ζωδια για ελεύθερους 06/10 Παρασκευή

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 06/10 Παρασκευή

Ζωδια Κριος

Μη λέτε τίποτα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε σήμερα. Θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε αυτή τη νέα ευκαιρία; Πρέπει να γίνετε πιο επιλεκτικοί σχετικά με τους μελλοντικούς σας συντρόφους – και να είστε ειλικρινείς για το τι μπορείτε να αναλάβετε.

Ζωδια Ταυρος

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο εξαντλημένοι σήμερα – συναισθηματικά μιλώντας. Ενώ είναι πάντα ωραίο να νιώθετε μια μικρή νοσταλγία, δεν βοηθάτε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο, παραμένοντας κολλημένοι στο παρελθόν.

Ζωδια Διδυμοι

Ενδιαφέρεστε πολύ περισσότερο για εκείνους που είναι ριζικά διαφορετικοί αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν ξεπεράσετε τις επιφανειακές διαφορές. Ξεφορτωθείτε αυτές τις παρωχημένες ιδέες και τολμήστε το.

Ζωδια Καρκινος

Αυτό που νομίζατε ότι ήταν απλά μια αθώα ρομαντική συνάντηση καταλήγει να σας προκαλεί αναταραχή όταν ενεργοποιεί ένα βαθύ συναισθηματικό ζήτημα σε σας. Απευθυνθείτε σε κάποιον που εμπιστεύεστε πολύ για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων

Έχετε το σωστό είδος ενέργειας με το μέρος σας και αισιόδοξη στάση. Επικεντρωθείτε σε μια νέα προοπτική με την οποία αισθάνεστε ότι έχετε σίγουρα επαφή και στη συνέχεια απλά αρχίστε να μιλάτε. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι να αναπνέετε και να είστε ο εαυτός σας!

Ζωδια Παρθενος

Μην κολλάτε σε αυτές τις παλιές, ξεπερασμένες ιδέες σήμερα – οι σχέσεις σας απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία! Έχετε την κατάλληλη ενέργεια για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να τολμήσετε να κάνετε κάτι καινούργιο ακόμη και αν σας φοβίζει. Να είστε τολμηροί!

Ζωδια Ζυγος

Η τιμιότητα έχει τις ανταμοιβές της, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέτε τα εσώψυχά σας σε κάθε καινούργιο ραντεβού (πραγματικά, μην το κάνετε αυτό), αλλά πρέπει να είστε ειλικρινείς για το ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος

Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τις παλιομοδίτικες ιδέες σας για το τι είναι σωστό. Στην πραγματικότητα, πρέπει να απαλλαχθείτε από όλα όσα είναι δικά σας και να δείτε τι θα μείνει. Ο έρωτας δεν θα μπορεί να σας εντοπίσει αν η ζωή σας είναι γεμάτη με παλιά και άχρηστα πράγματα!

Ζωδια Τοξοτης

Πρέπει να σταματήσετε να καταπνίγετε τις φυσικές σας παρορμήσεις και να προσποιείστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Υπάρχει ένα μικρό παιδί μέσα σας που λαχταρά να βγει προς τα έξω.

Ζωδια Αιγοκερως

Αρνείστε να προσαρμοστείτε στα καλούπια των άλλων – και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας σας στον έρωτα. Μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που κάποιοι άλλοι θα έχαναν. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος

Όλοι έχουν τις δικές τους ιδέες για το πώς και πού να βρουν την αγάπη. Ξέρετε ότι είναι παρούσα όπου κι αν πάτε, φυσικά – και θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Ζωδια Ιχθυες

Είστε κολλημένοι στην ρουτίνα στα ερωτικά σας; Ο λόγος μπορεί να είναι ότι φοβάστε να προχωρήσετε. Εάν εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας, θα βρεθείτε στο σωστό δρόμο. Δοκιμάστε να πάρετε ένα ρίσκο – το σύμπαν σας ανοίγει όλες τις πόρτες.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera