ζωδια για ελεύθερους 08/07 Σάββατο

sex-selini-zodia

ζωδια για ελεύθερους 08/07 Σάββατο

ζωδια Κριος
Είναι απίστευτο το πώς συνεχίζουν να ανακύπτουν τα ίδια και τα ίδια προβλήματα στα ερωτικά σας με ελάχιστες διαφορές. Τώρα που συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε κάτι για αυτό πριν να είναι πολύ αργά.

ζωδια Ταυρος
Στ’ αλήθεια χρειάζεστε όλες αυτές τις συμβουλές και τα βιβλία αυτοβοήθειας, για να διορθώσετε τα προβλήματα της ερωτικής σας ζωής; Δώστε απλά χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσει. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε – και με τι μπορείτε να συμβιβαστείτε.

 

ζωδια Διδυμοι
Η πρώτη φορά είναι ατύχημα, η δεύτερη σύμπτωση – αλλά η τρίτη φορά σημαίνει ότι τα άστρα προσπαθούν να σας πουν κάτι! Αυτό το άτομο με το οποίο «τυχαίνει» να συναντιέστε συνέχεια, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Η χημεία μετράει. Ακόμη και αν κάποιος έχει θεωρητικά όλα τα φόντα για να γίνει το ταίρι σας, μπορεί όταν συναντιέστε πρόσωπο με πρόσωπο να μην υπάρχει καμία σπίθα ανάμεσά σας. Τα συναισθήματα μετράνε περισσότερο από τα γεγονότα τώρα, οπότε ακούστε προσεκτικά το ένστικτό σας.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Αισθάνεστε ότι κάθε φορά που βγαίνετε ραντεβού, είναι σαν να παίζετε κάποιο τυχερό παιχνίδι με υψηλές πιθανότητες να χάσετε; Έτσι εξηγείται το ότι δεν διασκεδάζετε καθόλου! Το ταξίδι είναι που μετράει και όχι ο προορισμός. Κάποια στιγμή θα συναντήσετε το άλλο σας μισό, αλλά μπορείτε και να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

ζωδια Παρθενος
Το πιο ελκυστικό προσόν σε έναν άνθρωπο, δεν είναι το πόσο όμορφος είναι ή πόσα χρήματα έχει – είναι το πόσο παθιασμένος είναι με τη ζωή. Όσα περισσότερα πράγματα βρίσκετε για να αγαπήσετε σε αυτό το άτομο, τόσο περισσότερη αγάπη μπορεί να σας δώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Ζυγος
Νομίζετε ότι ξέρετε οτιδήποτε χρειάζεται σχετικά με το ιδανικό ταίρι για εσάς, αλλά σκεφτείτε αυτό: αυτό που χρειαζόσασταν πριν πέντε ή δέκα χρόνια, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που χρειάζεστε τώρα. Μάθετε να είστε περισσότερο ευέλικτοι.

ζωδια Σκορπιος
Τώρα μπορείτε να υπαγορεύσετε τους όρους σας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Τα άστρα αναγνωρίζουν ότι ολοκληρώσατε έναν κύκλο προσπαθειών αλλά όλα θα πάρουν γρήγορα το δρόμο τους μόλις μάθετε τι θέλετε. Και ξέρετε, σωστά;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξοτης
Θέλετε να κάνετε αυτό το ραντεβού κάτι μοναδικό, αξέχαστο και το καλύτερο που υπήρξε ποτέ. Τι λέτε να δημιουργήσετε όλες τις συνθήκες ώστε να το κάνετε ευχάριστο και διασκεδαστικό; Εξάλλου, το νόημα είναι να περάσετε καλά με κάποιον που σας αρέσει και όχι να καταρρίψετε κάποιου είδους παγκόσμιο ρεκόρ.

ζωδια Αιγοκερως
Τελευταία δεν έχετε διάθεση να δείτε άνθρωπο. Το μόνο που θέλετε να κάνετε, είναι να νοικιάζετε DVD και να κάθεστε να τα βλέπετε με μερικούς φίλους. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό – σε αυτή τη φάση δεν μπορείτε να είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Η αγάπη μπορεί να περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Και ενώ η ζωή σας ως αδέσμευτοι κυλούσε ωραία και ομαλά, εμφανίζεται ένας έρωτας από το παρελθόν και σας βαράει στο κεφάλι. Απλώς να θυμάστε ότι τώρα είστε ένα πολύ διαφορετικό άτομο, από αυτό που ήσασταν όταν βγαίνατε μαζί.

ζωδια Ιχθυες
Το να είστε ευέλικτοι είναι ένα καλό προσόν για τη ζωή σας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Παρά ταύτα, αν ο τωρινός σας σύντροφος είναι περισσότερο υπέρ του να παίρνει και όχι να δίνει στη σχέση, ίσως έφτασε η ώρα να επανεκτιμήσετε τα προσωπικά σας όρια.

zwdia-66