ζωδια Οκτωβριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα σας γεμίσει με αγάπη, πνευματικότητα και καθοδήγηση για το μέλλον σας. Έχετε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο χρόνο για να κάνετε άλματα στην επαγγελματική σας πρόοδο, και θα συνεχίσετε να είστε εστιασμένοι στην καριέρα σας που θα προχωρά σταθερά. Παράλληλα όμως, μέσα στον Οκτώβριο θα αρχίσετε να μελετάτε και άλλους τομείς της ζωής σας, όπως τα προσωπικά σας.

Ο Δίας βρίσκεται από τον Νοέμβριο του 2016 στον 6ο Οίκο σας, που αφορά την εργασία σας, την προσφορά σας, τις συνήθειες και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας. Τον κυβερνά ο πλανήτης Ερμής και το ζώδιο της Παρθένου, γι’ αυτό αυτή την περίοδο το μισό αστρικό σύμπαν επηρεάζει τον 6ο Οίκο σας! Ο Οκτώβριος θα είναι σημαντικό μεταίχμιο όσο αφορά τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, φέρνοντας καίριες ευκαιρίες και προσοδοφόρες γνωριμίες στο δρόμο σας.

 

Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη βιώσει μια μεγάλη μεταβολή στην καριέρα σας ή να είστε έτοιμοι να την κάνετε σύντομα, η οποία θα εξυπηρετήσει τους απώτερους στόχους σας. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε ήδη τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στον καινούργιο ρόλο σας.

zodia-taro-45

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στις 5 Οκτωβρίου, κεντρίζει την ακατέργαστη δημιουργικότητα. Αν είστε καλλιτέχνης ή απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα με τα χέρια σας, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα και να αφήσετε εντελώς ελεύθερη την έμπνευσή σας, με το σύμπαν να σας ενθαρρύνει να εκφραστείτε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Αφροδίτη θα γιορτάσει το ηλιοστάσιό της στις 16 Οκτωβρίου, ενθαρρύνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε την ουσία σε όλο το φάσμα των σχέσεών σας. Θα αναζητήσετε τα στοιχεία που εμβαθύνουν τους δεσμούς σας με την εργασία και την προσωπική σας ζωή, όπως και τα στοιχεία που σας δίνουν περισσότερη δύναμη και αρμονία. Αυτή η μέρα είναι άρτια για να εφαρμόσετε κάποιες από τις πρακτικές του Φενγκ Σούι στο σπίτι σας και τον εργασιακό σας χώρο.

Αν νιώθετε να υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα της ενέργειας, οργανώστε έτσι το περιβάλλον ώστε να ανοίξουν οι χώροι και να επικρατήσει η ηρεμία. Ενίοτε χρειάζεται να αλλάξει η διάταξη των πραγμάτων, για να προσκαλέσετε τη ανανεωμένη ενέργεια και την καινούργια προοπτική. Η ομορφιά είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας, γι’ αυτό θα είναι παιχνιδάκι για εσάς να διαμορφώσετε ένα όμορφο και αποδοτικό περιβάλλον!

Η κοινωνική σας ζωή και οι φιλίες σας θα σας χαρίσουν πολλές ικανοποιήσεις στη διάρκεια του Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο ότι θα βγείτε πολύ και θα διασκεδάσετε, ίσως και με μια υπερβολή στη διάθεσή σας να οργανώνετε την ψυχαγωγία σας – ειδικά με το ταίρι σας. Πρέπει να φροντίσετε να αφιερώσετε χρόνο και στον εαυτό σας μέσα στο μήνα, γιατί θα είναι σημαντικό να προσέξετε την υγεία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσο κι αν η γενναιοδωρία σας θα σας ωθεί να κάνετε πιο ευτυχισμένους τους δικούς σας ανθρώπους, προέχει να μην αμελήσετε κάποιες ενοχλήσεις που ενδέχεται να νιώσετε. Το στομάχι και το γαστρεντερικό σας σύστημα γενικά, είναι ένα ευαίσθητο σημείο για τους Ταύρους, που χρειάζεται ξεκούραση και προσεγμένη διατροφή. Βάλτε στη καθημερινότητά σας στοιχεία και υλικά που θα βελτιώσουν τη σωματική και φυσική σας κατάσταση και φροντίστε την ομορφιά σας με χαλαρωτικά αφρόλουτρα ή αναζωογονητικά ντουζ. Σημαντικό μέσα σε αυτό το μήνα, θα είναι να προγραμματίσετε μία μέρα την εβδομάδα ως μέρα αποτοξίνωσης.

Στις 17 Οκτωβρίου ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό, ωθώντας σας να εστιάσετε στην αλήθεια και την ειλικρίνεια στις επαφές σας – με τους άλλους αλλά και με τον εσώτερο εαυτό σας. Η φύση του Σκορπιού έχει την τάση να κάνει «περικοπές» όμως η αλήθεια πάντα αναδύεται – και θα είναι ατόφια και ακατέργαστη, ακόμη κι αν πονά. Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό στις 22 Οκτωβρίου, θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσετε και να επιλύσετε κάθε προστριβή ή δυσχέρεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα στον εργασιακό χώρο, να είστε βέβαιοι ότι θα ξεπεραστεί με τη συζήτηση. Κινήσεις που μπορεί να θεωρείτε ότι γίνονται στα παρασκήνια, να ξέρετε ότι θα αποβούν προς όφελός σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να το ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Με τον Ζυγό να εξισορροπεί τις εντάσεις του Σκορπιού, να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε την κρίση σας!

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα έχει επίκεντρο την πνευματικότητα. Παρά τις πολλές ρεαλιστικές δραστηριότητές σας αυτή την περίοδο, το σύμπαν θα σας ωθήσει να εστιάσετε τώρα και στον ανώτερο εαυτό σας. Τη χρονιά που πέρασε ωριμάσατε πολύ σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που έχει τονώσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και την κοσμική υπόσταση της ζωής. Στις στιγμές ηρεμίας σας, συλλογιστείτε ποιος είναι ο απώτερος σκοπός της ύπαρξής σας. Κάντε περιπάτους και ελάτε πιο κοντά στη φύση για να αναφλέξετε το ισχυρό πνεύμα σας, εμπιστευτείτε το σύμπαν για να σας οδηγήσει. Αυτό τον μήνα τα άστρα είναι στο πλευρό σας και έχουν στόχο να σας γεμίσουν με Αγάπη! Ανταποδώστε τη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera