ζωδια για ελεύθερους 02/06 Παρασκευή

imerisies-21314

ζωδια για ελεύθερους 02/06 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Το φλερτ γίνεται με διάφορους τρόπους. Μερικοί μπορεί να το θεωρήσουν ως καβγά αλλά ξέρετε κάτι; Όλη αυτή η γκρίνια είναι απλά το περιτύλιγμα που κρύβει μια βαθιά έλξη. Μια έντονη κουβέντα θα ανοίξει το δρόμο και για άλλου είδους αλληλεπιδράσεις.

ζωδια Ταυρος
Μερικές φορές, μια φιλική παρέμβαση προσφέρει μια νέα προοπτική που την έχετε ανάγκη. Είναι πιθανό να προβάλλετε κάτι το οποίο δεν μπορείτε να αντιληφθείτε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων; Ρωτήστε κάποιον με ευγενική και ειλικρινή καρδιά.

 

ζωδια Διδυμοι
Αυτό το συγκεκριμένο άτομο που ποθείτε είναι πολύ ελκυστικό! Τόσο πολύ, που είστε πρόθυμοι να παρατήσετε όλες τις άλλες επιλογές σας για να είστε μαζί του. Απλώς σιγουρευτείτε ότι δεν μπερδεύετε κάτι που λάμπει με τον αληθινό χρυσό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Όλων των ειδών οι σχέσεις είναι σημαντικές, όχι μόνο οι ερωτικές. Είναι η τέλεια στιγμή για να ενισχύσετε τους δεσμούς με την οικογένειά σας, τους φίλους, τους συναδέλφους και αυτούς με τους οποίους έχετε χαθεί, λόγω απόστασης και έλλειψης χρόνου.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το κουτσομπολιό είναι μια ένοχη απόλαυση, όταν πρόκειται για τα ερωτικά κάποιου (περιλαμβανομένου και του εαυτού σας). Αλλά προσέξτε – είναι καλό να γίνεται περιστασιακά, όπως το να τρώτε σε fastfood, αλλά δεν πρέπει να αποτελεί κάτι με το οποίο θα ασχολείστε διαρκώς.

ζωδια Παρθενος
Έχετε βάλει πολλούς στόχους και είστε πεισματάρηδες σαν μουλάρια αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα αποδώσουν στην ερωτική σας ζωή. Στην εργασία σας θεωρείστε άριστοι, αλλά μήπως είστε αχρείαστα πεισματάρηδες στην κοινωνική σας ζωή;

ζωδια Ζυγος
Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε στα πιθανά ραντεβού σας, όπως θα φερόσασταν στους συναδέλφους σας. Εξασκηθείτε στην ευγένεια και σε κάποιου είδους επίσημη συμπεριφορά, μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα με κάποιον/α. Όταν θα σιγουρευτείτε, προχωρήστε όπως θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Σκορπιος
Μπαίνετε σε πειρασμό να τα ξαναφτιάξετε με κάποιον παλιό σας δεσμό. Εξάλλου, μπορείτε να επιστρέψετε στην άνεση της παλιάς ρουτίνας – και τα όχι τόσο άνετα προβλήματα. Σκεφτείτε το πολύ προσεκτικά.

ζωδια Τοξοτης
Σε ό,τι αφορά την αγάπη, φυσικά μπορείτε να έχετε το δικό σας γλυκό και να το φάτε κιόλας. Αλλιώς τι νόημα έχει; Τώρα το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε, είναι τι είδους γλυκό θέλετε και πότε. Και όπου αναφέρουμε γλυκό, εννοούμε δεσμό.

ζωδια Αιγοκερως
Αρέσετε πραγματικά σε ένα ιδιαίτερο άτομο εξαιρετικά ελκυστικό, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να το πείτε με σιγουριά ακόμη. Η πάντα λογική πλευρά σας λέει «Πόσο ανώριμο»! Βαθιά μέσα σας βέβαια, είστε ενθουσιασμένοι και θέλετε να μάθετε περισσότερο για το εν λόγω άτομο. Κάντε υπομονή και όλα θα αποκαλυφθούν.

zwdia

ζωδια Υδροχοος
Ο έρωτας δεν χρειάζεται κάποιο σοβαρό εγχείρημα. Το φλερτ σας κάνει πολύ καλό. Σας υπενθυμίζει πόσο γοητευτικοί είστε και σας αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλοί επίδοξοι μνηστήρες εκεί έξω.

ζωδια Ιχθυες
Έχετε μια ορμή και ειλικρίνεια και λίγοι μπορούν να συγκριθούν μαζί σας. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιο υποψήφιο ραντεβού, μπορεί να αισθανθεί λίγο συναισθηματικά φορτισμένο αν τα φανερώσετε όλα με την πρώτη γνωριμία. Να είστε συνετοί με αυτά που αποφασίζετε να μοιραστείτε με τους άλλους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera