ζωδια Σεπτεμβριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τους Ταύρους τον Σεπτέμβριο του 2017, προβλέπει ότι η ένταση των συναισθημάτων σας για κάτι μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη την 1η και 2. Τι, δεν ξέρατε ότι νιώθατε τόσο έντονα πράγματα για αυτό το άτομο / δουλειά / ζήτημα; Καλά!

Τότε, ακόμα κι αν η ένταση είναι λίγο άβολη, χαρείτε το γεγονός ότι είχατε μια τόσο ισχυρή αντίδραση. Εξάλλου, τώρα ξέρετε καλύτερα τις προτεραιότητές σας! Τα πόδια σας βρίσκονται πολύ σταθερά στη γη στις 6 και 7. Κάνατε πολλή γιόγκα και πάλι; Ουάου, κάνει πραγματικά τη διαφορά σε κάθε επίπεδο της ζωής σας, έτσι δεν είναι;

 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ταύρους τον Σεπτέμβριο του 2017, δείχνουν επίσης ότι από τις σούπερ για την κοινωνικότητα 10, 11 και 12, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πολλά σχέδια με φίλους. Είστε σε έναν υπέροχο χώρο στις ζεστές και δημιουργικές 15η και 16η. Επωφεληθείτε από όλη αυτή την καταπληκτική ενέργεια του φθινοπώρου! Συντονιστείτε στην εσωτερική σας διαίσθηση και δεν θα επιλέξετε λάθος στις 20, 21 και 22. Ναι, μπορείτε να αλλάξετε μια γκρίζα μέρα και να κάνετε τον ήλιο να λάμψει (τουλάχιστον μεταφορικά) στις 27 και 28. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία! Ελάτε σε επαφή με αυτά που σας παθιάζουν στις 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Ταύροι, ξέρετε όπως και όλοι ότι η δουλειά σας μπορεί να σας εξαντλήσει. Αλλά ξέρατε ότι σας νοιάζει τόσο έντονα; Μπορεί να κάνετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, όταν βρεθείτε να αντιδράτε αρκετά έντονα σε ένα θέμα που προκύπτει στο γραφείο την 1η ή 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Μην ανησυχείτε, το να νοιάζεστε είναι καλό. Αλλά προσέξτε: η υπερβολική συναισθηματική αντίδραση χωρίς να κατανοήσετε πλήρως τι είναι αυτό που συμβαίνει πρώτα, δεν είναι. Έτσι κόψτε ταχύτητα και αναπνεύστε βαθιά, προτού γίνετε υπερβολικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Είναι υπέροχο να είστε συναισθηματικά γειωμένοι, όπως θα δείτε στις 6 και 7. Και το καθιστά πολύ πιο εύκολο να πάρετε κάθε είδους αποφάσεις στη δουλειά!
Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου προτείνουν να ξεδώσετε λίγο με μερικές κοινωνικές εκδηλώσεις στις 10, 11 και 12. Η καλύτερη δουλειά γίνεται όταν αισθάνεστε δημιουργικοί και αυτή είναι ακριβώς η διάθεση στην οποία βρίσκεστε στις 15 και 16. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στις 20, 21 και 22. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Γυρίστε ένα εμπόδιο σε ευκαιρία στις 27 και 28. Ακολουθήστε τα πάθη σας και θα καταλήξετε στη σωστή δουλειά στις 30.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65