ζωδια Οκτωβριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

Ετοιμαστείτε για έναν μήνα γεμάτο χαρά και διασκέδαση! Τα άστρα προβλέπουν ότι ο Οκτώβριος θα σας φέρει εξαιρετική τύχη, τόσο όσο αφορά το ρομάντζο και τις φιλικές σας σχέσεις όσο και στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Η καριέρα σας θα είναι ο τομέας που θα κυλήσει πιο ομαλά και σταθερά από τους υπόλοιπους της ζωής σας, γι’ αυτό μπορείτε να διαθέσετε όλη την ενέργειά σας στα πιο προσωπικά πεδία.

Αντιστοίχως, σταθερά και χωρίς απρόοπτα θα είναι και τα οικονομικά σας μέσα στον Οκτώβριο, άρα δεν θα αυξηθούν κιόλας. Αν κινηθείτε με σύνεση και δεν ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας με αλόγιστες σπατάλες, όλα θα πάνε καλά.  Στις 11 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει στον 6ο Οίκο σας της Εργασίας, των Υποχρεώσεων και της Προσφοράς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018. Μπορεί να σας φανεί δραστική η αλλαγή από το ψυχαγωγικό περιβάλλον, ωστόσο θα βρείτε περισσότερη ουσία στις νέες ενασχολήσεις σας.

 

Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία για να εξελίξετε την καριέρα σας και αναζητήστε ευκαιρίες για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά. Η επικέντρωση στην αποδοτικότητα θα σας γεμίσει με ικανοποίηση, καθώς το σύμπαν θα το κυβερνά ο Ζυγός μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Η διπλωματική και επικουρική ενέργεια του Ζυγού ενεργοποιεί τους ανθρώπους να θέσουν σε κίνηση τις ιδεαλιστικές θέσεις τους, να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος! Απολαύστε αυτή την περίοδο αρμονίας και το πνεύμα σας θα ανταμειφτεί δεόντως!

zodia-taro-45

Μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 4ο Οίκο σας, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Με το θηλυκό μαγικό της άγγιγμα, θα φροντίσει να επικρατήσει αρμονία και φωτεινότητα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας, ενώ θα σας ωθήσει να έρθετε πιο κοντά με τις ρίζες σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Να ξέρετε ότι η περίοδος αυτή είναι καίρια για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με άτομα που έχετε αποστασιοποιηθεί στο παρελθόν. Υπάρχει μια διαρκής σύνδεση σε καρμικό επίπεδο με τους ανθρώπους που αποτελούν τον αρχικό πυρήνα της ζωής μας, γι’ αυτό αυτές οι κινήσεις θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά στην επούλωση του Κάρμα σας!

Παράλληλα, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπιτικό σας. Θα σας δώσουν μεγάλη χαρά τα όμορφα πράγματα που θα θέλετε να κάνετε για τους δικούς σας ανθρώπους – και θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να τους δείξετε πόσο τους αγαπάτε. Αν υπάρχουν χώροι του σπιτιού σας που θέλετε να ανανεώσετε, αυτός ο μήνας θα σας βάλει σε κίνηση και προς αυτή την κατεύθυνση. Η Αφροδίτη διαβεβαιώνει ότι η όποια ανακαίνιση ή αλλαγή κάνετε, θα αποδειχθεί έργο τέχνης! Μην διστάσετε να εντάξετε στους χώρους σας αντικείμενα που να αντανακλούν την ζωηρή σας προσωπικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό στις 17 Οκτωβρίου. Αυτή είναι μια συμπαντική ευκαιρία για να τολμήσετε να βυθιστείτε στην ουσία του ανώτερου εαυτού σας. Η ιδιοσυγκρασία σας έχει την τάση να αλλάζει γρήγορα πεδίο σκέψης και δράσης, να είστε λίγο πιο απερίσκεπτοι, να ασχολείστε με πολλές ιδέες ταυτόχρονα. Τώρα τα άστρα σας καλούν να δώσετε σημασία στη γνήσια εσωτερική σας αλήθεια. Είστε εξαιρετικοί στην επικοινωνία, γι’ αυτό με αρωγό τον Σκορπιό θα σκάψετε βαθιά μέσα στα συναισθήματά σας για να εντοπίσετε την εσωτερική σας φωνή…

Ποια μυστικά έχετε κρατήσει μακριά, ακόμη και από τον εαυτό σας; Μήπως το σώμα σας προσπαθεί να σας πει κάποια πράγματα ενίοτε; Υπό αυτή την αστρική επιρροή, θα σας κάνει καλεί να καταγράψετε τώρα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Έχετε χάρισμα και δύναμη στη γραφή και την έκφραση, γι’ αυτό αξιοποιήστε το προς όφελός σας! Θα νιώσετε να σας κατακλύζει η έμπνευση και στον πνευματικό τομέα, στρέφοντάς σας σε πιο «δύσκολες» ιδέες και αναγνώσματα. Απελευθερώστε το μυαλό σας και αφήστε το να εξερευνήσει νέους τρόπους οπτικής των πραγμάτων, καθώς η στιγμή είναι ιδανική για να διευρύνετε τις προοπτικές σας!

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αφιερώστε όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας μέσα στον Οκτώβριο. Η υγεία σας θα είναι στην καλύτερη φάση της και θα σας κάνει καλό να ακολουθήσετε ένα υγιεινό διαιτολόγιο και να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος θα περάσει στον 6ο Οίκο σας της Εργασίας και της Προσφοράς. Παράλληλα, αυτός ο Οίκος σχετίζεται με την υγεία και τη σωματική σας ευημερία, και θα σας δοθούν τα μέσα που χρειάζεστε για να παραμείνετε ακμαίοι και δραστήριοι. Όσο κι αν λατρεύετε να έχετε κόσμο γύρω σας, πάντα πρέπει να χαλαρώνετε μετά από μια έντονη μέρα. Ο αναζωογονητικός ύπνος θα καταστεί απαραίτητος για εσάς στη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα σας βοηθήσει πολύ να στραφείτε στα βότανα, το τσάι, το χαμομήλι και τη λεβάντα. Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ και αφιερώστε χρόνο χαλάρωσης στον εαυτό σας, είτε βλέποντας μια ταινία είτε διαβάζοντας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε όλες τις ενεργειακές μπαταρίες του οργανισμού και του μυαλού σας! Αυτός ο μήνας σας καλεί να εστιάσετε και να απολαύσετε τις απλές χαρές της καθημερινότητας!

zodia-zvdia-75