ζωδια για ελεύθερους 07/08 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 07/08 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Η δημοτικότητα και η λάμψη σας είναι συνεχώς σε υψηλά επίπεδα. Είναι τυχαίο που όλοι επιζητούν τη χαρά της παρέας σας; Απλώς κρατήστε την ψυχραιμία σας εάν κάποιοι ενοχλητικοί αρχίσουν να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας.

Ζωδια Ταυρος
Βρίσκεστε σε περίεργο σημείο. Ένα κομμάτι σας χαίρεται με τη συνηθισμένη σας ρουτίνα αλλά ένα άλλο ξέρει ότι ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις – για να μην πούμε για τη ζωή σας γενικότερα. Τι θα κάνετε;

 

Ζωδια Διδυμοι
Χρησιμοποιήστε ένα συνετό συνδυασμό διαίσθησης και συμβουλής σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ακούστε τους ειδικούς. Διαβάστε βιβλία, μιλήστε στους κατάλληλους ανθρώπους και ακούστε τη σοφία που έχουν να σας μεταδώσουν. Μετά κάντε αυτό που αισθάνεστε εσείς σωστό.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Είναι τα μάτια σας μεγαλύτερα από το στομάχι σας; Ο έρωτας είναι σαν ένας ατελείωτος μπουφές για εσάς – θα πρέπει να διαλέξετε τα άτομα με τα οποία θα βγείτε ραντεβού. Παρά ταύτα, δεν θέλετε να κάνετε υπερβολικά πολλά γιατί αλλιώς αυτή η αφθονία μπορεί να καταλήξει σε στομαχόπονο.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Τα άστρα τώρα δίνουν έμφαση στη μάθηση. Κάντε μαθήματα γαλλικών, μάθετε ιππασία ή μελετήστε μοντέρνα τέχνη. Η εκπαίδευση προσφέρει ερεθίσματα στην καρδιά και την ψυχή σας – και μπορεί να ζωντανέψει και τις ερωτικές σας προοπτικές.

Ζωδια Παρθενος
Ο έρωτας μοιάζει ασήμαντος περισπασμός, συγκριτικά με τις βαθιές εμπειρίες μάθησης που βιώνετε αυτή την περίοδο. Δεν δίνετε δεκάρα για να βγείτε ραντεβού. Παραδόξως, αυτό σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στα μάτια των επίδοξων εραστών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζωδια Ζυγος
Το φλερτ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεδώσετε – δεν είναι κάτι που χρειάζεται να παίρνετε πολύ στα σοβαρά, οπότε βγείτε εκεί έξω και γοητεύστε. Στη συνέχεια θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε κάτι παραπάνω από καλή εντύπωση σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο.

Ζωδια Σκορπιος
Το μυαλό σας είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο με την κοινωνική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες. Φυσικά, αυτό μέχρι κάποιος χαριτωμένος τύπος/κάποια χαριτωμένη κοπέλα να σας ζητήσει να βγείτε έξω μαζί του/της. Τι να γίνει…. Θα κοιμηθείτε λιγότερο. Αξίζει τον κόπο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Τοξοτης
Ήρθε η ώρα να πάρετε περισσότερα ρίσκα. Τα άστρα φέρνουν νέες συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή σας. Πάρτε μέρος σε μια λέσχη βιβλίου, κάντε υποβρύχιες καταδύσεις ή μάθετε μια νέα ξένη γλώσσα. Με αυτό τον τρόπο θα έρθουν στο δρόμο σας συναρπαστικά άτομα με ερωτικές προοπτικές.

Ζωδια Αιγοκερως
Κουραστήκατε να περιμένετε στον πάγκο σε ότι αφορά τα ερωτικά σας. Μην ανησυχείτε. Όπου να ’ναι έφτασε και η δική σας ώρα να λάμψετε. Για τώρα δοκιμάστε τις δυνάμεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν.

Ζωδια Υδροχοος
Βιβλία, ταινίες, τηλεόραση – το κάνουν να φαίνεται σαν να υπάρχει μια συνταγή για να βρει κάποιος τον αληθινό έρωτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν συνταγές σε αυτό. Κάντε αυτό που αισθάνεστε ότι είναι το σωστό για εσάς. Ακολουθήστε το δικό σας μονοπάτι.

Ζωδια Ιχθυες
Η καρδιά σας (για να μην πούμε ο εγωισμός σας) πληγώθηκε λίγο από το τελευταίο σας ταίρι. Δεν είναι κακό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να απέχετε λίγο από τα ραντεβού. Απλώς σιγουρευτείτε ότι δεν θα σας πάρει από κάτω. Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα.

zwdia-zodia-astrologia-65