ζωδια Παρθενος Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

parthenos-krevati

 

Η διπλωματία και ο ορθολογισμός των προβλημάτων είναι πολύ σημαντικά τον Ιούλιο του 2016. Δεν είναι αυτό που λέτε που μετράει, αλλά το πώς το λέτε και θα πρέπει να είστε τόσο διακριτικοί, όσο και προσεκτικοί, στις αξίες των άλλων και σε θέματα τους, όταν ανοίγετε μια συζήτηση.
Η αναζήτηση συμβιβασμού και μέσης λύσης είναι επωφελής τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους και γι’αυτό είναι ο καλύτερος δρόμος προς τα εμπρός, τον Ιούλιο του 2016.

 

Μπορεί να είστε πολύ αναποφάσιστοι αυτό το μήνα και το καλύτερο είναι να πάρετε το χρόνο σας για να ζυγίσετε λεπτομερώς τα υπέρ και τα κατά, πριν δεσμευτείτε σε μια επιλογή – μπορεί να χρειαστεί να εξηγηθείτε αργότερα για την επιλογή σας και όσο περισσότερο μπορείτε να μεταφέρετε το πώς ζυγίσατε τις επιλογές σας και τι λάβατε υπόψη σας, τόσο το καλύτερο για εσάς.
Είστε πολύ πειστικοί τον Ιούλιο και η ικανότητά σας να δείτε την άλλη πλευρά και να το παίξετε συνήγορος του διαβόλου, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κλείσετε μια συμφωνία ή να πείσετε κάποιον για κάτι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016

Τον Ιούλιο του 2016 εστιάστε στην εργασία που παράγει απτά και επαληθεύσιμα αποτελέσματα. Βελτιώστε την επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων σας, αλλά και την άμεση επικοινωνία – κυνηγήστε τα πράγματα και αν κάποιος δεν σας απαντήσει, καλέστε τους πάλι και κάντε τους να βιαστούν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα, δηλαδή να πάρετε άδεια από τη δουλειά για να συνεχίσετε την κατάρτιση σας ή να κανονίσετε με τους εργοδότες σας να σας υποστηρίξουν για να σπουδάσετε και να βελτιώσετε περαιτέρω τις προοπτικές σας.
Πολλοί Παρθένοι θα είναι σε διακοπές τον Ιούλιο του 2016 ή θα βιώσουν μια επιβράδυνση στην δουλειά τους. Εάν είστε ακόμα στην δουλειά, χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να προωθήσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας μέσω κοινωνικών δικτύων.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισημάνετε τα επιτεύγματα της επιχείρησης σας στον τοπικό Τύπο. Μπορεί επίσης να θελήσετε να συνδεθείτε με άλλες τοπικές επιχειρήσεις για να δημιουργήσετε κεφάλαιο για προώθηση και διαφήμιση.

zwdia - love

Είναι πολύ σημαντικό να είστε σε αρμονία με τις κοινωνικές τάσεις και τα ήθη, οπότε βυθιστείτε σε περιοδικά και στα δημοφιλή μέσα ενημέρωσης, ώστε να μάθετε το τι συμβαίνει – δεν μπορείτε να ξεφύγετε με το να είστε άφαντοι, ανεξάρτητα με το τι κάνετε.
Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα μέσω της δημιουργίας συνεργιών με παρόμοιες επιχειρήσεις, αυτό το μήνα.
Ο Ιούλης του 2016 είναι ένας πολύ παραγωγικός και ευχάριστος μήνας στην δουλειά για τους λογιστές, τους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, τους προωθητές και εκείνους που εργάζονται σε καταναλωτικά προϊόντα.

zwdia-zodia-astrologia-65