ζωδια Σ/Κ 24-25/12 Χριστουγεννιάτικοι Πόθοι

flirt-zwdia

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από τον Σκορπιό θα ξεκινήσει με ένα τρίγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες, ενώ θα σχηματίσει και ένα ακόμη τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω, κάθεται στο μέσο αυτού του τριγώνου και θα διατηρήσει ένα εξάγωνο με τον Άρη όλο αυτό το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Τι συνηθίζετε να κάνετε ένα χειμωνιάτικο αυθάδικο σαββατοκύριακο; Προσθέστε κάτι πικάντικο στις παραδόσεις, οι διαδικασίες θα έχουν όμορφη ροή…

 

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ερμή – που είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω – ενώ θα έχει σχηματίσει ένα εξάγωνο ακόμη με τον Πλούτωνα μέχρι το βραδάκι. Θα περάσει τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, και σε ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθύες.

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική για να κάνετε μια συζήτηση εκ βαθέων, μια συζήτηση επουλωτική. Ίσως να νιώσετε τον πειρασμό να μην αγγίξετε ευαίσθητες χορδές, προκειμένου να διατηρήσετε τη γαλήνη. Αυτό θα ήταν λάθος αυτή τη στιγμή, αν υπάρχει κάτι που λαχταράτε να το εξωτερικεύσετε. Είναι η πλέον κατάλληλη ώρα για να μιλήσετε ειλικρινά και ανοιχτά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν πρόκειται κανείς να υποστηρίξει ότι όλο αυτό θα είναι εύκολο – αντιθέτως μπορεί να είναι και πολύ σκληρό. Όμως θα νιώσετε ότι είναι θεραπευτικό και θα βοηθήσει να επιταχυνθούν πολλές διαδικασίες μακροπρόθεσμα.

Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και σε ένα τρίγωνο με τον Δία. Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια ρεαλιστική επένδυση στη μακροχρόνια ευτυχία και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα αλλά και σε εξάγωνο με τον Δία, ένα πρέπει να θυμάστε: όσο άβολα κι αν νιώσετε για κάτι, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα είναι παραγωγικό. Η σκορπίνα Σελήνη είναι λεοντόκαρδη και παίρνει ρίσκα, ακόμη κι αν θα επιφέρουν αναταραχές.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η Ήρα θα μετάσχει επίσης στο σχηματισμό των Κρόνου – Αφροδίτης. Αυτή είναι η παραδοσιακή ατμόσφαιρα για να γίνουν προτάσεις και να δοθούν υποσχέσεις – όπως και η κατάλληλη στιγμή για να τηρηθούν!

Έχετε υπόψιν σας ότι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία υπόσχεται πολλή αγάπη, πολλή διασκέδαση, πολλά δρώμενα. Εκφράστε όλα όσα θέλετε, δεν πρόκειται να πάρετε ποτέ απαντήσεις για όσα δεν ρωτήσατε! Εκφράστε και την ευτυχία σας όταν θα την αγκαλιάσετε.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχουν και κάποιες παρασκηνιακές εντάσεις – εφόσον ο Δίας είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, και ο Πλούτωνας σε όψη τετραγώνου με ένα θεμελιώδες Τ-τετράγωνο. Ωστόσο θα υπάρξουν πολλές θετικές διέξοδοι για αυτές τις εντάσεις, ειδικά αν επιλέξετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι συνετό, παραγωγικό και δυναμικό.

 

zwdia shmera

Η Σελήνη από τον Σκορπιό είναι παθιασμένη, αλλά διαθέτει επίσης οξυδέρκεια και εντυπωσιακό πείσμα. Η σεξουαλική διάθεση είναι συσσωρευμένη και αποφασιστική… Με τον Άρη – από τους φιλικούς του υδάτινους Ιχθύες – να συγκρούεται με τον Ποσειδώνα, οι συμπεριφορές σταλάζουν ονειρικές υποσχέσεις!

Το κυριακάτικο πρωινό των Χριστουγέννων η Σελήνη δεν θα σχηματίσει καμία νέα όψη, μόνο που θα κινείται για να περάσει στον Τοξότη αργά τη νύχτα. Η διάθεση θα διέπεται από αισιόδοξη εκτίμηση για τα πάντα, είτε από μια εξαντλητική ανυπομονησία. Το πλεονέκτημα της ημέρας είναι ότι θα διέπεται από μια ουσιαστική και βαθιά συγκέντρωση. Φροντίστε να έχετε χώρο και χρόνο, για να διασκεδάσετε με όσους έχετε επιλέξει να μοιραστείτε αυτές τις τόσο δραστικές στιγμές του χρόνου!

Ό,τι σχέδια κι αν έχετε για το Σαββατοκύριακο, να περάσετε Καλά Χριστούγεννα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75