ζωδια για ελεύθερους 03/06 Σάββατο

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

ζωδια για ελεύθερους 03/06 Σάββατο

ζωδια Κριος
Αν αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, τα άστρα σας στέλνουν κάποια ενέργεια που μπορεί να τα αλλάξει όλα – σε μεγάλο βαθμό. Αρχίστε με το να μάθετε να ακούτε – και κάποιο συγκεκριμένο άτομο και τη διαίσθησή σας.

ζωδια Ταυρος
Το να καθίσετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε μπορεί να σας ακούγεται πολύ διασκεδαστικό τώρα, αλλά τα άστρα λένε ότι είναι μια καλή στιγμή για υπέροχες επαφές. Τι λέτε να μπείτε σε ιστοσελίδες προσωπικών γνωριμιών και να φλερτάρετε λίγο μέσω μηνυμάτων;

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Η δουλειά ή κάποια οικονομικά ζητήματα, μπορεί να είναι τελευταία στο μυαλό σας. Και σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις, οι σκέψεις ή τα συναισθήματά σας να είναι ασαφή και μπερδεμένα. Δοκιμάστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά και όλα θα πάνε καλά.

ζωδια Καρκινος
Λίγη επιπλέον διαίσθηση από τα άστρα, συν μια ασυνήθιστη τάση να ενεργείτε παρορμητικά, σας καθιστούν πραγματικό κελεπούρι στον τομέα των ερωτικών σχέσεων τώρα. Προχωρήστε και κάντε τη μέρα κάποιου ή κάποιων καλύτερη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Μπορεί να αισθανθείτε λίγο ευάλωτοι ή μελαγχολικοί κατά τη διάρκεια της μέρας. Συναντηθείτε με κάποιον φίλο για μεσημεριανό για να σας ανεβάσει τη διάθεση. Μέχρι το βράδυ πάντως, να περιμένετε μια εντελώς διαφορετική, υπέροχη ενέργεια να σας διακατέχει.

ζωδια Παρθενος
Κάτι τέτοιες μέρες είναι που χρειάζεται ένα σύστημα υποστήριξης. Είτε αντιμετωπίζετε κάποια κατάσταση στα ερωτικά σας ή απλά εύχεστε να είχατε μια τέτοια κατάσταση στη ζωή σας, η οικογένεια και οι φίλοι επιδρούν θετικά τώρα.

ζωδια Ζυγος
Οι φίλοι και η οικογένειά σας βρίσκονται στην καρδιά σας τον περισσότερο καιρό, και ο χρόνος που τους αφιερώνετε είναι σίγουρα χρόνος που δαπανήθηκε με σωστό τρόπο. Δείξτε τους πόσο νοιάζεστε για αυτούς και πόσο τους εκτιμάτε και νιώστε την αγάπη που σας προσφέρουν.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Αφήστε τη διαίσθησή σας να κάνει παιχνίδι κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας – έχει κάτι να σας πει που η (κατά τα άλλα τεράστια) νοημοσύνη σας δεν θα το κάνει. Ο έρωτας δεν έχει να κάνει μόνο με γεγονότα, αλλά και με συναισθήματα που υποβόσκουν κάτω από την επιφάνεια.

ζωδια Τοξοτης
Όλες αυτές οι ερωτήσεις που είχατε σχετικά με τα ερωτικά σας – και που τόσο γενναία αποφασίσατε να τις θέσετε πρόσφατα – απαντώνται τώρα, τουλάχιστον εν μέρει. Οι απαντήσεις, αν και απροσδόκητες, ανοίγουν νέες δυνατότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Αιγοκερως
Τώρα δεν είναι η ώρα για να είστε μυγιάγγιχτοι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σας, τα ερωτικά σας ή κάτι άλλο. Προσπαθήστε να δείτε όλες τις προοπτικές μιας κατάστασης και μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά.

ζωδια Υδροχοος
Αν μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν έρθετε αντιμέτωποι με μια αντιπαράθεση ή κάποια ξαφνική αλλαγή στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, θα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη και θα δείτε τα πράγματα να εξελίσσονται θετικά. Μετρήστε ως το δέκα και εξετάστε πάλι την κατάσταση.

ζωδια Ιχθυες
Αν αυτό που ζητάτε είναι λίγη ειλικρινή εκτίμηση, τα άστρα λένε ότι τώρα ήρθε η ώρα για να τη βρείτε. Δοκιμάστε να κάνετε μια-δυο προσεγγίσεις, είτε μέσω διαδικτύου ή πρόσωπο με πρόσωπο και αφήστε τους άλλους να χαρούν τη λαμπρή σας προσωπικότητα.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις