ζωδια Φεβρουαριος Ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

Αυτόν τον μήνα οι λαθεμένες προσδοκίες σας μπορεί να σας προκαλέσουν απογοήτευση ή καθυστέρηση αλλά μπορεί να αλλάξουν και άμεσα. Μπορεί να δείτε ότι μια πόρτα έχει κλείσει αλλά μια άλλη που δεν περιμένατε άνοιξε. Είναι ένας μήνας απρόσμενων ευκαιριών και καλής τύχης.

Είναι ένας δυνατός μήνας για να μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα όπως θέλετε. Είστε πολύ διπλωμάτες αλλά και διεκδικητικοί. Είστε ακόμα επικεντρωμένοι στο τι θέλετε από κάθε κατάσταση.

Είστε πολύ ενεργητικοί και αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Αυτός ο μήνας είναι επικεντρωμένος σε εσάς και στο τι θα σας κάνει χαρούμενους.

zodia-taro-45

Είναι πολύ σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες, να οργανωθείτε και να παραμείνετε εκεί. Το κίνητρό σας είναι καλό αλλά θα πρέπει να το εκμεταλλευθείτε για να μπορέσει να λειτουργήσει όπως θέλετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Φροντίστε να ξέρετε τους στόχους σας και να θυμάστε ότι η πρόοδος είναι πολύ σημαντική για εσάς τώρα. Δεν μπορείτε όμως να μετρήσετε την πρόοδο σε κάτι που δεν είναι συγκεκριμένο. Θέστε στόχους.

Αυτός ο μήνας είναι πολύ κοινωνικός. Θα υπάρχουν πολλά πάρτυ και εκδηλώσεις για να πάτε και μιας και αισθάνεστε εξωστρεφείς και με αυτοπεποίθηση μπορείτε να τα εκμεταλλευθείτε ώστε να δικτυωθείτε και ίσως να κάνετε και νέες ερωτικές γνωριμίες.

Μερικές φορές στην ζωή δεν εκμεταλλευόμαστε τις ικανότητές σας και κάθε ευκαιρία. Τώρα είναι καιρός να πούμε ότι όλα μας αξίζουν. Αφήστε τις άσχημες σκέψεις και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να μείνει στο παρασκήνιο.

 

zodia-zvdia-oroskopio-11
Επαγγελματικά.

Οι αναλύσεις και οι σημαντικές πληροφορίες θα έρχονται εύκολα σε εσάς τώρα και όλα θα πηγαίνουν καλά. Οι πνευματικές εργασίες που σας ταλαιπωρούσαν τώρα θα βρουν την θέση τους. Μπορεί να σκέπτεστε να προσλάβετε κάποιο άτομο να σας βοηθά αλλά τώρα βλέπετε καθαρά ότι μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές χωρίς βοήθεια.

Τον Φεβρουάριο αν θέλετε μια δουλειά να γίνει σωστά θα πρέπει να την κάνετε μόνοι σας. Δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε πλήρως τους άλλους και να το μοιράσετε τις δουλειές θα είναι δύσκολο. Είναι καλύτερο για εσάς να κάνετε τις δουλειές μόνοι σας αντί να αφήνετε τους άλλους να τις κάνουν να ή προσλαμβάνετε κάποιον καθώς μόνο έτσι θα γίνουν όλα όπως θέλετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δουλέψτε σκληρά αυτό τον μήνα για να μπορέσετε να καταλάβετε πλήρως τις πλευρές της δουλειάς σας που είναι πολύ σημαντικές ώστε να κρατήσετε τα μάτια σας στον στόχο. Είναι εύκολο να δώσετε την οικονομική διαχείριση σε έναν λογιστή ή ένα σύμβουλο και εκείνοι θα κάνουν τα απαραίτητα.

Το μάθημα που θα σας δώσει ο Φλεβάρης είναι ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τους άλλους σε τέτοιο βαθμό. Φροντίστε να τα ελέγχετε όλα και να είστε επικριτικοί με τα πάντα.

Είναι ένας υπέροχος μήνας για να οργανώσετε μια παρουσίαση, ένα πανηγύρι ή μια εκδήλωση. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα με μεγάλη γοητεία τώρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταφέρετε ότι θέλετε πραγματικά.

zwdia-zodia-tarw