ζωδια για ελεύθερους 07/10 Σάββατο

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

ζωδια για ελεύθερους 07/10 Σάββατο

Ζωδια Κριος

Να είστε προσεκτικοί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με αισιόδοξη στάση. Η αισιοδοξία είναι ζωτικής σημασίας, αλλά δεν θέλετε να καταλήξετε με μια ουτοπιστική συμπεριφορά που θα σας κάνει να μην βλέπετε τα προειδοποιητικά σημάδια σε ό,τι αφορά μια τρέχουσα προοπτική στον ερωτικό τομέα.

Ζωδια Ταυρος

zodia-taro-45

Μπορεί να χάσετε μια εκπληκτική ευκαιρία για αγάπη, αν δεν είστε πλήρως παρόντες. Η κατάσταση τώρα είναι πολύ καλή, πραγματικά, αλλά το μέλλον σας είναι ακόμη πιο φωτεινό αν καταφέρετε να απομακρυνθείτε από τις αναμνήσεις σας.

 

Ζωδια Διδυμοι

Το σύμπαν εργάζεται υπερωρίες για να βεβαιωθεί ότι κάνετε σχέσεις με θετικό αντίκτυπο για εσάς. Ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε τι χρειάζεστε πραγματικά από μια σχέση, αντί για αυτό που νομίζετε ότι θέλετε.

Ζωδια Καρκινος

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να απολαμβάνετε μερικές γλυκές ρομαντικές φαντασιώσεις, εκτός κι αν όλη αυτή η ονειροπόληση σας εμποδίζει να κοιτάξετε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας προς το καλύτερο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων

Τα αντικρουόμενα μηνύματα είναι πάντα ανησυχητικά, ειδικά εάν προσπαθείτε να ερμηνεύσετε αυτό που πραγματικά σημαίνουν. Μην προσπαθείτε να διαβάσετε τις προθέσεις των άλλων- όχι μόνο είναι πρακτικά αδύνατο, είναι επίσης μια εγγυημένη φόρμουλα για να απογοητευτείτε.

Ζωδια Παρθενος

Είναι συνήθως ευκολότερο να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους, αλλά τώρα υπάρχει μια καλύτερη επιλογή. Αντιμετωπίστε σύντομα αυτά τα ερωτικά ζητήματα και στη συνέχεια τα πάντα θα επιλυθούν ακριβώς όπως πρέπει.

Ζωδια Ζυγος

Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να βοηθάτε τους πάντες συνέχεια – έχετε και τα δικά σας θέματα να τακτοποιήσετε! Εάν μια προοπτική στον ερωτικό τομέα έχει υπερβολικές απαιτήσεις, ήρθε η ώρα να θέσετε νέα όρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος

Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι περισσότερο από το να ρωτάτε τα απλά και τα προφανή όταν πρόκειται να γνωρίσετε κάποιον/α. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να κάνετε ερωτήσεις – μπορείτε απλά να προσέξετε τι κάνουν και πώς το κάνουν.

Ζωδια Τοξοτης

Είναι εκπληκτικό το πώς μπορείτε να γυρίσετε τα πράγματα με το μέρος προκειμένου να έχετε μια εντελώς νέα αίσθηση προοπτικής. Οι περιστάσεις που σας έφτασαν στο χείλος της απόγνωσης σας βοηθούν να δείτε τις πραγματικές σας δυνατότητες, αρκεί να προσπαθήσετε.

Ζωδια Αιγοκερως

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Οι χαριτωμένες συνήθειες μπορούν να γίνουν οι πιο ενοχλητικές και αντίστροφα, σωστά; Οι εντυπώσεις αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού, οπότε καλό θα ήταν να το έχετε αυτό στο μυαλό σας πριν παρατήσετε κάποιον/α.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος

Κάποιες αποκαλύψεις στον ερωτικό τομέα σας συγκλόνισαν, γι ‘αυτό ήρθε η ώρα να εκφράσετε όσα σκέφτεστε. Εάν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε γι ‘αυτό, τουλάχιστον γράψτε κάπου αυτά που σκέπτεστε για να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Ζωδια Ιχθυες

Αυτή την περίοδο τα ερωτικά γεγονότα στη ζωή σας προωθούνται από συμπτώσεις. Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται σε λειτουργία και η πορεία της ζωής σας φωτίζεται με τη βοήθεια αυτών των ουράνιων ενεργειών. Απολαύστε τη ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh