ζωδια Τοξοτης Απριλιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

sagittarius-character

 

Αγαπητοί Τοξότες, κατά τον Απρίλιο του 2016 νιώθετε κάπως ανασφαλείς. Είναι μια χρονιά που οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και τα γεγονότα μερικές φορές μπορεί να σας μπερδεύουν˙ δεν υπάρχουν πάντα πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, ή αξιόπιστες πληροφορίες, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Πρέπει να στηριχτείτε στην εξυπνάδα σας και να εμπιστεύεστε το ένστικτο σας.

 

Στην καρδιά σας, νιώθετε θετικοί και δυναμικοί, αλλά το μυαλό σας απ’ την άλλη, είναι μερικές φορές σε σύγχυση και λαχταρά περισσότερη σταθερότητα και συνέπεια. Οι συμβουλές και οι παλιές εμπειρίες σας μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμες στο να σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει, είτε στην δουλειά σας, είτε τις προσωπικές˙ φέτος όλα είναι νέα και θα πρέπει να βρείτε το δρόμο σας σε άγνωστα εδάφη και ενώ αυτό μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό, είναι επίσης μια πρόκληση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Αυτός ο χρόνος είναι σίγουρα γεμάτος με αλλαγές και ποικιλία. Αυτό που σας λείπει όμως, είναι η ρουτίνα και η ρουτίνα, ανεξάρτητα με το πόσο την μισούμε, είναι η βασική δομή για εμάς και μπορεί να είναι η συναισθηματική ή η ψυχολογική μας άγκυρα. Αυτό το χρόνο και τον Απρίλιο ειδικότερα, μπορεί να νιώθετε σαν να είστε πάνω σε κινούμενο πλοίο και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στο κούνημα του, μπορεί ακόμα και να νιώθετε σαν να μην έχετε ρίζες, σαν να χρειάζεστε δηλαδή να επιστρέψετε στις ρίζες σας και να μην είναι εκεί και δεν φαίνετε να υπάρχουν και πολλά για να στηριχτείτε πάνω τους.

zwdia-zvdia-taro-00
Το να είστε αυτάρκεις και να επιμένετε στις αποφάσεις που παίρνεται χωρίς να κοιτάτε πίσω και χωρίς αυτοκριτική, είναι ζωτικής σημασίας – κρατήστε την αναπνοή σας, κλείστε τα μάτια σας και πηδήξτε. Ενώ θα πρέπει να δεχτείτε κάποια εποικοδομητικά σχόλια τον Απρίλιο, δεν πρέπει να τα πάρετε προσωπικά, δείτε τα ψύχραιμα και σιγουρευτείτε πως θα τα ακούσετε αν μπορείτε. Τοξότες, είστε πολύ ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή και η κριτική μπορεί να τροφοδοτήσει τις αμφιβολίες που έχετε για τον εαυτό σας και τις ανασφάλειες σας – πρέπει να απωθήσετε όσα σχόλια είναι αρνητικά. Η γενική σας οπτική είναι πολύ θετική, ωστόσο, συναισθηματικά ακόμα προσαρμόζεστε και αυτό είναι που προκαλεί κάποιες από τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Ο Απρίλιος μπορεί να είναι ένας πολύ επιτυχημένος και παραγωγικός μήνας για τους Τοξότες που χρησιμοποιούν τα χέρια τους στην εργασία τους, όπως οι τεχνίτες, οι φυσιοθεραπευτές, οι χειροπρακτικοί, οι ξυλουργοί, οι κοσμηματοποιοί, οι αγγειοπλάστες, κ.λπ. Είστε ευκίνητοι και επιδέξιοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο ευαίσθητη αίσθηση σας στα υλικά ή το σώμα. Είναι καλός μήνας για εσάς που εργάζεστε στον τομέα της υγείας, της φαρμακευτικής και της εναλλακτικής ιατρικής. Είστε πιο ευαίσθητοι στα συναισθήματα, στο άγγιγμα και τις ανάγκες και αυτό είναι χρήσιμο για την διάγνωση και την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών σας.

zwdia
Ο Απρίλιος είναι επίσης σημαντικός μήνας σε εκείνος που στηρίζονται στην έμπνευση για την εργασία τους. Μπορείτε να στηριχτείτε στο πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο τον Απρίλιο, καθώς νιώθετε τα δικά σας βαθιά και συχνά παραμελημένα συναισθήματα πιο πολύ και ακόμα παραπέρα, μπορείτε να τους δώσετε απτή έκφραση με λέξεις, τέχνη ή μουσική.
Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να φροντίζει κάποιον από την δουλειά σας, με μητρική στοργή και ενώ η θετικότητα σας μπορεί να του παρέχει μεγάλη συμπαράσταση, μπορεί να γίνει αρκετά αμήχανη η κατάσταση αν δεν ξέρετε που να τραβήξετε τα όρια και μπορεί να εξαρτηθεί από την στήριξη σας.
Ο Απρίλιος του 2016 είναι επίσης ένας συναρπαστικός μήνας για αυτούς που δουλεύουν στην προστασία, ειδικά της θαλάσσιας ζωής, όπως και για τους ωκεανογράφους. Οι Τοξότες, είναι γνωστοί ως οι τυχοδιώκτες και τον Απρίλιο η φύση σας καλεί – η συγγένεια σας με την φύση θα δοκιμαστεί σε εγχειρήματα, όπως η ιστιοπλοΐα, η αναρρίχηση ή η πτήση (όπως παραπέντε ή αλεξίπτωτο), όπου είστε σχεδόν ένα με τα στοιχεία και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας και την έμφυτη ενότητα σας με την φύση για να οδηγηθείτε και να πάρετε αποφάσεις.

zwdia