ζωδια Υδροχόος Μάρτιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Η παρόρμηση σας για σπατάλη και αγορές πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε καλά, είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή. Και ναι, όλοι λατρεύουμε την καταναλωτική θεραπεία και πού είναι το κακό να διασκεδάσετε λίγο;

 

 

Ωστόσο, σιγουρευτείτε πως ξοδεύετε σε αυτά που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους και δεν είναι μια γρήγορη λύση ή μια παρόρμηση που μετά σας αφήνει άδειους και ανικανοποίητους. Κυνηγάτε τις εύκολες λύσεις τον Μάρτιο, αλλά χρειάζεται πραγματικά να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας χρειάζεστε για την μακροπρόθεσμη ικανοποίηση σας.
Οι Υδροχόοι μαστίζονται στα πρώτα στάδια του χρόνου, από την ανάγκη να αποδείξουν τον εαυτό τους με τρόπους που τελικά δεν είναι πολύ θετικοί: και τι αν οι άλλοι θεωρούν πως το αυτοκίνητο σας ή η επώνυμη μάρκα, είναι καταπληκτικά;

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Όταν είστε μόνοι, τα πράγματα που θαυμάζουν οι άλλοι, σας κάνουν ευτυχισμένους; Αυτά που κάνουν τους άλλους χαρούμενους και αυτά που οι άλλοι εκτιμούν, δεν είναι συνήθως και αυτά που κάνουν του Υδροχόους χαρούμενους – είστε αντικομφορμιστές, που ζείτε σύμφωνα με τις δικές σας αξίες και κανόνες, πράγματα που κάνουν την ζωή πολύτιμη για εσάς. Οπότε γίνετε σπάταλοι και παραχαϊδέψτε τον εαυτό σας τον Μάρτιο, αλλά σιγουρευτείτε πως το κάνετε με τον δικό σας τρόπο και με τους δικούς σας όρους.
Η Ηλιακή έκλειψη τον Μάρτιο, θα σας φέρει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης, που θα σας επιτρέψει να αισθάνεστε ασφαλείς, ανεξάρτητα με την οικονομική σας κατάσταση και το στάδιο της ζωής σας.

Η αίσθηση του «μπορώ» και «θα ευδοκιμήσω και θα επιβιώσω» είναι πολύ έντονη τώρα και θα σας ωθήσει μπροστά με αυτοπεποίθηση. Έχετε την ικανότητα μέσα σας αυτή τη στιγμή, να ανανεώσετε τον εαυτό σας σε πολύ βαθύ επίπεδο.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2016

Αν παλεύετε στην επιχείρηση σας, αυτός είναι ο μήνας που μπορεί τα πράγματα να γυρίσουν και να τα πάτε καλύτερα οικονομικά. Δίνετε ισχυρή έμφαση στους πόρους και αν διαχειρίζεστε την δική σας επιχείρηση ή τον δικό σας τομέα, πρέπει να κάνετε μία ριζική αναθεώρηση του τρόπου που διατίθενται και χρησιμοποιούνται οι πόροι. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν την λάθος δουλειά και αν τους ανακατανέματε θα μπορούσε να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Εξετάστε προσεκτικά τις δαπάνες σας και πόσο παραγωγικά είναι αυτά που χρησιμοποιείτε στην δουλειά. Απαλλαγείτε από παλιά αυτοκίνητα ή μηχανήματα, που είναι πιο δαπανηρά να λειτουργούν ή να επισκευάζονται από τα καινούρια.
Ο εγωισμός και το οικονομικό στάτους, συνδέονται πολύ αυτό το μήνα και δεν θέλετε να πάρετε μία κακή οικονομική απόφαση επειδή ο εγωισμός σας μπήκε στην μέση – γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να οδηγούνται από εγωισμό και όχι από γεγονότα.
Σε καριέρες όπου δουλεύετε κάπου αλλού, σκεφτείτε δεξιότητες που έχετε και δεν χρησιμοποιείτε και προσπαθήστε να πείσετε τον εργοδότη σας, να σας δώσει περισσότερη δουλειά σε τομείς που είστε καλύτεροι ή πιο εκπαιδευμένοι. Μιλήστε στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σας, μήπως σας μεταφέρει σε άλλη θέση ή σε ρόλους που θα έχετε μεγαλύτερη πρωτοβουλία.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Είναι πολύ θετικός μήνας για τα οικονομικά σας και μπορεί να βρείτε μία προσοδοφόρα δεύτερη απασχόληση, που μπορείτε να κάνετε τα απογεύματα ή τα Σαββατοκύριακα – ίσως είναι κάποιο χόμπι σας ή μια γλωσσική δεξιότητα που έχετε, που οι άλλοι θέλουν και θα πληρώσουν για αυτή.