ζωδια Σεπτεμβριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-karkinos

Συναισθήματα. Εντάξει, μπορεί μερικές φορές να προκαλούν κάποιες αναταραχές. Και όσο πιο συναισθηματικοί αισθάνεστε, τόσο πιο δύσκολο μπορεί να είναι για εσάς να πάρετε αποφάσεις. Ακούγεται σωστό, Καρκίνοι; Αυτή ακριβώς μπορεί να είναι η κατάσταση που βρίσκεστε την 1η και 2η.

Εάν ναι, τότε χαλαρώστε. Αφήστε τον εαυτό σας να έχει τις συναισθηματικές αντιδράσεις που έχει. Συνεχίστε να αναπνέετε. Αργά ή γρήγορα θα πιάσετε ξανά το τιμόνι. Εν τω μεταξύ, οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2017 για το ζώδιό σας, προτείνουν να απολαύσετε λίγο το να βρίσκεστε χαμένοι στη θάλασσα (είναι πολύ ενδιαφέρον!).

 

Εάν δεν έχετε ασχοληθεί αρκετά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει μέχρι τις 6 και 7, πρέπει να το κάνετε. Έπειτα η καλή σας διάνοια μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο στις 8 και 9. Θα λατρέψετε αυτή την αλλαγή ρυθμού!
Μην βιάζεστε με τα πάντα, είτε κάνετε ισπανικά σε μια νυχτερινή τάξη είτε υπολογίζετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στις 13 και 14. Όλα πάνε καλά στις υπέροχες 20, 21 και 22. Αντιμετωπίστε ένα χρονίζον πρόβλημα στο σπίτι στις 27 και 28. Μέχρι τις 30, μπορεί να αισθάνεστε αρκετά συναισθηματικοί και πάλι. Αποδεχτείτε το! Τα συναισθήματά σας έχουν πολλά να σας προσφέρουν, ξέρετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Καρκίνοι, μπορεί να σκεφτείτε ότι αν μπορούσατε να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα ενοχλητικά συναισθήματα, θα μπορούσατε να κάνετε τη δουλειά σας πολύ πιο αποτελεσματικά! Ίσως να το πιστέψετε αυτό ακόμα πιο έντονα, όταν θα περάσετε μερικές ιδιαίτερα συναισθηματικές στιγμές την 1η και 2.

Λοιπόν, σταματήστε να εύχεστε να φύγουν τα συναισθήματά σας! Γιατί, πρώτον, δεν θα πιάσει. Και δεύτερον, εάν κάνετε μια μικρή προσπάθεια να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας παρά να τα καταπολεμάτε, θα ανακαλύψετε ότι είναι φίλοι σας. Αν ξέρετε πώς αισθάνεστε, μπορείτε να δράσετε με έναν τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με τις πεποιθήσεις σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αυτό μακροπρόθεσμα, θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους επαγγελματικά. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα θέμα με έναν συνάδελφο στις 6 και 7.
Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017. Είναι ένα από τα ισχυρά σημεία σας! Πάρτε το χρόνο σας με τα δύσκολα και/ή πολύπλοκα έργα στις 13 και 14. Αναζητήστε ένα πολύ ευχάριστο νέο έργο που θα προσγειωθεί στην αγκαλιά σας στις 20, 21 και 22. Είστε ευτυχισμένοι στην προσωπική σας ζωή; Ρωτήστε τον εαυτό σας στις 27 και 28. Αξιοποιήστε αυτά τα συναισθήματα πάλι στις 30. Η δουλειά σας θα επωφεληθεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75