ζωδια Σ/Κ Με Κεντρο την Αγαπη

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 1-2/10, Αυθάδικη Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Την Παρασκευή το φεγγάρι από το Ζυγό προσεγγίζει τον Δία, και συναντάται με τον Ήλιο αργα το βραδυ: σχηματίζεται η Νέα Σελήνη.

Η ίδια συνάντηση κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η Αφροδίτη (που κυβερνά το Ζυγό) σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Κοινωνικές σχέσεις, σχέσεις αγάπης, κάθε είδους σχέση μπαίνει στο επίκεντρο.

zodia-taro-45

Ο Ποσειδώνας παίζει έναν κρίσιμο ρόλο, καθώς είναι αυτός που θα υπερτονίσει τα ιδανικά σας. Είναι το τέλειο φάντασμα. Αποτελεί την υπέρτατη προσωποποίηση που δημιουργείτε εσείς για τις επιθυμίες σας. Σε ένα μακροπρόθεσμο τετράγωνό του με τον Κρόνο στον Τοξότη, αυτό το υπέρτατο ιδανικό έρχεται και προσγειώνεται… γίνεται το απτό και στιβαρό υπόδειγμα… το προπορευόμενο ανοικτό πανί… ηχεί σαν ένα θλιμμένο τρομπόνι.

 

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη περνάει σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δεν είναι πλέον όσο συμπαγές ήταν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταλήξει η Νέα Σελήνη να κουβαλά το βάρος του.

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας φέρνουν το έντονο και πνιγηρό σαξόφωνο, η Σελήνη και ο Κρόνος φέρνουν το θλιμμένο τρομπόνι. Το βέβαιο είναι ότι αποτελεί εξαιρετικό δείκτη για τη θέση σας ως προς τις σχέσεις σας, τουλάχιστον όσο αφορά το πόσο καλά κυλούν οι επικοινωνίες σας. Αυτή θα είναι μια αίσθηση που θα ενεδρεύει και θα σιγοψιθυρίζει όλο το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ακόμη κι αν δεν κατανοείτε τα πάντα, προσπαθήστε να παραμείνετε συντονισμένοι. Η ζωή έχει το δικό της τρόπο να δυναμώνει την ένταση!

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία κρατά επίσης ένα μεγάλο σιδερένιο σκεύος και καραδοκεί πίσω από την γωνία… για να πέσετε πάνω του. Οι πράξεις θα τα δείξουν όλα, με έναν λίγο υπερβολικό τρόπο.

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε όψη χιαστί με τον Ουρανό – Παρθένος και Ιχθύες και Κριός. Αποφάσεις κα απόψεις πρέπει να βρουν σύνθεση, διαφωτιστικές συζητήσεις πρέπει να διασταυρωθούν. Σαν τη μυρωδιά που επικρατεί στην κουζίνα σας, όταν καθαρίζετε το ψυγείο. Πρέπει να γίνει όμως. Στο τέλος είναι όλα πεντακάθαρα και μοσχοβολιστά. Μην φοβάστε το ψυγείο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Χείρωνα και σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπερτονίζοντας την επιρροή. Υπάρχει η ανάγκη για κοινωνικότητα και αντικατοπτρισμό, συνειδητά ή όχι. Αν δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για κουβεντούλα, μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο των άλλων που θα θέλουν να σας πιέσουν.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα προσπεράσει κάθε σημαντική όψη. Η διάθεση θα κυριαρχείται ακόμη από την Αφροδίτη, και η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε παραδεισένια θέση με τον Ποσειδώνα. Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο, με το κουτάλι!

zwdia-taro-astra

Επιλέξτε να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας, από μαγείρεμα μέχρι βόλτες στην πόλη. «Συμπράξτε» για να αποβάλλετε τη σωματική ένταση που επιφέρουν οι Άρης – Δίας. Μπορείτε να μείνετε και στο σπίτι, να κάνετε ότι κάνετε πάντα. Αλλά προσοχή στις γωνίες, καραδοκούν τηγάνια!

Εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις