ζωδια Οκτωβριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Sagittarius

Για τα αυθάδικα παιδιά του ζωδιακού κύκλου, ο Οκτώβριος θα φέρει απολαύσεις – αλλά αφού περάσει την υπομονή σας από δοκιμασία! Είναι γεγονός ότι έχετε περάσει μια χρονιά με πολύ περισσότερες ευθύνες και εναλλαγές από όσο ήσασταν συνηθισμένοι, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Αν και θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας την επόμενη χρονιά, ήδη στο παρασκήνιο ετοιμάζετε τις σημαντικές σας αλλαγές!Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της προσωπικής σας ταυτότητας, θα ασκήσει έντονη επιρροή σε εσάς στην αρχή του Οκτώβρη με τη μετάβασή του στον 11ο Οίκο σας.

 

Ίσως προκύψει μια προστριβή με ένα φιλικό σας άτομο, που θα φτάσει μέχρι τη λήξη αυτής της φιλίας. Μπορεί να σας βοήθησε στο πέρασμα των χρόνων να ωριμάσετε, όμως πλέον και οι δύο πλευρές έχετε πάψει να χρειάζεστε η μία την άλλη. Αν και αυτή η συγκυρία θα σας γεννήσει αισθήματα πικρίας, κατηγοριών και θυμού, φροντίστε να αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια από το σύστημά σας με σωματική άσκηση.

zodia-taro-45

Ενδείκνυται η προπόνηση με βάρη ή και λίγα μαθήματα κικμπόξινγκ. Όλος ο Οκτώβριος ευνοεί τη σωματική δραστηριότητα για εσάς, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο σε ό,τι απολαμβάνετε και σας διασκεδάζει. Έτσι θα δημιουργήσετε και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή τη βελτίωση άλλων φιλικών σας σχέσεων. Να δείτε με θετική οπτική αυτές τις προοπτικές και να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ξέρει να χειρίζεται τις αλλαγές η ιδιοσυγκρασία σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου ενδέχεται να σας προκαλέσει υπερβολικές, παράλογες και παρορμητικές αντιδράσεις. Αντί να ενδώσετε σε αυτά τα συναισθήματα, βγείτε και ενεργοποιηθείτε! Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα ενισχύσει την παραγωγικότητά σας, γι’ αυτό θα δείτε γρήγορα τα αποτελέσματα από την εξωτερίκευση της ενέργειάς σας. Όλο τον Οκτώβριο θα είναι ενισχυμένη και η υγεία σας, άρα είναι καλή στιγμή να στηρίξετε τη ζωτικότητα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Η πιο σημαντική πλανητική επιρροή για εσάς αυτό το μήνα έρχεται από τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιό σας από το 2015 και θα παραμείνει μέχρι και τον Δεκέμβριο αυτής της χρονιάς. Η υπευθυνότητα, οι περιορισμοί, οι δεσμεύσεις, τα χρονικά περιθώρια, είναι μερικές από τις πειθαρχικές εντολές του Κρόνου – που όσο κι αν σας έχουν ταλαιπωρήσει, νιώθετε ότι είναι για το καλό σας. Ουσιαστικά, αντιπροσωπεύει την πατρική φιγούρα που οδηγεί τον άνθρωπο στην ωρίμανση, με αγάπη αλλά και δομημένο πλαίσιο. Ενίοτε είναι απαραίτητη η καθημερινότητα, προκειμένου να επιτύχετε τους ιδεαλιστικούς σας στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11
Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει τώρα να δείτε κατά πρόσωπο αυτό που φοβάστε περισσότερο απ’ όλα: τον εξαναγκασμό. Αν και η θέση του δεν έχει την πρόθεση να σας συνθλίψει, μέσα στον Οκτώβριο θα νιώθετε σαν να μην έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, σαν να μην τελειώνουν ποτέ οι υποχρεώσεις, οι χρονικοί περιορισμοί και η αίσθηση ευθύνης. Αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα, είναι ότι θα θέσετε τα θεμέλια για τους μακροχρόνιους στόχους σας.

Είναι η ιδανική στιγμή για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας, καθώς ο Κρόνος θα σας ωθήσει να είστε ευσυνείδητοι και να παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει. Μετά το τέλος της φετινής χρονιάς θα αρχίσει να αποδίδει όλη η σκληρή δουλειά σας και θα μπείτε σε μια εποχή ψυχαγωγίας, ταξιδιών και απόλαυσης! Ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιό σας μετά από 28 χρόνια, άρα θα έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να είστε απείθαρχοι!

Σε γενικές γραμμές, ο Οκτώβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ωριμάσετε, να προχωρήσετε σε αλλαγές που είναι απαραίτητες και να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να χειριστείτε εξάρσεις θυμού και να παραμείνετε λογικοί σε δύσκολες στιγμές. Επιστρατεύστε την υπομονή σας για να διανύσετε αποδοτικά όλο τον μήνα. Ήδη είναι καθ’ οδόν για εσάς η ελευθερία, η απόδραση, ταξίδια και η εκπλήρωση των επιθυμιών σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις