ζωδια για ελεύθερους 03/10 Τρίτη

1265351843kFfENHv

ζωδια για ελεύθερους 03/10 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και αν του δώσετε μια ευκαιρία μπορεί νασας βγάλει τα πιο βαθιά σας συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης. Να είστε ανοικτοί με την πιο μαλακή πλευρά σας και μπορεί να ανακαλύψετε ότι όντως τα πράγματα αλλάζουν.

Ζωδια Ταυρος
Κρατήστε το μυαλό και την καρδιά σας ανοικτά σε κάθε είδους νέες συναντήσεις σήμερα. Κάποιος/α που μπορεί να μην είναι απόλυτα όμορφος/η, μπορεί να έχει πολλά να προσφέρει ή κάποιος/α που δεν περιμένετε να έχει να σας δώσει αποστάγματα ερωτικής σοφίας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Μπείτε στη θέση κάποιου άλλου – εξάλλου είστε πολύ καλοί σε αυτό! Είτε σας ζητούν την άποψή σας ή εξετάζετε μια καινούργια ερωτική προοπτική, μπορείτε να κατανοήσετε όλες τις πλευρές του θέματος χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σήμερα τα πάντα αφορούν εσάς. Επικεντρωθείτε στο να φροντίσετε καλά τον εαυτό σας, να αναπτύξετε την δημιουργική σας πλευρά και να γίνετε το καλύτερο άτομο που μπορείτε. Είναι η καλύτερη – και η πιο διασκεδαστική- προετοιμασία για τον έρωτα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Η ένταση που υπάρχει σε κάθε ερωτική κατάσταση είναι σε έξαρση τώρα και φέρνει τα πράγματα σε έναν συναρπαστικό αναβρασμό. Αν δεν έχετε τίποτα σε εξέλιξη στον ερωτικό τομέα, τώρα είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι.

Ζωδια Παρθενος
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα – και ενδεχομένως «καυτή» – ενέργεια έρχεται προς το μέρος σας. Καλό θα ήταν να την καλωσορίσετε με ανοικτές αγκάλες και να αφήσετε αυτές τις τάσεις για συνεχή έλεγχο στην άκρη για λίγο. Δείτε που θα σας πάει!

Ζωδια Ζυγος
Η ερωτική σας ενέργεια είναι αρκετά διάχυτη κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε μπορείτε να εξερευνήσετε ένα νέο siteγνωριμιών, να χαμογελάσετε σε κάποιον τυχαία στο δρόμο ή να βγείτε για καφέ και να μιλήσετε σε κάποιον άγνωστο. Το βράδυ όμως καλύτερα να παραμείνετε σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Κρατήστε τα έξυπνα αστεία σας για τον εαυτό σας σήμερα, διότι κάτι στον ερωτικό τομέα απαιτεί λίγη παραπάνω σκέψη και ανάλυση. Τα ένστικτά σας θα παίξουν επίσης καθοριστικό ρόλο, οπότε φροντίστε ότι τους δίνετε τη σημασία που πρέπει.

Ζωδια Τοξοτης
Αυτή την περίοδο ευνοούνται πολύ οι νέες φιλίες – αλλά ο έρωτας που κολλάει σε αυτό; Κάποιος/α για τον οποίο/α έχετε πλατωνικά συναισθήματα αλλά οι αξίες που μοιράζεστε είναι μόλις ένα βήμα μακριά από αυτό!

Ζωδια Αιγοκερως
Παρατηρήστε οποιαδήποτε αλλαγή στην ενέργειασας, ιδιαίτερα κάποια που προμηνύει θετικά πράγματα για την ερωτική σας ζωή. Εάν οι πιθανότητες είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν, λογικά τώρα θα πρέπει να αρχίσουν να διευρύνονται. Αν ήσασταν λίγο ντροπαλοί, τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Καλωσορίστε αυτόν/ήν τον/την νέο/α συνάδερφο ή φίλο/η με ανοικτές αγκάλες και μερικές χρήσιμες συμβουλές από μέσα. Μπορεί να μην έχουν γραμμένη τη λέξη έρωτας στα πρόσωπά τους αλλά χρειάζεται να επεκτείνετε το δίκτυο σας και να δώσετε μια καλή ώθηση στο κάρμα σας.

Ζωδια Ιχθυες
Μπορεί να είναι ωραία να είστε ονειροπόλοι αλλά τώρα παρουσιάζονται μερικές πιθανότητες στην αληθινή ζωή που αφορούν τα ερωτικά σας – αρκεί να μην τις χάσετε! Επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα όσο περισσότερο μπορείτε, παρόλο που η αισιοδοξία σας συνηθίζει να ωραιοποιεί τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις