ζωδια Οκτωβριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς! Ο Δίας βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας της Μεταμόρφωσης και της Αναγέννησης εδώ και ένα χρόνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 του μήνα για να αναδείξει όλες τις σημαντικές αλλαγές που έχουν ήδη επιτευχθεί. Έχετε επενδύσει αρκετή ουσιαστική δουλειά στον πνευματικό τομέα, προκειμένου να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και τη διαίσθησή σας.

Ο Δίας της καλής τύχης σας διαβεβαιώνει ότι είστε σε καλά χέρια, ενόσω αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον και χτίζετε έναν καινούργιο εαυτό! Με δεδομένο ότι ο 8ος Οίκος αντιπροσωπεύει τον θάνατο, στη δική σας περίπτωση σηματοδοτείται τώρα ο θάνατος του υπέρμετρου εγωισμού ή μια λήξη για κάτι στη ζωή σας.

 

Περιηγηθείτε λίγο στο σπίτι σας και εντοπίστε τα αντικείμενα εκείνα που δεν έχουν πια κάποια χρησιμότητα, γιατί θα είναι συνετό να τα στερηθείτε και να ανοίξετε χώρο για καινούργια πράγματα! Αν και τρέφετε έναν φόβο για το άγνωστο και την αβεβαιότητα, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας τρομάζει γιατί θα είναι ευεργετικό για τον ανώτερο εαυτό σας σε πνευματικό επίπεδο. Βουτήξτε με τόλμη σε αυτά τα αχαρτογράφητα νερά ως το ψάρι που είστε, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά σας!

zodia-taro-45

Ο Δίας θα περάσει στον 9ο Οίκο σας στις 11 του Οκτώβρη, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Ο 9ος Οίκος κυβερνά την επέκταση των ιδεών, των φιλοσοφιών, την κουλτούρα, τη θρησκεία και όλες τις κοσμικές πεποιθήσεις. Ενδέχεται να σας κατακλύσει η ανάγκη να ταξιδέψετε για να βιώσετε την ελευθερία και τη διεύρυνση όσων ξέρετε, ίσως να έχετε τη διάθεση να επιστρέψετε στα θρανία για να μάθετε καινούργια πράγματα και να μελετήσετε πνευματικά κείμενα, ίσως να θελήσετε να γνωρίσετε καινούργια μέρη!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Να αναμένετε να έχετε αρκετά οράματα, καθώς η ιδιοσυγκρασία σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με καθετί πνευματικό. Όλα αυτά δεν αποκλείεται να επιφέρουν αλλαγές στην επαγγελματική σας κατεύθυνση, αν και αυτός ο μήνας δεν επικεντρώνεται στα εργασιακά ή τα οικονομικά σας θέματα. Σε γενικές γραμμές, ο Δίας θα φροντίσει να λάβετε τα μέγιστα από όλες τις εμπειρίες που θα συλλέξετε. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, γιατί η κρίση και η διαίσθησή σας θα είναι σε έξαρση!

Όταν ο Ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7 Οκτωβρίου, είναι σημαντικό να αποφύγετε να καταναλώσετε αλκοόλ ή ουσίες, γιατί η επίδρασή τους θα μεγεθυνθεί από αυτή την πλανητική όψη! Είναι καίρια στιγμή για να διαλογιστείτε και να βρεθείτε κοντά στη φύση, ενώ είναι ιδανική για να διαμορφώσετε ένα δικό σας σημείο «ζεν». Θα είναι ένας χώρος που θα αποσύρεστε για να ανανεώνετε τη θετική ενέργεια και την ηρεμία σας, απαραίτητα στοιχεία για κάθε Ιχθύ!

zwdia-fotia

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στις 17 Οκτωβρίου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις αλήθειες σας στην επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο, ειδικά όταν μιλάτε με συναδέλφους και προϊσταμένους. Πείτε μόνο όσα είναι απαραίτητα, αντί να αναλύσετε όλα όσα σκέπτεστε! Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε με το ταίρι σας ή άλλα άτομα του στενού σας κύκλου. Το σημαντικό είναι να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις, διαφορετικά μπορεί τα λεγόμενά σας να εκληφθούν αρνητικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αν νιώσετε να σας κατακλύζουν σκέψεις, μην διστάσετε να τις καταγράψετε. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή το αναλυτικό μυαλό σας θα γεννήσει μια δημιουργική ιδέα!

Ο χρόνος που πέρασε σας χάρισε θεαματική εσωτερική ωριμότητα, στο ίδιο μονοπάτι θα πορευτείτε και καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Όσο κι αν διαπρέπετε όταν ασχολείστε με τον εσωτερικό σας εαυτό, πρέπει να απολαύσετε και τις στιγμές που δεν θα έχουν τόση σοβαρότητα. Απολαύστε τον Οκτώβριο του 2017, διασκεδάστε και εμπιστευτείτε το σύμπαν. Διαθέτετε τον καλύτερο θαλάσσιο εξοπλισμό ως ψάρια, γι’ αυτό τολμήστε να βουτήξετε και να κολυμπήσετε προς όσα λαχταρά η ψυχή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις