ζωδια Σ/Κ 12-13/11 Η Αληθεια θα Λαμψει

astrologia-ioylios-2014

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 12 – 13/11

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη από τον πολεμοχαρή Κριό θα σχηματίσει ένα Τ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία στον Ζυγό. Υπάρχει διάχυτη μια ισχυρά συγκρουσιακή διάθεση, με μια έντονη υπονόμευση για τις σχέσεις.

Ωστόσο κάθε διαφωνία που κάνει τις αισθήσεις να βράζουν, αναδύει αναγκαστικά και εκείνα τα θέματα που πρέπει να τύχουν διαχείρισης… και εξισορρόπησης. Αρωγός στη σταθεροποίηση αυτής της προσπάθειας θα είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο.

 

Ο Άρης (κυβερνήτης του Κριού) βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σχηματίσει εξάγωνο με την Ήρα από τον Τοξότη. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση επίτευξης συναινέσεων που θα συγχωνεύσουν ισότιμες ελευθερίες, για το καλό όλων. Επίσης φροντίστε να αφήσετε χώρο, μπόλικο δικαιωματικό και ευπροσάρμοστο χώρο.

zodia-taro-45

Οσα διακυβεύονται  τωρα είναι πολύ περισσότερα, ευρύτερα και σπουδαιότερα. Οι πράξεις σας και οι παθιασμένες συμφωνίες σας πρέπει να ανέβουν κατά ένα ή δυο τόνους. Το βέβαιο είναι ότι θα ανακαλύψετε πως οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, σε όλους τους τομείς και για τους πάντες. Πρέπει να χαράξετε ένα εντελώς νέο μονοπάτι.

 

Το Σάββατο η Αφροδίτη και ο Ερμής αλλάζουν ζώδιο. Η Αφροδίτη αφήνει τον Τοξότη για να μπει στον Αιγόκερω, ο Ερμής φεύγει από τον Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη.

Αφού μπει στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, ο Ερμής θα ενταχθεί στο εξάγωνο που διατηρούν η Ήρα με τον Άρη. Οι νοοτροπίες και οι επικοινωνίες θα αποκτήσουν τώρα ήχο και συνεχή κίνηση, είναι η ώρα να σφυρηλατηθούν οι συμφωνίες και να αναβαθμιστούν οι απόψεις. Τρέχουμε τώρα!

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σφραγίσει τα λεγόμενα. Τι θέλετε; Ασφάλεια και σιγουριά. Πότε τα θέλετε; Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση της γνωρίζει ότι αυτά τα θέματα χρειάζονται χρόνο, γι’ αυτό και προσδίδει εμπιστοσύνη στη δέσμευση.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη (που κυβερνά τον Ταύρο). Θα προσεγγίσει επίσης το εξάγωνο των Ερμή – Ήρα με τον Άρη.

Η σκέψη και η θέλησή σας για δράση είναι στιβαρές και δυναμικές, όμως η διάθεση θα ρίξει φως στον πυρήνα αυτού που πραγματικά θέλετε, αυτού που πραγματικά σας δίνει ικανοποίηση. Το κράμα όλων αυτών θεμάτων θα αποτελέσουν την ουσιαστική επιρροή, στην επικείμενη αποκορύφωση της Πανσελήνου.

zodia-99

Απολαύστε τον εαυτό σας, κυριολεκτικά. Απολαύστε και το ταίρι σας. Ερευνήστε πώς το νέο σχέδιο δράσης σας, οι νέες δεσμεύσεις σας, συνάδουν με ένα προσγειωμένο όραμα όσων μπορείτε ειλικρινά να εντάξετε μέσα στη δική σας ολότητα. Επιπρόσθετα, να τα εντάξετε στην πληρότητα των σχέσεων που διαμορφώνετε με τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Την Κυριακή η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, και στη συνέχεια θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Φροντίστε να έχετε επίγνωση του πώς αισθάνεστε σε όλα τα επίπεδα, από το υψηλότερο ως το χαμηλότερο. Αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί μέσα σε μια διάθεση ευημερίας. Έχετε την επιλογή να ευθυγραμμιστείτε ταυτόχρονα με την πνευματική πλευρά σας και την σαγηνευτική λαγνεία σας. Όλα είναι υγιή. Απορροφήστε τα και αφήστε τα να ισορροπήσουν εκείνα τις στάθμες σας.

Ο μόχθος για το πρωί της Δευτέρας με πανσέληνο, έχει ήδη καταβληθεί τις προηγούμενες μέρες. Ανακινηθείτε μέχρι να βρει τις θέσεις της όλη αυτή η ανακατωσούρα. Αν κάτι δεν το νιώθετε καλά, ταρακουνηθείτε μέχρι να βρει κι αυτό τη θέση του. Πέτρα που δεν κυλάει, χορταριάζει.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia