ζωδια Οκτωβριος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου στον 9ο Οίκο σας της Φιλοσοφίας και της Ανώτερης Γνώσης. Είναι ο Οίκος που κυβερνά ο Δίας, γι’ αυτό το αίσιο άγγιγμά του εκεί θα σας επιφέρει ουσιαστική ισορροπία στη σχέση σας με το σύμπαν! Στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς θα νιώσατε πολύ πιο ανέμελοι και ανυπόμονοι να εξερευνήσετε διαφορετικές κουλτούρες και ιδέες, ίσως να σκεφτήκατε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία, να επενδύσατε σε ανώτερη γνώση και να βλέπετε πλέον τον κόσμο με διαφορετική ματιά.

Ίσως να διευρύνατε και τον ρεαλιστικό σας ορίζοντα, με ταξίδια και επέκταση όσων σας κάνουν να νιώθετε βολικά, να νιώθετε ήδη τη σημαντική σας ωρίμανση εσωτερικά και εξωτερικά. Αν υπάρχουν κι άλλα σημεία στα όνειρα και τις προθέσεις σας που θα θέλατε να προωθήσετε, η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε και αυτά τα βήματα προόδου με τον Δία στο πλάι σας!

 

Από τις 10 του μήνα και μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, ο πατέρας των θεών θα εγκατασταθεί στον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, φέρνοντας εξαιρετικά αίσιες ευκαιρίες στα εργασιακά σας θέματα. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και οικονομικό όφελος για εσάς μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο ο δικός σας στόχος θα είναι η αναγνώριση της θέσης και του κύρους στην επαγγελματική σας ζωή. Η σκληρή σας δουλειά θα επιβραβευθεί, θα λάβετε πολλούς επαίνους και δημόσια αναγνώριση και θα νιώσετε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας με τον Δία στο πλάι σας!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν και ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 10ου Οίκου, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας της Φιλίας. Η συνεργασία των δύο φιλικών γιγάντων του σύμπαντος, είναι αυτή που θα διασφαλίσει την επιτυχία και την πρόοδό σας. Ο Κρόνος θα σας ενθαρρύνει να είστε πιο πειθαρχημένοι στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, ταυτόχρονα με την επέκταση των κοινωνικών σας σχέσεων μέσω των επαγγελματικών ευκαιριών που θα αξιοποιήσετε!

Ο Κρόνος φέρνει ευκαιρίες και για ανθρωπιστικές δράσεις, κυρίως μέσα από ομαδική εργασία. Οι φιλίες σας θα γίνουν πολύ πιο στενές και ουσιαστικές, καθώς οι άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα σας στις δυσκολίες θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ταπεινοί και συνετοί τώρα που θα βελτιώνεται η ζωή σας. Να ξέρετε ότι η μακρόχρονη διαμονή του Δία και του Κρόνου στους Οίκους σας, θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας σε μακροχρόνιο επίπεδο. Ακόμη κι αν δεν βλέπετε εσείς άμεσες αλλαγές, θα νιώσετε την ευεργετική τους παρουσία με το πέρασμα του χρόνου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Κριό στη διάρκεια του Οκτωβρίου, σε ανάδρομη πορεία. Όταν ο πλανήτης των εκπλήξεων κινείται με την όπισθεν, σας κάνει πιο αυθόρμητους και απρόβλεπτους στις αντιδράσεις σας – ακόμη και όταν βρίσκεστε σε άγνωστα εδάφη… Ίσως να είστε πιο ευερέθιστοι και πιο εριστικοί. Το συνετό για εσάς σε αυτή τη φάση, είναι να κατανοήσετε ότι αρκεί να σκέφτεστε διπλά τις προθέσεις και την εξουσία σας. Αν εστιάσετε στις αρχές σας, τα συναισθήματά σας θα εκφραστούν πιο ομαλά. Να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, γιατί φροντίζει μόνο για το καλό σας!

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη ενδείκνυται για να αναδείξετε την πλούσια φαντασία σας. Μην διστάσετε να συντονιστείτε με το παιδί που έχετε μέσα σας, ώστε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Να είστε προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών, γιατί έχετε διανύσει έναν επίπονο μήνα και ο οργανισμός σας θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επανέλθει. Το βέβαιο είναι ότι όσο περισσότερο φροντίσετε τον εαυτό σας και τις διεκδικήσεις σας μέσα στον Οκτώβριο, τόσο περισσότερα θετικά θα αποκομίσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65