ζωδια Σ/Κ 28-29/01 Τα Λόγια του Πάθους

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει με ευοίωνες δονήσεις, καθώς το πρωί του Σαββάτου θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Διαχωρισμένο από όλη την υπόλοιπη δράση που συντελείται στο σύμπαν, πρόκειται για ένα ανερχόμενο κύμα επιδιώξεων μέσα σε ένα ευνοϊκό κενό.

Όλοι θα έχουν τώρα τα απαραίτητα φόντα για να εστιάσουν στην κάθε πιθανότητα, δυνατότητα και φρέσκια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα που υπάρχουν στο άμεσο μέλλον. Να αναμένετε – γιατί θα την βιώσετε – τη γέννηση του απρόβλεπτου! Αν μπορούσε κάποιος να πει περί τίνος πρόκειται, εννοείται ότι δεν θα ήταν απρόβλεπτο.

 

Νωρίς το Σάββατο ωστόσο, ο Άρης θα μετακινηθεί από τους Ιχθύες στον Κριό, δηλαδή από το τέλος στην αρχή. Αυτός είναι ένας ακόμη προάγγελος για μια νέα αρχή. Ο πλανήτης του πολέμου να στρογγυλοκάθεται σε ένα ηλιοστάσιο – και μάλιστα το πρώτο ηλιοστάσιο – αυτό κι αν σημαίνει ανανέωση της ζέσης!

zodia-taro-45

Αυτό απαιτεί από όλους να δράσετε, να βγείτε και να κάνετε πράξεις. Είναι ένας χορός που πρέπει να συμμετάσχουν όλοι!Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες, διατηρώντας μια όψη εξαγώνου με τον Δία και άλλη μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αν και έχουν περάσει το σημείο ακριβείας τους, αυτές οι θέσεις παραμένουν ένθερμοι μαχητές έλξης της προσοχής.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ερμής θα πάει να συναντήσει τον Πλούτωνα, όψη που θα γίνει ακριβείας την Κυριακή. Αυτό είναι το αρχηγείο του διημέρου, το μεδούλι του Σαββατοκύριακου!

 

Το άγχος για τα ερωτικά θέματα όπως και ό,τι αφορά τα χρήματα, θα πυροδοτηθεί από τις συνεχιζόμενες πληθωρικές εξωγενείς αλλά και εσωγενείς συγκυρίες. Δράστης εδώ θα είναι η εμφάνιση μιας εκρηκτικής πάρλας, ένα ξέσπασμα λεκτικής διάρροιας. Δεν θα την εμφανίσουν όλοι – για κάποιους αυτή η έκρηξη θα είναι εσωτερική και θα την δείτε στις κινήσεις τους.

Σε κάποιους άλλους δεν θα την δείτε καθόλου, καθώς θα την υποθάλψουν ύπουλα στις κινήσεις των άλλων. Όμως η γενική αίσθηση θα είναι ένα ατέλειωτα, ατέρμονο ανόητο κουβεντολόι! Αναζητήστε αυτά που θα έχουν ουσία, μέσα στον καταιγισμό των λέξεων. Θα είναι μια βαλβίδα απελευθέρωσης της έντασης για πολλούς.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το ουσιαστικό ερώτημα εδώ, θα είναι αν αξίζει τον κόπο, αν αξίζει να το παλέψετε. Αν θεωρήσετε ότι αξίζει, παραβλέψτε τη λογοδιάρροια, σηκώστε τα μανίκια σας και δράστε! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το ξεσκαρτάρισμα της ντουλάπας σας, το καθάρισμα του σπιτιού, την απόφαση να διεκδικήσετε περισσότερο σεξ. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αν όλα κυλήσουν ακριβώς όπως ελπίζετε, συγχαρητήρια. Ψιθυρίστε τώρα και τις πιο άτακτες και τολμηρές λεξούλες και πιάστε δουλειά!

Κοιτάξτε πέρα από τις λεπτομέρειες, δείτε τη συνολική εικόνα όσων σπουδαίων ελπίζετε για το μέλλον σας. Για ποια από αυτά αξίζει να δουλέψετε; Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σας οπλίζει με το πλέον άρτιο κριτήριο, αυτή είναι η τέλεια στιγμή συναισθηματικής αποτίμησης: είναι η διαίσθηση, διαχωρισμένη από την προσκόλληση.

zvdia-zwdia-tarw

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Δία, ενώ θα ολοκληρώσει και το εξάγωνό της με τον Κρόνο. Ορμήστε και προσδεθείτε κι εσείς πάνω σ’ αυτό τον πύραυλο! Έχει καμία σημασία τι σας ωθεί να ορμήσετε; Όχι – η ενέργεια καθ’ αυτή είναι το θέμα.

Νιώθετε να σας πιέζουν πολύ κάποιοι; Βγάλτε την ετικέτα «πίεση» και αντικαταστήστε τη με την ετικέτα «όλοι περνάμε τέλεια, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»! Μετά ενταχθείτε στην αλλοφροσύνη της ατμόσφαιρας μέχρι το πρωί. Τα καύσιμα είναι απλά καύσιμα, εσείς αποφασίζετε πώς θα τα χρησιμοποιήσετε.

zwdia

Η Κυριακή θα ξημερώσει με τον ίδιο πύραυλο εν κινήσει, μέχρι να περάσει η Σελήνη στους Ιχθύες. Τώρα τα απόνερα θα αρχίζουν να σχηματίζουν μια πιο ήπια και πιο γλυκιά ακτίνα. Προσγειωθείτε, τεντωθείτε, φάτε ένα απολαυστικό πρόγευμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί εύκολα να είναι ένας αγώνας. Αν όντως εξελιχθεί έτσι, φροντίστε να μην τον αφήσετε να περάσει αδιάφορα. Στύψτε τον μέχρι και την τελευταία σταγόνα και κερδίστε τα πάντα από αυτόν!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot