ζωδια Σεπτεμβριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

Δίδυμοι, είστε αρκετά κοινωνικά προσανατολισμένα άτομα γενικά, ανεξάρτητα από τη μορφή που παίρνει ο κοινωνικός προσανατολισμός για εσάς (είτε εργάζεστε αφιλοκερδώς για τους άπορους, είτε μέσω εθελοντισμού). Αλλά την 1η και 2, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017, πρέπει σίγουρα να προσθέσετε την παρέα με φίλους σε αυτό τον κατάλογο με τους τρόπους που εμπλέκεστε στην ευημερία της κοινότητας. Εξάλλου, θα περάσετε καλά μαζί τους. Και δεν θα ήθελαν τίποτα άλλο από το να βγουν μαζί σας!

Η δουλειά δεν προχωράει πάντοτε με το ρυθμό που θα σας άρεσε, και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτό το συγκεκριμένο γεγονός της ζωής στις 6 ή 7 Σεπτεμβρίου 2017. Μείνετε ψύχραιμοι. Και ζητήστε από τους φίλους σας συμβουλές στις 13 και 14. Θα είστε σε έναν πολύ πιο υπέροχο χώρο στις σχεδόν υπέροχες 18 και 19.

 

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε όλα τα βαθύτερα συναισθήματά σας σχετικά με το πώς πηγαίνουν τα πράγματα! Είστε σε διανοητική κορύφωση στις 23 και 24. Ευτυχώς, αγαπάτε το μαρινάρισμα σε αυτά τα είδη διανοητικών χυμών. Υπάρχει ακόμα περισσότερη τροφή για σκέψη στο πιάτο σας στις 27 και 28. Έτσι μην ξεχνάτε να τη ρουφάτε! Κάντε μια χάρη σε έναν φίλο στις 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Τι μπορούμε να πούμε; Είστε καλοί με τους ανθρώπους. Είναι μόνο μία από τις πολλές, φανταστικές σας ιδιότητες. Και καθώς ξεκινά αυτός ο κοινωνικά προσανατολισμένος μήνας, θα κάνετε καλά να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές σας ικανότητες για να κάνετε τις ιδέες σας στη δουλειά να κυκλοφορήσουν.

Κυκλοφορήστε, κυκλοφορήστε, κυκλοφορήστε την 1η και 2. Θα περάσετε υπέροχα και θα κάνετε τεράστια βήματα! Μην φοβηθείτε αν ο ρυθμός επιβραδύνει στις 6 ή 7. Έτσι είναι τα πράγματα! Μερικές φορές τα πράγματα κινούνται γρήγορα, μερικές φορές φαίνεται ότι δεν κινούνται καθόλου. Είναι φυσικό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τον Σεπτέμβριο του 2017, προτείνουν να συμβουλευτείτε συνεργάτες ή συναδέλφους από άλλα γραφεία εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε στις 13 και 14. Οι συμβουλές σχεδόν ποτέ δεν κάνουν κακό! Δεν χρειάζεται να τις ακολουθήσετε, αν δεν θέλετε. Η επιτυχία είναι δική σας στις 18 και 19. Σκεφτείτε πολύ στις 23 και 24. Τι καλά που είστε τόσο έξυπνοι! Μια άλλη πνευματική πρόκληση σας περιμένει στις 27 και 28. Βοηθήστε έναν ασκούμενο στις 30. Θα χαρείτε μια μέρα, όταν θα σας προσφέρουν δουλειά! Ακόμα κι αν δεν αναρριχηθούν στην κορυφή, είναι καλό να κάνετε το καλό στο χώρο εργασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65