ζωδια Παρθένος Μάρτιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Παρθένος – Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Παρθένοι, τον Μάρτιο δίνετε μεγάλη έμφαση στην διαπροσωπική επικοινωνία, εξίσου με τους οικείους σας, όσο και στην δουλειά σας.

 

Ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας επηρεάζεται τόσο θετικά, όσο και αρνητικά, από αυτούς που είναι κοντά σας και από τους συναδέλφους σας. Λένε πως κρίνεστε από την εταιρεία σας και παρόλα αυτά, τον Μάρτιο, αυτοί που συναναστρέφεστε σας επηρεάζουν περισσότερο, από ότι οι δικές σας πράξεις. Για αυτό το λόγο πρέπει να διαλέξετε με ποιους συναναστρέφεστε στην δουλειά, όπως και κοινωνικά, με μεγάλη προσοχή. Δεν είναι πάντα εύκολο να απομακρύνουμε τον εαυτό μας, από συμπεριφορές άλλων που αντανακλούν πάνω μας, αλλά πρέπει να είστε σε επιφυλακή και έτοιμοι να περιορίσετε την ζημιά όταν είναι απαραίτητο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένοι, οι σχέσεις μπορούν να γίνουν ένας καλός τομέας μάθησης και αυτό-εξέλιξης τον Μάρτιο – συχνά αντιπαθούμε ανθρώπους που έχουν χαρακτηριστικά που δεν μας αρέσουν στον εαυτό μας, οπότε αξίζει να εξετάσετε αυτούς που αντιπαθείτε και να αναρωτηθείτε τι μπορούν να σας διδάξουν για τον εαυτό σας και πως μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο.
Επίσης προσελκύουμε ανθρώπους που είναι παρόμοιοι με εμάς και έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης – είμαστε ένας ανεστραμμένος μαγνήτης, όπου τα όμοια ελκύουν όμοια. Μπορεί να προσελκύσετε κάποιον στην ζωή σας, που αντικατοπτρίζει την συναισθηματική σας ζωή – αυτός ο άνθρωπος θα είναι πολύ βοηθητικός, έτοιμος να ακούσει αυτά που έχετε να του εμπιστευτείτε, αν και δεν θα γίνει απαραίτητα φίλος σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου θα ενδυναμώσει τις σχέσεις που είναι σταθερές και ικανοποιητικές, ενώ μπορεί να ρίξει αυτές που είναι ανισόρροπες και μη ικανοποιητικές από τον γκρεμό. Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις. Η αρμονία και η ισορροπία είναι πολύ σημαντικές για την πνευματική σας ωρίμανση και θα αγωνιστείτε για αυτές σε όλες τις προσωπικές σας επαφές – αλλά θυμηθείτε, δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για όλους.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Παρθένοι, οι επιχειρηματικές συνεργασίες και οι συμμαχίες ( εκτός από αυτές που προειδοποιήσαμε στην πρώτη παράγραφο) μπορούν να γίνουν εξαιρετικά χρήσιμες, ανοίγοντας πόρτες για την επιχείρηση σας ή για την πορεία της καριέρας σας τον Μάρτιο.

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Σε αυτή την περίπτωση να τα βρείτε με κάποιον που έχει πολύ διαφορετικές ικανότητες από εσάς, μπορεί να σας βοηθήσει να επεκταθείτε γρήγορα ή να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές σε νομικές υποθέσεις προς όφελος σας.

Ο Μάρτιος είναι καλός μήνας για την εισαγωγή νέων συστημάτων, έτσι ώστε να είστε πιο οργανωμένοι ή να παρακολουθείτε τα οικονομικά σας πιο αποτελεσματικά. Εξετάστε πιο προσεκτικά τις πληρωμές σας αυτό το μήνα και δείτε που μπορείτε να κάνετε εξοικονόμηση πόρων. Είστε πιο έξυπνοι οικονομικά αυτό το μήνα, γι’ αυτό κάντε τις προσθέσεις σας και δείτε που μπορούν να εξοικονομηθούν χρήματα.


Ο Μάρτιος είναι πολύ καλός μήνας γι’ αυτούς που γράφουν ή διδάσκουν σχετικά με θέματα υγείας, υγιεινής ή επιστημονικού ενδιαφέροντος.
Παρθένοι, να είστε σκόπιμοι και σιγουρευτείτε πως ότι κάνετε έχει άμεση απόσβεση ή λειτουργία – μην χάνετε χρόνο και χρήμα αυτό το μήνα σε πράγματα που δεν δείχνουν να έχουν αποδεδειγμένη αξία για εσάς και την επιχείρηση σας.