ζωδια για ελεύθερους 02/10 Δευτέρα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 02/10 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
‘Ήρθε η ώρα για μια συνετή ανταλλαγή πληροφοριών. Μοιραστείτε τις πιο μύχιες ερωτικές σας σκέψεις με κάποιον που εμπιστεύεστε. Το να τις ακούσετε δυνατά μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εκ νέου την εσωτερική σας πυξίδα.

Ζωδια Ταυρος
Αρέσετε σε κάποιον με έντονο στυλ ζωής. Σιγουρευτείτε ότι σας αρέσει πραγματικά εκείνος ή εκείνη και όχι ο τρόπος ζωής του/της πριν πείτε το «ναι» σε οτιδήποτε – λογικά θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες σαν και αυτή.

 

Ζωδια Διδυμοι
Ξέρετε πώς να το παίζετε δύσκολοι αλλά πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε κάποιον/α ανεπιθύμητο/η που επιμένει να σας ζητάει να βγείτε έξω μαζί του/της; Δοκιμάστε να τον/την κατακλύσετε με απαιτήσεις για περισσότερη επαφή – μπορεί να φύγει τρέχοντας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μία ερωτική επαφή είναι ιδιαίτερα δυναμική παρόλο που η πρόοδος της δεν είναι ακόμη ορατή με γυμνό μάτι. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο τρυφεροί και μπορεί να πάρετε μια αίσθηση για το που οδηγείται η σχέση αυτή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Κάνετε σαφές σε οποιονδήποτε διεκδικητή ότι ό,τι βλέπει, παίρνει – πόσο αναζωογονητικό! Φυσικά, όταν το μόνο που βλέπουν είναι πόσο μεγαλοπρεπείς είστε, πως μπορούν να αντισταθούν; Η ειλικρινής σας στάση θα αποδώσει καρπούς.

Ζωδια Παρθενος
Το να μπερδεύετε τα οικονομικά σας σε μια νέα ερωτική σχέση δεν είναι η καλύτερη ιδέα – ακόμη και ένα μικρό δάνειο ή ένα κοινό εγχείρημα μπορεί να σταθεί εμπόδιο και στην πιο υποσχόμενη σχέση. Παρά ταύτα, αν δουλεύετε μαζί μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την επαφή μεταξύ σας.

Ζωδια Ζυγος
Αναπτύσσετε σχέσεις με τον δικό σας ρυθμό. Αν ένας αδιάκριτος φίλος ή συγγενής προσφέρει τη συμβουλή του χωρίς να του την έχετε ζητήσει, ακούστε ευγενικά, αλλά μην ανταποκριθείτε. Αν κρατήσετε αμυντική στάση, το μόνο που θα κάνετε θα είναι να εντείνετε την περιέργεια τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Μία σχέση γίνεται πιο βαθιά αλλά δεν αποτελεί βάρος για εσάς. Παρόλα αυτά και πάλι δεν είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό. Δεν υπάρχει πρόβλημα – χαρείτε το για αυτό που είναι. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε κάτι ακόμη.

Ζωδια Τοξοτης
Η ενέργεια σας σάς προετοιμάζει για τον έρωτα και την αφθονία που έρχονται προς το μέρος σας αλλά πρώτα θα πρέπει να το κάνετε εικόνα. Σκεφτείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας χρησιμοποιώντας τα τεράστια αποθέματα των εσωτερικών σας πηγών.

Ζωδια Αιγοκερως
Ενισχύστε με θετική στάση την ερωτική σας συμπεριφορά άσχετα με τα αποτελέσματα. Το να ρισκάρετε μιλώντας σε αυτόν τον χαριτωμένο τύπο από το λεωφορείο που πάτε μαζί στη δουλειά αξίζει μια ανταμοιβή. Να θυμάστε ότι όλα είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Μπορεί μια σχέση να θέλει δύο αλλά τώρα τελευταία αισθάνεστε ότι κάνετε όλη τη δουλειά μόνοι προκειμένου να κρατάτε τα πράγματα σε μια σειρά. Ίσως χρειάζεται να απέχετε για λίγο – πάρτε μια ανάσα και μπορεί να ανανεωθεί ο ενθουσιασμός σας για αυτή τη σχέση.

Ζωδια Ιχθυες
Δεν είστε μανιακοί με τον έλεγχο αλλά σας αρέσει να έχετε κατευθυντήριες γραμμές στη ζωή σας. Μπορεί να εργάζεστε πάνω σε ένα σχέδιο που αφορά την ερωτική σας ζωή. Μην αφήσετε έναν πειρασμό να σας αποσπάσει από αυτό που θέλετε να κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia