ζωδια Σ/Κ 23-24/01 Ενα σπουδαιο Σαββατοκυριακο

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

Έχουμε δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο: την πανσέληνο στο Λέοντα και την επαφή του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα. Ο ανάδρομος Ερμής στη σύνοδό του με τον Πλούτωνα δημιουργεί πανίσχυρη όψη.

Μπορείτε να το ερμηνεύσετε σαν υπερδύναμη ή σαν κάτι εξωπραγματικό. Όπως και να ‘χει, και τα δύο είναι σωστά, αλλά και κανένα. Είναι πράγματι πολύ κοπιαστικό να το ξεκαθαρίσετε, οπότε μην το προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Απλά χαλαρώστε όπως μπορείτε και δεχθείτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Είναι σαν να ονειρεύομαι ότι προσπαθώ να οδηγήσω από το πίσω κάθισμα. Η αληθινή ζωή μπορεί να γίνει τόσο κωμική. Ας το δεχθούμε.

zodia-taro-45

Η σύνοδος συμβαίνει στον Αιγόκερω, γι αυτό αφέσου στο να κατανοείς τα πράγματα καθώς ξεδιπλώνονται με την πάροδο του χρόνου. Για την ώρα όλα δείχνουν παράλογα. Μόνο με τον καιρό θα αποκτήσουν λογική. Σκεφτείτε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα και χαλαρώστε.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

zodia-astra-tarot

Όταν το κάνετε, η δύναμη της στιγμής θα είναι πιο εφικτή. Είναι παγίδα, αλλά πιάνει. Η συνειδητή σκέψη σας είναι η κορυφή του παγόβουνου. Όταν σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο σκληρά, τα ζητήματα που σας απασχολούν περνάνε στο υποσυνείδητο, όπου μπορούν να αναλυθούν με πολύ περισσότερες παραμέτρους.

Παρασκευή βράδυ η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με το Δία στην Παρθένο. Ένας μεταδοτικός ενθουσιασμός σας παρασέρνει και αισθάνεστε καλά. Αν δεν το καταφέρνετε μόνοι σας, βρείτε κάποιον άλλον να σας το μεταδώσει.

Επίσης, ο Άρης στο Σκορπιό είναι ακόμα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Εχει χασει λιγη απο την δυναμη του , αλλά συμβαίνει. Η δράση είναι εξαιρετική και η δύναμη της φαντασίας μπορεί να μεταμορφώσει τα συνηθισμένα. Συνεχίστε να προσπαθείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το Σάββατο, η Αφροδίτη μετακινείται στον Αιγόκερω και η Σελήνη στον Λέοντα. Αυτό μετριάζει λίγο την ευχάριστη διάθεση του Λέοντα. Δεν είναι και καμιά καταστροφή.

Δείτε το σαν ένα γερό κράτημα. Είναι σαν να περπατάς στη γειτονιά σου και να λες «Ει, που είναι το πάρτυ?» Και ξαφνικά να σε αρπάζει κάποιος και να σου λέει: «Ξέρεις ότι θα πεθάνουμε όλοι μια μέρα?»

Απομακρυνθείτε και βρείτε κάποιον λιγότερο εκκεντρικό για να μιλήσετε. Ναι, είναι σαν ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε, αλλά δεν χρειάζεται να ζήσετε εκεί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το βράδυ του Σαββάτου η πανσέληνος ολοκληρώνεται στο Λέοντα. Δεν βρίσκεται σε κάποια ιδιαίτερη όψη , αλλά η Σελήνη συνεχίζει σε τετράγωνο με τον Άρη, ολοκληρώνοντας το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή ενέργεια, ενέργεια που μπορεί να είναι καταιγιστική σαν σύνολο ΑΛΛΑ: Τίποτα δεν είναι πραγματικά αρνητικό.

Είναι απλά ασυνήθιστο και συνταρακτικό που ταιριάζει με την αντίθεση Υδροχόου/Λέοντα. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου και βρες έναν τρόπο να μοιραστείς τα πραγματικά σου αισθήματα. Ξεφορτώσου την ανάγκη να κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό και απόλαυσε την ελευθερία που αυτό θα σου φέρει.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

zwdia-zodia-tarw

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, βρίσκεται σε αρμονία με το στοιχείο της φωτιάς από τη θέση της Σελήνης. Για να βρεις το δρόμο σου, βρες το κουράγιο να είσαι ο εαυτός σου κάπου ανάμεσα σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα και σε αυτό που βγάζεις προς τα έξω.

Μέχρι την Κυριακή, η Σελήνη κινείται ακριβώς σε αυτό το τρίγωνο: ένα μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά. Είναι μια σπουδαία ημέρα για να θυμάσαι πώς είναι να αισθάνεσαι καλά που είσαι ο εαυτός σου.

zwdia