ζωδια Σ/Κ Ατμοσφαιρα Ηλεκτρισμενη

provlimata-epikoinwnias

ζωδια Σαββατοκυριακο 30 Απριλιου 1 Μαιου

Στις ουρανιες χορδές που πάλλονται, αναρωτιέσαι: τι πραγματικά θέλω; Πόσο πολύ το θέλω; Πόσο μακριά είμαι διατεθημένος να φτάσω γι’ αυτό; Το ζητούμενο είναι η καταδίωξη ή η επιτυχία; Υπάρχει κάποιο ζητούμενο;

Αυτό το Σαββατοκύριακο θίγει αυτά τα θέματα. Στη βάση όλως αυτών προσπαθούμε να συνδυάσουμε δύο πράγματα που δεν ταιριάζουν ουσιαστικά, με διαφορετικά επίπεδα επιτυχίας κάθε φορά. Η συνεχής επιθυμία είναι αυτή που τροφοδοτεί το κίνητρο.

 

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο. Η διάθεση είναι ζωηρή, αποσυντονιστική και ηλεκτρισμένη, όμως η μέρα έχει σταθερότητα.

zodia-taro-45

Η κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη, περνά στον Ταύρο από τον Κριό και κάνει την επιθυμία απτή. Τώρα το θέλετε! Η ένταση ήταν δυνατή και στον Κριό, όμως τώρα είναι επίμονη και πεισματική. Η λαχτάρα επικρατεί, το Θέλω. Η διάθεση ωστόσο δεν είναι εξίσου σταθερή.

Διασκορπίζεται, υπερίπταται.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι ο Άρης πορεύεται ανάδρομος στον Τοξότη, που δεν αποτελεί το ιδανικό υπόβαθρο για άμεση επίθεση. Πιο πολύ επικρατεί το έμμεσο ή το προσωρινό. Ο Ερμής είναι πρόσφατα στραμμένος σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο και όλα είναι πάλι ανοικτά για συζήτηση. Μπορεί και να μην είναι. Μπορεί και να είναι.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον νευρικό Άρη, το οποίο στην ουσία δείχνει την ικανοποίηση: απολαύστε την κίνηση καθ’ αυτή και προσπεράστε τα υπόλοιπα. Βάλτε τη σέλα σας σε ό,τι κινείται και ιππεύεται!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανο, τον κυβερνήτη του Υδροχοου. Δοκιμάστε κάτι εντελώς άλλο!

zvdia-zwdia-tarw

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο και με τον Ερμή, ο οποίος σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα. Όσα ακούτε και ο τρόπος που τα προσλαμβάνετε μπορεί να μην σας φαίνεται ορθός αρχικά, όμως θα σας πάνε εκεί που πρέπει να πάτε. Τα ανοικτά μυαλά και οι ανοικτές καρδιές ίσως να μην προκύψουν με απόλυτη χρονική ταύτιση.

Να αναμένετε ότι ίσως χρειαστεί να ξεφύγετε λίγο από το βολικό σας πλαίσιο. Ακολουθήστε το ρεύμα, ίσως έχει έρθει η στιγμή να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος θα βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Όλο το διήμερο οι θέσεις του Ταύρου θα ταιριάζουν στο μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα και τον Δία που είναι επίσης στα ζώδια της γης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Πλούτωνας και ο Δίας βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, άρα αυτά τα εδάφη δεν είναι καινούργια. Ο Πλούτωνας διαχέει μια αύρα μαγείας και ψευδαίσθησης σε όλα τα επίπεδα. Το υπόβαθρο αφορά το παλιό και αξιόπιστο καστ, υπό αλλόκοτο φως.

Τη Κυριακή το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και θα περάσει από τον Υδροχόο στους Ιχθύες. Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα για ευτυχές τέλος σε αυτή τη θέση …ίσως στο τέλος να έχετε βρει κάτι καλύτερο…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia