ζωδια για ελεύθερους 01/06 Πέμπτη

59292

ζωδια για ελεύθερους 01/06 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Σκεφτείτε τη σημερινή ως μέρα προετοιμασίας, για μερικά πολύ ωραία πράγματα που πρόκειται να έρθουν. Μιλήστε σε κάποιον φίλο για τυχόν δύσκολα συναισθήματα, συγυρίστε το σπίτι σας για τυχόν απροσδόκητες επισκέψεις και σιδερώστε το αγαπημένο σας ρούχο.

ζωδια Ταυρος
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα, τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο και μέσω διαδικτύου. Η καρδιά σας και το ένστικτό σας θα σας καθοδηγήσουν τώρα – και αν λένε ότι είναι καλή περίπτωση για να το προχωρήσετε, διαθέτετε και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να το πετύχετε!

 

ζωδια Διδυμοι
Αν αισθάνεστε παραπάνω εσωστρεφείς από όσο συνήθως, γιατί προσπαθείτε να το καταπολεμήσετε; Ακυρώστε τα σχέδιά σας – οι φίλοι σας θα δείξουν κατανόηση – και περάστε λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας. Η καρδιά σας μπορεί να έχει κάτι να σας πει.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Τα άστρα ευνοούν τα νέα πράγματα και τις αλλαγές, και έχετε την κατάλληλη ενέργεια για να τα θέσετε σε λειτουργία. Γιατί δεν βγαίνετε εκεί έξω να κάνετε μια ρομαντική προσέγγιση ή δύο; Θα είναι πολύ δύσκολο να σας αντισταθούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το να αντιμετωπίζετε τη συνολική κατάσταση που βρίσκονται τα ερωτικά σας με καλή καρδιά, μετράει περισσότερο από οτιδήποτε τώρα. Μπορείτε να εγκαταλείψετε τη στρατηγική και τις προσδοκίες – η ειλικρίνεια και η αίσθηση του χιούμορ είναι τα μόνα που χρειάζονται.

ζωδια Παρθενος
Τώρα τα πράγματα αφορούν κυρίως τις φιλίες σας, παρά οποιονδήποτε κεραυνοβόλο έρωτα (ή πόθο). Γνωρίστε καινούργια άτομα και αφήστε να φανεί η περιέργειά σας για αυτά. Πριν καν το καταλάβετε, θα συζητάτε σαν να είστε παλιοί φίλοι.

ζωδια Ζυγος
Μερικές φορές τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή (π.χ. η αγάπη) τείνουν να γίνονται καλύτερα, όταν τα αφήνουμε να εξελιχθούν. Σταματήστε, ηρεμήστε και συλλογιστείτε τις πιο ευχάριστες διαστάσεις της ζωής, παίρνοντας χρόνο για να ευχαριστηθείτε πραγματικά τις μικρές, απλές απολαύσεις που έχει να σας προσφέρει η ζωή σας ως αδέσμευτους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να γαντζωθείτε στις πιθανότητες που υπάρχουν τώρα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, αλλά εκεί έξω υπάρχουν πολύ περισσότερες εναλλακτικές. Βάλτε τον αυτοέλεγχό σας σε αναμονή και δείτε τι άλλο μπορεί να συμβεί.

ζωδια Τοξοτης
Είστε σε φάση που αμφισβητείτε μια σχέση, είτε πρόκειται για μια προηγούμενη σχέση, μια πιθανή μελλοντική ή αυτή που εξελίσσεται τώρα. Αναλογιστείτε και ανακαλύψτε τι ακριβώς σημαίνει για εσάς.

ζωδια Αιγοκερως
Το να αναβάλλετε συμφωνίες, δεν είναι κάτι που κάνετε συνήθως. Γι’ αυτό μην το κάνετε ούτε τώρα – ειδικά όταν αφορά τα αισθηματικά σας. Αν αντιμετωπίσετε τα τρέχοντα ζητήματα, θα καταφέρετε να κάνετε χώρο για μια θετική αλλαγή – την οποία ευνοούν και τα άστρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Τα οικιακά ζητήματα ή κάποιες άλλες υποχρεώσεις, μπορεί τώρα να έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από το φλερτ μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης. Δεν αποκλείεται ωστόσο να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε και με τα δύο.

ζωδια Ιχθυες
Γιατί να ξυπνήσετε από αυτή την υπέροχη ονειροπόληση; Μπορεί να είστε λίγο θολωμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το ευχαριστηθείτε, να χαρείτε την καλή ενέργεια που στέλνουν τα άστρα προς το μέρος σας. Υπάρχει αρκετός χρόνος να επανασυνδεθείτε με την πραγματικότητα αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις