ζωδια Σεπτεμβριος 2017

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια Σεπτέμβριος 2017 – Ωροσκοπιο

Ο Σεπτέμβριος του 2017 είναι ένας μήνας γεμάτος ζωή, φιλοδοξίες και επιθυμίες! Παράλληλα ωστόσο, έχει τη δυναμική να στήσει παγίδες σε εκείνους που είναι αφελείς, και να θέσει εμπόδια που μόνο οι επιδέξιοι και επιμελείς και αποφασισμένοι θα μπορούν να ξεπεράσουν.

Η Παρθένος θα είναι εξαιρετικά δραστήρια αυτή την εποχή, με τις διαδοχικές ή ταυτόχρονες επισκέψεις σε αυτήν από τον Ήλιο, τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη.

zodia-taro-45

 

Όλες αυτές οι παρουσίες θα δώσουν έμφαση σε όσα πρεσβεύει το ζώδιο της Παρθένου, δηλαδή την εργατικότητα, την πρακτική λογική, την τελειομανία, τη γρήγορη σκέψη, την ομιλητικότητα, τη χαρά. Αλλά φυσικά θα εντείνουν τις εμμονές και τις μανίες που διέπουν το εν λόγω ζώδιο, την τάση του για κριτική ή δεικτικούς σχολιασμούς. Όλα αυτά θα σηματοδοτήσουν συμβολικά το κλίμα αυτής της περιόδου.

Η δυσχερής πλευρά του φετινού Σεπτεμβρίου είναι ότι όλοι οι πλανήτες που θα περάσουν από την Παρθένο, θα βρεθούν σε αντίθεση με τον δόλιο και αναποφάσιστο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, και σε όψη τετραγώνου με τον αναβλητικό, εριστικό και κωλυσιεργό Κρόνο από τον Τοξότη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η αίσια πλευρά του φετινού Σεπτεμβρίου, είναι ότι όλοι οι πλανήτες θα βρεθούν σε θέση τριγώνου με τον προσηλωμένο και φιλόδοξο Πλούτωνα. Αυτή είναι μια όψη που θα βοηθήσει πολύ όσους έχουν ξεκάθαρους στόχους και στιβαρά κίνητρα!

Ο Ερμής τον Σεπτέμβριο του 2017

Η πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή αυτή την περίοδο είναι αυτή του Ερμή – του πλανήτη της διανόησης, της πληροφορίας, της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, της διακίνησης και του νεωτερισμού. Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες σε ανάδρομη πορεία – και αφού πέρασε με την όπισθεν από την Παρθένο στον Λέοντα – ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στις 5 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα συντελεστεί στην ίδια περιφέρεια που πραγματοποιήθηκε η Ηλιακή Έκλειψη της 21ης Αυγούστου, στις 28.54 μοίρες του Λέοντα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αυτή η σύμπτωση μπορεί να έχει βαθύτερη σημασία, αφού ενδέχεται να αναδείξει σημαντικά γεγονότα γύρω από αυτή την ημερομηνία. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για απρόβλεπτες ή ασυνήθιστες καταστάσεις, υπολογίζοντας τη θέση του Ερμή και το σημείο που συντελέστηκε η Ηλιακή Έκλειψη. Δεν αποκλείεται να έχει την έννοια και της εκ νέου ενεργοποίησης των επιρροών της έκλειψης.

Σε μια έκταση μεγαλύτερης κλίμακας, τα γεγονότα που θα προκύψουν με την ορθοδρόμηση του Ερμή ενδέχεται να συνδέονται με τη διανόηση, τη μάθηση, τις μεταφορές και μετακινήσεις, το οδικό δίκτυο, την επικοινωνία ή τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι πιθανό επίσης να αφορούν την κίνηση των ανέμων – σε σχέση με την ισχύ των εντάσεων ή τις καταιγίδες – είτε την κίνηση των τεκτονικών πλακών – σε σχέση με σεισμικές δονήσεις…

zwdia

Σημαντική όσο αφορά τις ευεργετικές της επιδράσεις, είναι η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα τις πρώτες 20 μέρες του Σεπτέμβρη! Σε αυτό το διάστημα η θεά του έρωτα θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Δία, ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και ένα ακόμη τρίγωνο με τον Ουρανό.

Αυτές οι όψεις είναι εξαιρετικά ευοίωνες για τους κοινωνικούς δεσμούς, τις ομαδικές προσπάθειες, τη συνεργασία, τις τέχνες, την ψυχαγωγία, τη χαρά, τη φιλία, τον γάμο και – φυσικά – για την αγάπη!

Τέλος να σημειωθεί ότι στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας θα γυρίσει ορθόδρομος στις 16.51 μοίρες του Αιγόκερω, μετά από ανάδρομη πορεία πέντε μηνών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw