ζωδια Σ/Κ 30/09 – 01/10 – Χαος και Ερωτας

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Ο Πλούτωνας γύρισε σε ορθή πορεία! Μάλιστα η αλλαγή της κατεύθυνσής του στον Αιγόκερω, ήταν το βαρύ πυροβολικό της εβδομάδας που πέρασε. Ωστόσο, η ορθόδρομη πορεία του είναι πολύ πιο συγκαταβατική, καθώς συνδέεται με μια ανατροπή στη συνάντηση των Αφροδίτη – Άρη και τον δεσμό της με τον Ποσειδώνα!

Κατά την αλλαγή της πορείας του Πλούτωνα, η Σεληνη εκανε την συνοδο της μαζι του , εκεινη τη στιγμη ηταν επισης συνδεδεμενη με τον Αρη και την Αφροδιτη.Ολα αυτα τα στοιχεια  κέντρισαν  κάτι, που ανάγκασε την Αφροδίτη και τον Άρη να τροποποιηθούν για να συντονιστούν!

zodia-taro-45

 

Αυτό το «θέμα» θα επικρατήσει και όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ η Αφροδίτη βγαίνει από μια ακριβή αντίθεσή  με τον Ποσειδώνα που είναι ανάδρομος.

Η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα θα φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με τη φαντασία τους. Πρέπει να αλλάξει, να αναδιαρθρωθεί και να ωριμάσει για να καταφέρει να αποκτήσει υπόσταση. Όσα στοιχεία δεν συνάδουν με αυτά τα κριτήρια, θα ξεριζωθούν και θα πεταχτούν! Όσο δυσχερής κι αν φαντάζει αυτή η διαδικασία, να ξέρετε ότι είναι παροδική. Είναι πολύ καλύτερα να κοιτάτε μπροστά, σε όσα έχετε να κερδίσετε – και έχετε πολλά να κερδίσετε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Σελήνη θα  περάσει στον Υδροχόο τα ξημερωματα του Σαββατου , ενώ διατηρεί και ένα τρίγωνό της με τον Ερμή που έχει περάσει στον Ζυγό. Διπλή ποσότητα Γης, σε διπλή ποσότητα Αέρα! Σκεφτείτε το, συζητήστε το, δεν είναι όλα προσωπικά, δεν αφορούν όλα εσάς και μόνο. Όλοι αναβαθμίζονται, οι απόψεις κλυδωνίζονται για να αντέξουν. Όμως θα έχετε τη στήριξη των άλλων αν το επιλέξετε, όπως και θα στηρίξετε τους άλλους για το κοινό όφελος. Συντονιστείτε με αυτή την πιθανότητα, θέστε την οπτική σας ψηλότερα και ευρύτερα!

Το Σάββατο, η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό. Τώρα πρέπει να βρείτε πάλι τον καθημερινό σας ρυθμό που έχει αναβαθμιστεί. Αν νιώθατε αποσυντονισμένοι, αυτή είναι η ευκαιρία να βρείτε ξανά τον βηματισμό της ζωής σας που έχει ολοκαίνουργια φορεσιά!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη χιαστί με την Αφροδίτη και τον Άρη, που θα διατηρηθεί μέχρι το πρωί της Κυριακής. Επέρχονται οι αλλαγές που επιδιώκατε! Δεν πρόκειται τόσο για ολοκληρωτικές αλλαγές, όσο για ρυθμίσεις που ενέχουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε σταδιακά στις μεγάλες αλλαγές… εκείνες που βρίσκονται τώρα στο μεταίχμιο της συνείδησής σας.

zwdia-fotia

Την Κυριακή ο Άρης σχηματίζει ένα ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, περνά σε ένα εξάγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου τον Ουρανό, και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία – τον κυβερνήτη του Κρόνου. Η διάθεση διέπεται από υψηλή οξυδέρκεια και δέσμευση, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ποταπές διαφωνίες. Δεν υπάρχει κάτι που είναι άσκοπο, όλα σημαίνουν κάτι – κάντε τα να σημαίνουν κάτι καλό!

Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, προμηνύει το επερχόμενο τετράγωνο με τον Κρόνο. Ξεκαθαρίστε τις μικρές ατασθαλίες τώρα, κάντε τις προφανείς αλλαγές τώρα. Οι λίγες μέρες

που θα ακολουθήσουν, θα είναι σχετικά εύκολες και ευχάριστες. Οι πιο δύσκολες αλλαγές θα ακολουθήσουν καθώς θα τις οικοδομείτε, γι’ αυτό τώρα αρκείστε στο να λιπαίνετε τα γρανάζια! Ο Ερμής από τον Ζυγό σας ευνοεί να κάνετε τώρα τις συζητήσεις που σας βγαίνουν πιο εύκολα, ενώ ετοιμάζεστε για τις πιο έντονες που θα γίνουν όταν ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, ιδανικό για τον έρωτα και την ουσιαστική εκτίμηση όσων έχουν να προσφέρουν η ζωή και η αγάπη. Οι όψεις στο ουράνιο στερέωμα είναι στιβαρές και δραστήριες, θελκτικές και φιλοφρονητικές. Εκτιμήστε τις λεπτομέρειες μαζί με τη μεγάλη εικόνα, τις τρομακτικές πρωταρχικές σας παρορμήσεις. Φροντίστε να απολαμβάνετε ταυτόχρονα με τις ενασχολήσεις σας – το αξίζετε, το οφείλετε!

Δυναμώστε. Όχι από φόβο για όσα μπορεί να σας προκύψουν, αλλά επειδή αναγνωρίζετε την αξία σας. Ενδυναμωθείτε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις