ζωδια Τοξότης Μαρτιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

sagittarius-selini

Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Για τους Τοξότες, ο Μάρτιος επικεντρώνετε κατά κύριο λόγο στο σπίτι: μπορεί να είναι ο μήνας που θα αποφασίσετε να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε, να φτιάξετε γκαράζ, να το επεκτείνετε ή ακόμα και να φτιάξετε πισίνα.

 

 

Η ανάγκη για αλλαγή στο σπίτι μπορεί να δημιουργηθεί από καινούρια γεγονότα, π.χ. καινούριο μωρό, ένας γονιός θα έρθει να μείνει μαζί σας, το παιδί σας επιστρέφει σπίτι από το πανεπιστήμιο, ή μετατρέπετε ένα δωμάτιο σε γραφείο ή σε εργαστήριο για να μπορείτε να δουλεύετε από το σπίτι.
Τα οικογενειακά θέματα μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη για την μετακόμιση σας επίσης. Αν μετακομίσατε μακριά από το σπίτι για κάποια δουλειά, μπορεί να σχεδιάζετε τώρα να γυρίσετε πίσω στην γενέτειρα σας. Σίγουρα είναι η εποχή που το σπίτι σας θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Βελτιώσεις που κάνατε μπορεί να σας βοηθήσουν να το πουλήσετε ή να σας προτρέψουν σε μεγαλύτερες αλλαγές.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Οι οικογενειακές σχέσεις θα απαιτήσουν επίσης την προσοχή σας – κατά κύριο λόγο αυτό αφορά τους γονείς σας. Ο τρόπος που σχετίζεστε και επικοινωνείτε μαζί τους είναι πολύ σημαντικός αυτή τη στιγμή – αλλαγές στην ζωή των γονέων σας, θα σας φέρουν πιο κοντά τους ή νέες πληροφορίες για αυτούς ή το παρελθόν σας θα αποκαλυφθούν. Μπορεί να μην βρείτε τα θέματα που έχετε με τους γονείς σας τόσο ανησυχητικά αυτή τη στιγμή, αλλά μακροπρόθεσμα θα ωριμάσετε από τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, θα θεραπευτείτε και νέα ξεκινήματα θα είναι εφικτά.
Γενικότερα, συναισθηματικά ζητήματα σχετικά με την παιδική σας ηλικία επανέρχονται στο φως και δεδομένου ότι έχετε θετικό τρόπο σκέψης και τείνετε να εστιάζετε στο μέλλον, είναι πολύ καλή στιγμή να τα αντιμετωπίσετε και τέλος, να τα αφήσετε στο παρελθόν μια και καλή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Υπάρχουν θέματα που όλοι καταπιέζουμε μέσα μας και συχνά επανεμφανίζονται με άσχημο τρόπο, ωστόσο αυτό το μήνα, τα θέματα που θα επανεμφανιστούν θα τα αντιμετωπίσετε με πολύ θετικό τρόπο, αποτελεσματικά, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Για τους Τοξότες που σπουδάζουν ή δουλεύουν σε ακαδημαϊκό περιβάλλον, είναι επίσης καλός μήνας – μπορείτε να επεξεργαστείτε μεγάλο μέγεθος πληροφοριών και θα επιτύχετε πολλά, καθώς νιώθετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε.
Η επιτυχία είναι πολύ πιθανή σε όλα τα επιχειρηματικά και οικονομικά θέματα, καθώς τα σχέδια οργανώνονται και τα πράγματα παίρνουν την τροπή τους.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 
Οικονομικά θέματα και γενικότερα κοινωνικά, θα έχουν αντίκτυπο στον τρόπο που δουλεύετε και γενικά στις επιχειρήσεις και πρέπει να είστε πολύ προσαρμοστικοί. Τα γεγονότα που θα συμβούν το Μάρτιο στην δουλειά, θα σας δώσουν την ευκαιρία για ταξίδια, να γνωρίσετε ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπων και να μάθετε νέες ιδέες. Το παγκόσμιο εμπόριο και οι νέες αγορές είναι στο επίκεντρο και μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες.
Αν είστε στην αγορά εργασίας, πάρτε όποια ευκαιρία σας δίνετε να αποκτήσετε νέες δεξιότητες, ακόμα και αν είναι σε τομέα που δεν σας ενδιέφερε και μπορεί να εκπλαγείτε.


Δεν είναι καλός μήνας για πολλές επενδύσεις. Οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να είναι πολύ ελαστικές αυτή τη στιγμή και για αυτό δεν είναι καλή ιδέα να μπείτε σε επαχθείς συμβάσεις ή μακροπρόθεσμες συμβάσεις εργασίας – προτιμήστε τις προσωρινές.