ζωδια Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης 18/08

zwdia-shmera

 

ζωδια Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, στις 18 Αυγούστου

Στις 18 Αυγούστου θα σχηματιστεί η Πανσέληνος αυτού του μήνα, που αποτελεί ταυτόχρονα και Έκλειψη της Σελήνης. Είναι η πρώτη σε μία σειρά από τρεις εκλείψεις, με τις άλλες δύο να αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Είναι δεδομένο ότι οι εκλείψεις έχουν τη δυναμική να μας προχωρούν μπροστά με ταχύτητα. Οι δονήσεις τους είναι επίμονες, στο να κάνουμε τις αλλαγές που αρνούμασταν ή καθυστερούσαμε να κάνουμε ως εκείνη τη στιγμή.

 

Είναι κατανοητό να μην είναι κάποιος λάτρης των αλλαγών, αφού πρωταγωνιστεί σε αυτές ο παράγοντας του άγνωστου. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν από φόβο να μένουν σε μια άσχημη κατάσταση, παρά να κάνουν μια αλλαγή που θα τους περάσει σε κάτι άγνωστο με πολλά ερωτήματα που χάσκουν αναπάντητα.

zodia-taro-45

Ωστόσο οι εκλείψεις μας ωθούν μπροστά με σπρωξιές και παρακινήσεις, προκειμένου να κάνουμε τα επιπλέον βήματα. Η αίσθησή τους είναι αυτή της αβεβαιότητας, επειδή από μόνοι μας καθυστερούμε να κάνουμε αυτά τα βήματα.

zwdia-66

ζωδια Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης

Είναι απίστευτη η χρονιά που διανύουμε σε κοινωνικό επίπεδο, από πολλές πλευρές και με πολλές ιδιορρυθμίες. Αν σκεφτούμε ότι επίκεινται και οι αμερικανικές εκλογές, με μια Έκλειψη Σελήνης τόσο κοντά στην πραγματοποίησή τους, το μόνο βέβαιο είναι ότι αναμένονται πολλές αποκαλύψεις. Έχουμε ήδη βιώσει παραπάνω από το αναμενόμενο ποσοστό αναταραχών, και το πιο πιθανό είναι να έπεται μεγάλη συνέχεια μέσα στο φθινόπωρο!

Τι να φέρνει άραγε μια Πανσέληνος που είναι ταυτόχρονα και Έκλειψη, και όλα συντελούνται στο ζώδιο του Υδροχόου;

Αρχικά απελευθερώνουμε όλα όσα μας κρατούν πίσω, προκειμένου να περάσουμε στην ανεξαρτησία μας, να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για ελευθερία και κοινωνική αλλαγή. Μας είναι απαραίτητη η διαφυγή από παλιές συνήθειες και πρακτικές, που είναι ξεθωριασμένες και απαρχαιωμένες. Είναι πολλά αυτά που θα θέλουμε να ξεφορτωθούμε, και ίσως να χρειάζεται να καταγράψουμε ποια από αυτά θα φύγουν. Με αυτή την πρακτική τα συνειδητοποιούμε, και έτσι καίμε αυτά τα περιοριστικά δεσμά νιώθοντας μια μεγάλη ανακούφιση.

zwdia shmera

ζωδια Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης

Μας αρέσει ή όχι, οι αλλαγές θα έρθουν στη ζωή μας σαν μια καταιγίδα. Μπορεί να θελήσουμε να καλυφθούμε γιατί δεν θέλουμε να βραχούμε, είτε να βγούμε στο

δρόμο και να χορεύουμε εν μέσω θυέλλης – ρισκάροντας ακόμη και την πιθανότητα να μας χτυπήσει κεραυνός. Πραγματικά, δεν έχει καμία σημασία τι θα επιλέξουμε, γιατί και οι δύο χειρισμοί είναι σωστοί.

Στη διάρκεια μιας έκλειψης σε πανσέληνο, δεν έχουμε επιλογή στο πώς θα αλλάξει κάτι, ειδικά αν αντιστεκόμασταν να κάνουμε αυτή την απαραίτητη αλλαγή. Τώρα κάτι έξω από εμάς θα την ενορχηστρώσει.

Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στην Παρθένο είναι ιδιαίτερα ομιλητική, με πολλές νέες ιδέες να αναμένουν να γεννηθούν, όμως πρέπει να φύγει ο παλιός τρόπος σκέψης για να δημιουργηθεί ο καινούργιος. Τώρα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που λειτουργούσαμε, για να λάβουμε τις νεότερες δονήσεις και να γίνουμε οι ίδιοι η αλλαγή που επιθυμούμε στη ζωή μας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης

Η επιστροφή στα θρανία ή η ετοιμασία για αυτή την επιστροφή, είναι άλλη μια αίσθηση που θα επικρατήσει από αυτή τη συνάντηση στην Παρθένο. Ίσως να έχουμε μια δυσκολία να επιστρέψουμε σε μια ρουτίνα, γιατί ο Ουρανός και η Σελήνη στον Υδροχόο αντιπροσωπεύουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Όμως το θετικό της συνεύρεσης Ερμή – Δία είναι ότι ευνοεί την επικοινωνία, την προσφορά στους άλλους και την καλή υγεία.

Η όψη που σχηματίζει η Σελήνη σε Έκλειψη, με τον Ερμή και τον Δία, είναι δύσκολη αλλά έχει μικρή διάρκεια. Δεν θα έχουμε την αίσθηση ότι κάνουμε αυτά που πραγματικά έχουμε ανάγκη, όμως προαναφέραμε ότι εδώ υφίστανται δύο διαφορετικές ενέργειες. Αυτό θα μας μπερδέψει για λίγο, γι’ αυτό επιλέξτε να κάνετε όσα λιγότερα γίνεται μέχρι να υποχωρήσει αυτή η αίσθηση.

zwdia

ζωδια Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης

Η συνένωση του Ουρανού με αυτή την Πανσέληνο , θα κεντρίσει μια αίσθηση νευρικότητας, που θα μας κάνει πιο πρόθυμους να αποδράσουμε από το να επιστρέψουμε σε μια ρουτίνα. Όμως μας λέει ότι χρειαζόμαστε αυτή τη ρουτίνα, γιατί χρειαζόμαστε την πειθαρχία του. Μπορεί αυτή η όψη να ξεθωριάσει μέσα σε λίγες ώρες, ωστόσο οι εκλείψεις είναι ισχυρές και αφήνουν το αποτύπωμά τους για πολύ περισσότερο. Μάλιστα την επίδραση της συγκεκριμένης θα την νιώθουμε για τους επόμενους λίγους μήνες.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί έντονα, είναι να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτό τον σεληνιακό κύκλο, γιατί οι επόμενοι αφορούν επίσης εκλείψεις. Η απελευθέρωση της συνείδησης μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, γι’ αυτό πραγματικά ακολουθήστε την καρδιά σας και απελευθερώστε όλα αυτά που συντηρείτε με σθένος.

tarw-zwdia