ζωδια Τοξοτης Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Η απόλαυση στην πραγματικότητα βρίσκεται στα μικρά πράγματα τον Αύγουστο του 2016. Μπορεί να έχετε πολλά μεγάλα σχέδια, αλλά μπορεί να βρείτε ότι οι καλύτερες εποχές βγαίνουν από απρόσμενα καλές στιγμές που δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό και δεν κοστίζουν ακριβά. Εάν κάνετε οικονομία μη φοβάστε, καθώς υπέροχες οικογενειακές διακοπές μπορεί να σας προσφέρουν φέτος περισσότερα από τις φανταχτερές, ακριβές διακοπές. Όλα έχουν να κάνουν με το να βρείτε αυτά που μετράνε πραγματικά, και να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν θαυμάσια πράγματα να μάθετε και να απολαύσετε ακριβώς κάτω από τη μύτη σας, τα οποία μπορεί απλά να παίρνετε ως δεδομένα.

 

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι βάζετε πολλή ενέργεια σε πράγματα που πλέον δεν σας ενδιαφέρουν – θα πρέπει να επανεξετάσετε τη ζωή σας και να κάνετε τις διορθώσεις που χρειάζονται γι’ αυτό που είστε τώρα. Θέλετε τα πράγματα που συνδέεστε να αντικατοπτρίζουν τον εαυτό σας. Αν ορισμένα άτομα ή ομάδες έχουν εξελιχθεί σε μια διαφορετική κατεύθυνση από εσάς, ίσως θα πρέπει να κόψετε αυτούς τους δεσμούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ξεκινήσατε τη χρονιά σας με ένα όραμα, και στην πορεία τα πράγματα έγιναν μπερδεμένα και χάσατε την ώθησή σας. Ο Αύγουστος του 2016 είναι η εποχή πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι κάνοντας αλλαγές, και να βάλετε κάποια ώθηση πίσω από τα σχέδια των στόχων σας. Μπορείτε να είστε πολύ αποτελεσματικοί στην έμπνευση των ανθρώπων ή στο να σοκάρετε την κοινή γνώμη, και να κάνετε τους άλλους να αναλάβουν δράση. Μια πολύ καλή στιγμή για να ταξιδέψετε, είτε διανοητικά είτε σωματικά – έχετε την ανάγκη να εκθέσετε τον εαυτό σας σε νέες και προκλητικές ιδέες: αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδι ή ακόμα και βιώσετε διαφορετικούς πολιτισμούς πιο κοντά στο σπίτι σας.

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Ο Αύγουστος του 2016 είναι ένας μήνας για επέκταση και για ρύθμιση μακροπρόθεσμων στόχων σε όποια καριέρα ή πεδίο αν είστε. Θέστε υψηλούς στόχους και εκτιμήστε τι πρέπει να γίνει για να φτάσετε εκεί.
Πολλοί Τοξότες εργάζονται στο νομικό τομέα, και ο Αύγουστος του 2016 σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ παραγωγικής και επιτυχημένης περιόδου, όπου μπορείτε να ανανεώσετε το προφίλ σας και να κερδίσετε πελάτες που είναι συναρπαστικό να δουλεύετε μαζί και από τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολλά. Υπάρχει μια απότομη καμπύλη μάθησης για όλους τους Τοξότες στην εργασία τώρα, και θα πρέπει να βάλετε επιπλέον προσπάθεια για να αυξήσετε τις γνώσεις σας. Μπορεί να γραφτείτε σε κάποιο μάθημα ή σε μια εντατική διαδικασία επαγωγής.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Ο Αύγουστος του 2016 ευνοεί τους εκδότες και τους προωθητές, ειδικά αν τα προϊόντα σας ή τα βιβλία σας αφορούν την αυτοβελτίωση, τη φιλοσοφία, την αυτογνωσία, την ανάπτυξη και τα ταξίδια. Εάν εργάζεστε σε έναν τομέα όπου επιδιώκετε την πρόοδο και τη βελτίωση της κοινωνίας, είτε τη δημιουργία της ευαισθητοποίησης ή της άντλησης κεφαλαίων για διάφορους κοινωνικούς σκοπούς, μπορείτε να είστε πολύ επιτυχείς.

Ο Αύγουστος του 2016 μπορεί να σηματοδοτεί μια αλλαγή της φρουράς για τους Τοξότες στις οικογενειακές επιχειρήσεις – μπορεί να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την επιχείρηση ή να αναλάβετε έναν μεγαλύτερο ρόλο, με ένα νέο όραμα. Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να είναι ένας ισχυρός μέντορας, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την πρώτη σας δουλειά ή να ανέβετε το πρώτο σκαλί του επαγγέλματός σας ή του εμπορίου.

zwdia