ζωδια για ελεύθερους 05/07 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 05/07 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Αν είχατε κάτι ή κάποιον στο μυαλό σας για λίγο με ερωτικό τρόπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε δράση. Προχωρήστε και δοκιμάστε να τον/την πλησιάσετε μέσω του διαδικτύου ή με την παρέμβαση κάποιου κοινού σας φίλου και βάλτε τα πράγματα σε λειτουργία.

Ζωδια Ταυρος
Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία στον ερωτικό τομέα με έναν απροσδόκητο τρόπο τώρα – ίσως μέσω κάποιου συνεργάτη ή μέσω κάποιας δραστηριότητας με την οποία έχετε εμπλακεί. Όπως και να έχει, κάθε μέρα η ζωή σας θα παρουσιάζει ενδιαφέρον.

 

Ζωδια Διδυμοι
Θα είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς στον ερωτικό τομέα, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Μπείτε στις ερωτικές αγγελίες στο διαδίκτυο και στείλτε μερικά πνευματώδη mail και παράλληλα κάντε μερικές νέες γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Το να κάνετε εντελώς καινούργιες επαφές – είτε πρόκειται για τη δουλειά σας ή στα ερωτικά σας – σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψετε μερικές ιδιοτροπίες που έχετε. Μην περιμένετε να πάνε τα πράγματα τέλεια αμέσως, ειδικά τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Τα άστρα σας ανάβουν το πράσινο φως σε ότι αφορά τα ερωτικά σας τώρα, οπότε πατήστε γκάζι και φύγετε! Είτε αυτό που ψάχνετε είναι να γνωρίσετε νέα άτομα μέσω διαδικτύου είτε εκτός, αναλάβετε δράση αφού είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία.

Ζωδια Παρθενος
Πού βρίσκονται οι ερωτικές σας αξίες στην παρούσα φάση; Έχουν αλλάξει; Είναι αναπόφευκτο να έχουν αλλάξει – και μάλιστα πολύ. Αν κρατάτε επαφή με όλα αυτά που σημαίνουν πολλά για εσάς, είναι πιο πιθανό να βρείτε την ισορροπία που ψάχνετε.

Ζωδια Ζυγος
Ναι, σας κοιτάνε επίμονα – γιατί δεν ανταποδίδετε και εσείς; Μήπως θα ήταν καλύτερα να πείτε ένα «γεια»; Αν δεν επιχειρήσετε κάτι, δεν θα αποκτήσετε και κάτι – και η κοσμική ενέργεια είναι σίγουρα ευνοϊκή απέναντί σας στην παρούσα φάση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Σκορπιος
Αυτή την περίοδο δεν είστε και πολύ κοινωνικοί, αφού το μόνο που θέλετε είναι να κλειστείτε στο καβούκι σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ακόμη και αν βγείτε λίγο εκτός του προγράμματός σας. Θα σας κάνει καλό.

Ζωδια Τοξοτης
Προσέξτε ιδιαίτερα να είστε δίκαιοι όταν κάποιος ζητά τη συμβουλή ή τη γνώμη σας για κάποιο ερωτικό ζήτημα τώρα. Έχετε πάντα κάτι καλό να απαντήσετε, αλλά σιγουρευτείτε ότι λαμβάνετε υπόψιν και τη δική τους μοναδική οπτική.

Ζωδια Αιγοκερως
Συνεχίστε τις προσπάθειες, ακόμη και αν το να κάνετε νέες επαφές είναι δύσκολο τώρα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και διατηρήστε την αίσθηση του χιούμορ σας σχετικά με αυτό – πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, απλά για μια σειρά τυχαίων γεγονότων.

Ζωδια Υδροχοος
Τώρα μπορεί να έρθει κάποια φανταστική συμβουλή σχετικά με τα ερωτικά σας ή κάποιο συναρπαστικό φλερτ από κάπου που δεν το περιμένατε – αν είστε ανοικτοί στα μυστήρια του σύμπαντος. Αφήστε την αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή να μπει στη ζωή σας.

Ζωδια Ιχθυες
Μπορεί να σκέφτεστε αυτά που σας χρωστάει κάποια παλιά αστοχία στα ερωτικά σας αλλά είναι παραγωγική μια τέτοια διαδικασία; Ίσως ήρθε η ώρα να περιορίσετε τις απώλειές σας, να ξεχάσετε τα παλιά και να ασπαστείτε τα καινούργια πράγματα που έρχονται στη ζωή σας με όλη σας την καρδιά.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera