ζωδια Παρθενος Απριλιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

 

Παρθένοι, ο Απρίλιος του 2016 είναι ένας μήνας, όπου ο ενθουσιασμός σας και η τόλμη σας, θα σας επιτρέψουν να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που μπορεί συνήθως να αποφεύγατε. Είστε ανήσυχοι και είναι απίθανο να μείνετε παθητικοί και να αφήσετε τη ζωή να σας ελέγχει, θέλετε να διαμορφώσετε τα πράγματα τον Απρίλιο του 2016 και δεν θα κάτσετε πίσω να αφήσετε τους άλλους ή τις περιστάσεις να υπαγορεύσουν τα γεγονότα.

 

Μπορεί να σχεδιάσετε μια αυθόρμητη εξόρμηση – ίσως μια κατασκήνωση, πεζοπορία ή μια αθλητική εκδρομή με φίλους ή με τον σύντροφο σας. Είστε πολύ ενεργοί και θέλετε να κάνετε το κάθε δευτερόλεπτο να μετράει. Ο Απρίλιος, δεν είναι μήνας για τεμπελιά, έχετε κίνητρα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θετική σας ενέργειά για να γεμίσετε με απόλαυση και διασκέδαση τη ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένοι, μην σπαταλήσετε την αυξημένη ψυχική και σωματική σας ενέργεια τον Απρίλιο – είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσετε νέες σπουδές, να ανανεώσετε τις δεξιότητες σας, να ξεκινήσετε ένα μάθημα και/ή να κάνετε ένα νέο άθλημα. Χρησιμοποιήστε τον Απρίλιο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας και της φυσικής σας κατάστασης, τότε ο μήνας θα έχει περισσότερο να κάνει με τη διασκέδαση που έχει σκοπό, παρά με τη σκέτη διασκέδαση.
Όντας ανήσυχοι και κατηγορηματικοί, θα επαναστατήσετε ενάντια στους περιορισμούς και τα όρια που νιώθετε πως είναι παράλογα και δεσμευτικά.
Προσπαθήστε να μην παθιαστείτε και μην μπείτε σε διαφωνίες σχετικές με θρησκευτικά ή φιλοσοφικά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό, αυτές να γίνουν αμφιλεγόμενες και δυσάρεστες χωρίς πραγματικό σκοπό.

zwdia

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Η αστρολογία για το επαγγελματικό σας ωροσκόπιο του Απριλίου δείχνει πως αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ επίκαιρος μήνα για να κάνετε καλή εντύπωση στον εργοδότη σας ή σε αυτούς που έχουν επιρροή στην εταιρεία σας – δεχτείτε όλες τις θέσεις στην οργάνωση και τη διαχείριση, μην αρνηθείτε μια ευκαιρία να πάρετε έναν διαφορετικό ρόλο, λόγω σεμνότητας. Σε αντίθεση με αυτό που είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, ο Απρίλιος του 2016 είναι καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία αμοιβής, ή περισσότερα οφέλη – μην το αφήσετε στο κάρμα, καθώς το καλό κάρμα ευνοεί και εκείνους που δεν μένουν παθητικοί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Να είστε τολμηροί και θέστε υποψηφιότητα για μετάθεση ή προαγωγή, ή ξεκινήστε μια συζήτηση με το τμήμα του HR για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.
Ο Απρίλιος είναι επίσης πολύ καλός μήνας για τους Παρθένους στο μόντελινγκ και στις καριέρες που η ομορφιά και η χάρη είναι σημαντικές, όπως ο χορός, το μπαλέτο, η ηθοποιία.

Η διπλωματία και το χτίσιμο γεφυρών, είναι πολύ σημαντικά για την καριέρα σας και έτσι ο μήνας προσφέρεται για να απλώσετε ένα κλαδί ελιάς στους συναδέλφους σας ή στους επιχειρηματικούς σας αντιπάλους, με τους οποίους έχετε συγκρουστεί στο παρελθόν.
Παρθένοι, στη δουλειά ή την επιχείρησή σας, δομείστε το μήνα σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε νέες ευκαιρίες, να πάρετε νέες πρωτοβουλίες και να κάνετε προωθητικές δραστηριότητες από την αρχή του μήνα, αφήστε την διαχειριστική εργασία, την οργάνωση και τα χρηματοοικονομικά για το τελευταίο τρίτο του μήνα. Το πρώτο τρίτο του Απριλίου, είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρετε ρίσκα και να είστε δραστήριοι, ενώ το τελευταίο τρίτο, είναι καλύτερο για να παίξετε εκ του ασφαλούς και για να επιστρέψετε στα βασικά, δηλαδή την εξασφάλιση των πιο σημαντικών πτυχών της επιχείρησης σας, ώστε να λειτουργεί ομαλά.

zwdia