ζωδια Υδροχοος Απριλιος 2016 μηνιαιες προβλεψεις

Aquarius-wallpaper

 

Οι Υδροχόοι δεν είστε ενστικτώδεις, για την ακρίβεια προτιμάτε να δράτε σύμφωνα με την λογική και την κριτική αξιολόγηση, αλλά τον Απρίλιο του 2016 μπορεί να οδηγείστε αρκετά από το συναίσθημα και το ένστικτο. Συχνά οι παρορμητικές σας αντιδράσεις σε μια κατάσταση, έρχονται σε αντίθεση με αυτό που συνειδητά είχατε σκοπό να κάνετε και το αποτέλεσμα μπορεί να σας οδηγεί σε διαφορετική κατεύθυνση εκεί που δεν το περιμένατε.

 

Οι συναισθηματισμοί και οι εκνευρισμοί μπορεί να φουντώνουν γρήγορα από το πουθενά και θα σας είναι δύσκολο να τους κρατάτε υπό έλεγχο.
Μπορεί να γίνετε κάπως αμυντικοί και ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή και δεν είναι καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις που χρειάζονται ψυχραιμία. Είναι, ωστόσο πολύ καλός μήνας να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενοχλούσαν για κάμποσο – είναι σαν να βρήκατε ξαφνικά την ενέργεια να πετάξετε πράγματα τριγύρω και μόλις το κάνετε να νιώσετε τέτοια ανακούφιση, που επόμενη αντίδραση σας θα είναι «ουφ, γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα αυτό!»

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η οικογένεια είναι σημαντική για εσάς αυτό το μήνα και μπορεί να ταξιδέψετε για να την επισκεφτείτε – αλλά και πέρα από αυτό η επίσκεψη σας θα περιλαμβάνει επίσης το να κάνετε και κάποια πρακτικά πράγματα, σχετικά με την επισκευή ή την αναδόμηση κάποιου πράγματος, κάποιου φυσικού ή κάποιας σχέσης. Αυτή η προσπάθεια σας, είτε έχει να κάνει καθαρά με κάποια πρακτική δουλειά, είτε έχει να κάνει με την επισκευή ανθρώπινων δεσμών, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα για τον εαυτό σας και πιο συγκεντρωμένοι. Μπορεί να είναι μια περίπτωση που θα χρειαστεί να βάλετε την περηφάνια σας στην τσέπη σας, όσον αφορά μια ατομική διαφορά που έχετε σχετικά με την οικογένεια σας, για το γενικότερο καλό της οικογένειας ως συνόλου.
Υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί τον Απρίλιο του 2016, κάτι που ξέρετε πως πρέπει να κάνετε, αλλά όλο το αποφεύγετε- αυτό μπορεί να σας κάνει οξύθυμο και γκρινιάρη – το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα άμεσα, αλλιώς να ρίξετε την ενέργεια σας και τις προσπάθειες σας στο να κάνετε κάτι εποικοδομητικό, ειδικά αν έχει σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι, για να απελευθερώσετε την ένταση σας.

zwdia
Μπορεί να επενδύσετε στο σπίτι σας, κάνοντας μια επέκταση ή μια ανακαίνιση.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ των οικονομικών και της δημιουργικότητας δείχνει πως υπάρχουν χρήματα στον τομέα των τεχνών και της ψυχαγωγίας, καθώς και αν είστε σε θέση να είστε δημιουργικοί οικονομικά, δηλαδή στον τρόπο που επενδύετε και στο χρόνο που πουλάτε και αγοράζετε μετοχές και κεφάλαια. Μπορεί επίσης να επωφεληθείτε από μετοχές στην εξόρυξη, την κατασκευή και την αθλητική βιομηχανία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα πρέπει να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της αρχής του μήνα ταξιδεύοντας για να δείτε πελάτες σας και να κάνετε συμφωνίες και αγορές – αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εμπορικές εκθέσεις και συναντήσεις με προμηθευτές. Είναι επίσης σημαντικό να ασχοληθεί με θέματα διοικητικής μέριμνας. Ωστόσο, το δεύτερο μισό του μήνα θα επικεντρωθεί στην παραγωγή και την εργασία από το γραφείο σας, στο να οργανώσετε τα πάντα.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε δουλειά από το σπίτι, ώστε να κάνετε περισσότερα και να είστε πιο παραγωγικοί. Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε χρόνο σε βιβλιοθήκες για να κάνετε έρευνα και ίσως να εξετάσετε αρχειοθετημένες πληροφορίες για ερευνητικούς σκοπούς.
Ο Απρίλιος του 2016 είναι ένας καλός μήνας για να ασχοληθείτε με τις πωλήσεις ακινήτων και τις μεταφορές, με επενδύσεις σε ακίνητα ή με επενδύσεις σε γεωλογικές έρευνες.
Μάθετε τη περιβαλλοντική νομοθεσία και τους κανονισμούς και βεβαιωθείτε ότι είστε συμμορφωμένοι με αυτούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι Υδροχόοι μπορεί να συμβάλουν στο άνοιγμα του δρόμου για περισσότερους Πράσινους κανονισμούς ή Πράσινη ευαισθητοποίηση μέσω του ακτιβισμού και του blogging.

zwdia