιο προσεκτικοί με το τι ανεβάζετε στο Twitter ή το Facebook, είτε μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψετε αυτά τα δίκτυα συνολικά. Μπορεί να πιάσετε μια δουλειά ως δάσκαλοι, σε τράπεζα, στην αστυνομία κ.λπ. και αυτό να απαιτεί να πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το πώς προβάλλεστε στο διαδίκτυο ή ακόμα και στην ιδιωτική σας ζωή, για να αποκλείσετε την περίπτωση κάτι να σκιάσει την επαγγελματική σας φήμη. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι γράφετε σε blogs, αλλά και τον ευρύτερο αντίκτυπο της έκφρασης ορισμένων απόψεων που μπορεί να έχετε.
Τον Οκτώβριο του 2016 θα πρέπει να ξαναγράψετε το βιογραφικό σας για να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο είναι ενημερωμένο, αλλά ακούγεται και φρέσκο. Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν τάσεις και βιομηχανικοί τύποι. Αν το βιογραφικό σας σημείωμα γράφτηκε πριν από επτά χρόνια για ένα άλλο είδος εργασίας, απλά δεν θα φανεί τόσο καλό όσο ένα πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα που απηχεί τις τρέχουσες στάσεις και τις προσδοκίες σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ποτέ μην υποτιμάτε τα λόγια που γράφουμε, ότι δεν μεταφέρουν τα συναισθήματα μέσα μας την ώρα που τα γράφουμε και χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Αν γράφουμε ένα γράμμα ή ένα βιογραφικό σημείωμα με αρνητική διάθεση, ο αναγνώστης θα την πιάσει υποσυνείδητα ή ακόμα και συνειδητά, και αυτό θα έχει ως επίπτωσηνα μην βγει το σωστό αποτέλεσμα. Είτε συντάσσετε μια επαγγελματική επιστολή, μια αγγελία για τις υπηρεσίες σας, ένα απολογητικό ή ένα ερωτικό γράμμα, βεβαιωθείτε ότι είστε στη σωστή διάθεση αν θέλετε ένα καλό αποτέλεσμα.
Οι μετακομίσεις είναι και πάλι πιθανές τον Οκτώβριο του 2016 και μπορεί να προκύψουν λόγω αλλαγής της εργασίας σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Το να ενεργείτε σε αρμονία με τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις, είναι απαραίτητο. Είναι πολύ πιθανό το 2016 να είναι άλλη μια χρονιά που το παγκόσμιο χρέος, η λιτότητα και η κυμαινόμενη ανάπτυξη θα επηρεάσει τη ζωή των πάντων, οπότε μην είστε σαν στρουθοκάμηλος που χώνει το κεφάλι της στην άμμο την ώρα της κρίσης. Να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στην αγορά ή τον κλάδο σας, και να είστε προετοιμασμένοι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό το μήνα θα είναι ζωτικής σημασίας να αγκαλιάσετε τις νέες τεχνολογίες και να προσαρμόζεστε γρήγορα στα τεχνολογικά επιτεύγματα, τα οποία ενδέχεται να βελτιώσουν τα λογιστικά σας, την επεξεργασία παραγγελιών ή την αποτελεσματικότητα της δουλειάς σας.

Τον Οκτώβριο του 2016 το δίκαιο των συμβάσεων θα είναι ιδιαίτερα σχετικό με την εργασία σας . Εξασφαλίστε ότι οι συμβάσεις που καταρτίζετε είναι αδιάσειστες, μην τοποθετείτε όλη σας την πίστη σε δικηγόρους – καθώς κανείς δεν γνωρίζει την επιχείρησή σας όπως εσείς – και θα πρέπει να επιβλέπετε τις συμβάσεις προσωπικά. Εξετάστε προσεκτικά όλα όσα υπογράφετε, για κρυφές ρήτρες που μπορεί να σας προκαλέσουν ενοχλήσεις ή ζημίες στο μέλλον.

zwdia-zodia-astrologia-65
Ο Οκτώβριος είναι ένα πολύ επιτυχημένος και σημαντικός μήνας για όσους εργάζονται σε νομικές υπηρεσίες, για τους διαπραγματευτές, τους διπλωμάτες, για όσους είναι υπεύθυνοι για τις προσλήψεις προσωπικού, αλλά και για τις πωλήσεις.
Σε όλες τις σταδιοδρομίες θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες της ομιλίας και της γραφής σας αποτελεσματικά. Ίσως ακόμη και να χρειαστεί να δώσετε μια συνέντευξη τύπου ή να γράψετε ένα άρθρο που θα δημοσιευθεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia