ζωδια Σ/Κ 19-20/11 Τέρμα στις Ψευδαισθήσεις

zwdia-afriditi-krios

ζωδια  σαββατοκυριακο 19-20/11 

Καθοριστικός παράγοντας για το αστρολογικό κλίμα αυτού του Σαββατοκύριακου, είναι το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα.

Η θεά της ομορφιάς βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο θεός των υδάτων στους Ιχθύες, και αυτή η συγκυρία θα αποτελέσει μια εξαιρετική προωθητική «παλίρροια» για να σημειώσουν πρόοδο όλοι οι τομείς – ειδικά μετά από ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

 

Η Αφροδίτη της αγάπης και της επινοητικότητας, της ομορφιάς και της επιθυμίας προς όσα ποθούμε, θα σχηματίσει μια όψη ευκαιριών με τον Ποσειδώνα. Ο υδάτινος πλανήτης από την πλευρά του, αντιπροσωπεύει το θεϊκό, το υποσυνείδητο και την αλληλεπίδραση που έχει ροή. Ο Ποσειδώνας αποτελεί το δίκτυ του Ινδού θεού Ίντρα (θεός του πολέμου, του κεραυνού, της καταιγίδας και της βροχής), και η Αφροδίτη είναι τα πετράδια που ενώνει αυτό το δίκτυ.

zodia-taro-45

Ως μια ευρύτερη αντίληψη του συλλογικού, τώρα ετοιμάζεται η εμφάνιση κάποιων φαινομενικά θαυμαστών μονοπατιών προς ένα κοινό συμφέρον. Ένα συμφέρον που οδηγεί σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, που θα γίνονται όλο και καλύτερα – και πιο καλά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η συνεύρεση που ετοιμάζεται να κάνει ο Ερμής με τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι εξίσου ονειροπόλα και διαχωριστική. Τώρα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στις ιδέες σας και τις προοπτικές σας – γιατί αν και υποβαστάζουν τεράστια βάρη, έχουν και τη δυναμική της διαρκούς χαράς.

Ο Ποσειδώνας κάνει μια παύση στη διαδρομή του στο Νότιο Δεσμό, και γυρίζοντας ορθόδρομος σχηματίζει το εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Όσο επικρατούσε το τετράγωνο διαρκείας των Κρόνου – Ποσειδώνα, ο ρεαλισμός συγκρούστηκε με τη φαντασία. Αυτός ο συνδυασμός σκάλισε τρύπες στις ψευδαισθήσεις σας. Σκίασε την πραγματικότητά σας, γι’ αυτό τα οράματά σας φούσκωσαν κι έσκασαν. Η αλήθεια πρόβαλε γυμνή, και κάποιες από τις λατρεμένες σας ιστορίες αποσυντέθηκαν…

zvdia-zwdia-tarw

Προχωράτε μπροστά με ένα καθαρό μονοπάτι, προχωράτε για να χτίσετε καινούργιες και στιβαρές ιστορίες. Ακόμα κι αν τα όνειρά σας παραμένουν λίγο νεφελώδη, είναι χτισμένα πάνω στην πιθανότητα της πραγματικότητας. Όλα όσα θέλετε τώρα είναι πιο ρεαλιστικά, γιατί έχουν απελευθερωθεί από την περίπτωση να είναι άπιαστα.

Την Παρασκευή το βράzwdia-765δυ η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Σκορπιό. Αργότερα θα περάσει στον Λέοντα, και θα σχηματίσει τρίγωνο με την Ήρα από τον τραχύ Τοξότη. Ακολουθήστε το ρεύμα και απολαύστε τη διαδρομή που θα πάρει, μέσα από πολλές διακυμάνσεις και μορφές του πάθους.

 

Αυτή η πορεία του φεγγαριού μπορεί και θα είναι γεμάτη ικανοποίηση, χωρίς την προσθήκη επιπλέον προβλημάτων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και παίξτε το παιχνίδι με όλη σας την αξία. Και αξίζετε πολλά, σίγουρα θα το νιώθετε… Είναι μια κατάκτηση και ο κατακτητής ταυτόχρονα!

Το Σάββατο, η Σελήνη από τον Λέοντα θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη από τον Υδροχόο, στο μέσο της σχέσης Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Συνασπιστείτε, για το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να ακούτε και τις οδηγίες των υπολοίπων, θα σας το πουν αν κάνετε μεγαλύτερους διασκελισμούς απ’ όσο αντέχετε. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να γίνετε λίγο υπερβολικοί ή και εγωκεντρικοί, αλλά θα είναι με την καλή έννοια.

Κουνήστε το σώμα σας, κάντε πράξη την έμπνευσή σας! Είναι μια περίοδος που μπορείτε να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό. Και αν είστε ειλικρινείς – ακόμη και με την υπερβολή σας – θα καταλήξετε σε κάτι πολύτιμο και απολαυστικό. Κάτι που θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην πορεία προς το μέλλον, και να το μετατρέψετε σε κάτι λιγότερο εγωιστικό. Γι’ αυτό ενδείκνυται τώρα να τολμήσετε και να ακολουθήσετε τον εγωκεντρισμό σας!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικά τρίγωνα, πρώτα με τον Ερμή από τον Τοξότη και μετά με τον Κρόνο, και θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα. Αρχίζετε πλέον να αποκτάτε έναν προορισμό, η δημιουργικότητα αρχίζει να μεταλλάσσεται σε σοφία. Μην το παρακάνετε στις εξόδους. Κάντε το κομμάτι σας, διασκεδάστε, και αποχωρήστε από το προσκήνιο πριν γίνετε παρανάλωμα του πυρός. Είναι δύσκολη υπόθεση η ενηλικίωση, αλλά αξίζει τον κόπο.

zwdia

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με την πολυμήχανη Αθηνά στον Υδροχόο, και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό – τον κυβερνήτη του Υδροχόου. Αφιερώστε τώρα λίγο χρόνο για να αποτιμήσετε τι πήγε καλά και τι όχι. Υπάρχουν κάποια πολύτιμα πετράδια για εσάς εκεί, που τους αξίζει να τα ξεθάψετε και να τα εντάξετε στον ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής σας. Η δραματική και δημιουργική Λιονταρίσια Σελήνη του Σαββατοκύριακου, θα σας φωτίσει το μονοπάτι για κάποιες εκπληκτικές και βαρύτιμες ανακαλύψεις.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot