ζωδια Οκτωβριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-zygos

Πανέμορφοι Ζυγοί, η λάμψη σας θα φωτίζει τα ουράνια σχεδόν όλο το μήνα, καθώς το ζώδιό σας θα κυριαρχεί μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Ο Δίας θα συνεχίσει να ηγείται από τον 1ο Οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου – και θέλει να μοιραστεί την τύχη που τον διέπει με εσάς και να σας κάνει τα πιο ευνοημένα πλάσματα στο σύμπαν!

Να ξέρετε ότι ακόμη και μετά την αποχώρησή του, το μαγικό του ραβδάκι θα συνεχίσει να σας συντροφεύει. Απλώς η ενέργειά του θα αλλάξει εστίαση, ώστε αντί να ασχολείστε με εσάς και μόνο να στραφείτε στο πώς θα βοηθήσετε τους άλλους. Θα πρέπει να είναι μια εύκολη μετάβαση, αφού όλη τη χρονιά ήσασταν στην κορυφή.

 

Η ορμή και η αυτοπεποίθηση που έχετε συρρεύσει, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να συνδράμετε όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Αν δεν θέλετε να προσγειωθείτε ακόμη γιατί σας αρέσει να είστε ψηλά, η ισορροπία που σας χαρακτηρίζει σας το επιτρέπει – και το σύμπαν φυλάει τα νώτα σας!

zodia-taro-45

Στη χρονιά που πέρασε το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψατε πολύ, να οικοδομήσατε την επαγγελματική σας πορεία ή να εκπληρώσατε κάποια από τα μεγάλα σας όνειρα. Χάρη στον Δία, τα οικονομικά σας είχαν μια ασφαλή ροή. Αν και θα συνεχίσουν τη σταθερή τους πορεία, θα είναι συνετό να ελέγχετε ανά διαστήματα τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κάποιες νέες ιδέες σας που θα αρχίσετε να εφαρμόζετε, ίσως απαιτήσουν τη διάθεση κάποιων από τα μετρητά σας. Όμως θα αναπληρωθούν αρκετά σύντομα, γιατί ο Δίας θα περάσει στον Οίκο των Χρημάτων σας και θα ευημερήσετε οικονομικά μέχρι και το τέλος του χρόνου!

Τα άστρα προβλέπουν ότι και τα επαγγελματικά σας θα έχουν εξαιρετική ώθηση μέσα στον Οκτώβριο. Μπορεί αναπάντεχα να βρεθείτε με διαφορετική διοίκηση στην εργασία σας, να σας προσφερθεί μια προαγωγή ή αύξηση, είτε να κάνετε μια παράλληλη κίνηση που θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια στην καριέρα σας. Οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοί σας θα συνειδητοποιήσουν πόσο πολύτιμοι είστε, ίσως δείτε κάποιες από τις πρωτοποριακές προτάσεις σας να υλοποιούνται και ενδέχεται να σας ανατεθεί ένας καινούργιος ηγετικός ρόλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Παρά την ενασχόλησή σας με τις ενθουσιώδεις εμπειρίες στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μην χάνετε την επαφή με τις ρίζες σας! Όταν ο Δίας φύγει από τον 1ο Οίκο σας στα μέσα του μήνα, θα αρχίσετε να εστιάζετε στις ανάγκες των άλλων. Όσες προσωρινές περιπέτειες, φιλίες και γνωριμίες κι αν ήρθαν και παρήλθαν μέσα σε αυτή τη χρονιά, να θυμάστε ότι όσοι πραγματικά σας νοιάζονται είναι πάντα στο πλευρό σας. Κάποιοι μπορεί να σας χρειάζονται τώρα.

Άτομα του οικογενειακού σας κύκλου ή κάποιοι φίλοι μπορεί να προστρέξουν σε εσάς για στήριξη, και είναι η καλύτεροι στιγμή για να είστε παρόντες. Ο περίγυρός σας γνωρίζει ότι είστε δίκαιοι στις κρίσεις σας, γι’ αυτό θα αναζητήσει την ευγένεια και την κατανόησή σας θεωρώντας ότι είστε οι ιδανικοί σύμβουλοι – και με την ελπίδα να τους αγγίξει λίγη από την καλή σας τύχη!

Η υγεία σας θα έχει σταθερή πορεία όλο τον Οκτώβριο, χωρίς να προκύψουν σοβαρές ενοχλήσεις ή ασθένειες. Θα σας κάνει καλό να βάλετε περισσότερες βιταμίνες και προβιοτικά στη διατροφή σας, που θα ενισχύσουν τα υψηλά επίπεδα της ενέργειάς σας. Θα απολαύσετε ιδιαίτερα τη σωματική άσκηση αυτό το μήνα, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υπέροχη σιλουέτα σας.

Τολμήστε μάλιστα να δοκιμάσετε λίγο πιο εντατική εξάσκηση, που θα σας κρατήσει σε φόρμα και ετοιμότητα για τους πολλούς θαυμαστές σας! Μπορείτε να ευχαριστήσετε το σύμπαν που θα έχει ευθυγραμμίσει τέλεια τα πάντα για εσάς, και συνεχίστε να ζείτε τη ζωή στο έπακρο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις