ζωδια για ελεύθερους 06/08 Κυριακή

ζωδια για ελεύθερους 06/08 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Ένα τυχαίο ραντεβού σας οδηγεί πίσω σε έναν παλιό έρωτα που πιστεύατε ότι είχατε χάσει οριστικά. Πείτε μας πάλι γιατί δεν λειτούργησε το πράγμα μεταξύ σας; Μην κολλάτε στο παρελθόν. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εξερευνήστε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Ζωδια Ταυρος
Τα πιο καλά σας προτερήματα λάμπουν, οπότε γιατί δεν προγραμματίζετε κάποιο ραντεβού με κάποιο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό; Η ενέργεια από τα άστρα ευνοεί νέες επαφές και φρέσκιες ερωτικές προοπτικές. Κυνηγήστε το.

 

Ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να φαίνονται τέλειοι στα χαρτιά αλλά δεν μπορείτε να δημιουργήσετε χημεία μεταξύ σας με το ζόρι, αν αυτή δεν υπάρχει. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε προσπαθώντας. Πρέπει να ξέρετε πότε κάτι απλά δεν θα λειτουργήσει. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται η προσωπική σας ζωή, είναι περισσότερη μαγεία. Υπάρχουν μικροί τρόποι για να ζωντανέψετε τη συνηθισμένη σας στάση στην ερωτική σας ζωή; Ακόμη και η πιο απλή κίνηση μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη θετική αλλαγή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Η συνηθισμένη σας ρουτίνα λειτουργεί συνήθως πολύ καλά αλλά μπορεί και να οδηγήσει σε στασιμότητα την ερωτική σας ζωή. Χρειάζονται μικρά αλλά τολμηρά βήματα – φλερτάρετε με τον μπάρμαν στο καφέ της γειτονιάς σας ή στείλτε σε κάποιον ένα πονηρό e-mail.

Ζωδια Παρθενος
Ξεκουράστε το υπερενεργητικό μέρος του μυαλού σας και αφήστε να φανεί το πιο χαλαρό κομμάτι του εαυτού σας. Με το να σκέφτεστε υπερβολικά τη σχέση σας με αυτό τον χαριτωμένο τύπο/την χαριτωμένη κοπέλα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μην την ευχαριστηθείτε όπως πρέπει.

Ζωδια Ζυγος
Πρέπει να κάνετε πολλά λάθη στον έρωτα μέχρι να συναντήσετε κάτι αληθινό – διαφορετικά πώς θα ξέρετε ότι είναι όντως κάτι αληθινό; Ή πώς θα το εκτιμήσετε; Οπότε προχωρήστε – κάντε αυτά τα λάθη και διασκεδάστε ενώ τα κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζωδια Σκορπιος
Έχετε συνηθίσει να είστε οι καλύτεροι σε όλα αλλά δεν μπορείτε να προπονηθείτε για την αγάπη με τον ίδιο τρόπο που προπονείστε για παράδειγμα για τον μαραθώνιο. Μπορείτε όμως να «γυμνάσετε» κάποια συναισθήματα. Εξασκηθείτε στο πώς να είστε ευγενικοί, αξιαγάπητοι και πώς να διασκεδάζετε.

Ζωδια Τοξοτης
Μια προσωπική πάλη εξομαλύνεται πάνω στην ώρα, για να στρέψετε την ενέργειά σας σε άλλα ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε την αναζήτηση του έρωτα. Τι χρειάζεστε πραγματικά από την ερωτική σας ζωή; Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;

Ζωδια Αιγοκερως
Είστε ολιγαρκείς και μπορείτε να κάνετε θαύματα με τον προϋπολογισμό που έχετε. Αυτές είναι πραγματικά αξιοζήλευτες αρετές αλλά μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο, οπότε σιγουρευτείτε ότι δεν είστε φειδωλοί με τα συναισθήματά σας. Ενστερνιστείτε τη συναισθηματική αφθονία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Το να ξαναμπείτε στο παιχνίδι των ραντεβού μπορεί να είναι τρομακτικό, ιδιαίτερα εάν είχατε κάνει μεγάλο διάλειμμα από αυτό. Απλά θυμηθείτε πώς ήταν όταν μαθαίνατε να κάνετε ποδήλατο – μετά από μερικά πεσίματα, πήρατε το κολάι.

Ζωδια Ιχθυες
Στην πρώτη έξαψη του έρωτα μπορεί να παρασυρθείτε από τον πειρασμό να συμφωνήσετε μαζί του/της στα πάντα. Απλώς θυμηθείτε ότι εσείς και ο νέος σας έρωτας είστε ακόμη δυο διαφορετικοί άνθρωποι και δικαιούστε να έχετε διαφορετικές απόψεις.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις