ζωδια Οκτωβριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα τυχερός μήνας για εσάς! Ο Δίας θα διαμένει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου στον 3ο Οίκο σας, που έχει περάσει από τον Σεπτέμβριο του 2016.
Αυτός είναι ο Οίκος σας της Επικοινωνίας και σε συνδυασμό με την τύχη που διανέμει απλόχερα ο πατέρας των θεών όπου βρεθεί, η επαφή σας με όσους βρέθηκαν στο περιβάλλον σας ήταν εξαίρετη και οι σχέσεις σας έγιναν πολύ πιο θετικές και ευχάριστες.

Είναι δεδομένο ότι τα Λιοντάρια είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, πρέπει να προστέθηκε σε αυτό η γνώση ότι ωφελεί την πρόοδό σας το να είστε καλοί ακροατές και υπομονετικοί με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αυτό θα σας βοήθησε να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε σε μια πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα, στην οποία μπορούν να στραφούν και να στηριχθούν οι άλλοι για συμβουλές ή υποστήριξη.

 

Η υγεία σας ίσως να επηρεαστεί λίγο στη διάρκεια του Οκτωβρίου, γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να εστιάσετε στη φροντίδα και την ανανέωσή σας. Ίσως να νιώσετε επιρρεπείς σε ιώσεις ή αδιαθεσίες, κάτι που πρέπει να αντισταθμίσετε με σωστό ύπνο και καλή διατροφή. Ο Οκτώβριος είναι ιδανικός για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας, γι’ αυτό να πίνετε πολύ νερό και βότανα που θα ενθαρρύνουν το σώμα σας να αποβάλει τις τοξίνες.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Προγραμματίστε να κάνετε κάτι θετικό για το ανοσοποιητικό σας σύστημα κάθε μέρα, όπως η κατανάλωση υγιεινών τροφών ή τα χαλαρωτικά αφρόλουτρα. Θα απολαύσετε αυτή τη διαδικασία της φροντίδας σας – και δεν αποκλείεται να την εντάξετε στη ζωή σας.

Η Νέα Σελήνη που θα αναδυθεί στις 19 Οκτωβρίου θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους. Θα είναι ζωτικής σημασίας να εστιάσετε στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, να συνειδητοποιήσετε ποια πράγματα και θέματα σας ενοχλούν. Αυτός είναι τρόπος του υποσυνείδητού σας να σας δείξει τι πρέπει να αποβάλετε και τι να κρατήσετε. Πρέπει να αρχίσετε να δίνετε νόημα και αξία στην κάθε μέρα που ζείτε, να δημιουργείτε κάτι όμορφο και καινούργιο την κάθε στιγμή! Ξεκινήσατε τη ζωή σας ως ένα άβγαλτο κουταβάκι αλλά πλέον είστε το ατρόμητο λιοντάρι που προοριζόσασταν να γίνετε, γι’ αυτό δείξτε εμπιστοσύνη το σύμπαν και στην πορεία που σας δείχνει προς το μεγαλείο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσο ο Οκτώβριος θα πλησιάζει στο τέλος του, θα εστιάζετε όλο περισσότερο στην καριέρα σας. Ίσως αρχίσετε να αναλαμβάνετε περισσότερα έργα από πριν και θα είστε πιο απασχολημένοι. Ωστόσο η διάθεσή σας θα είναι να μην παραμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, γι’ αυτό είναι πιθανό να επιλέξετε να εργάζεστε και στο σπίτι για να περνάτε πιο πολύ χρόνο μαζί τους.

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα είστε ευνοημένοι από την καλή τύχη του Δία και την πατρική σοφία του Κρόνου. Οι πλανήτες κάνουν εξαιρετικά αίσιους κύκλους για εσάς στο σύμπαν. Είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τη συγκυρία, για να δομήσετε ευτυχία και ευημερία για πολλά μελλοντικά χρόνια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65