ζωδια για ελεύθερους 09/10 Δευτέρα

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζωδια για ελεύθερους 09/10 Δευτέρα

Ζωδια Κριος

Ο ενθουσιασμός σας για καθετί καινούργιο στη ζωή σας είναι μεταδοτικός. Όσο περισσότερο αφήνετε τον εαυτό σας να πιστέψει, τόσο περισσότερα σας προσφέρει το σύμπαν. Ακόμη και οι πιο τρελές ιδέες μοιάζουν πολλά υποσχόμενες.

Ζωδια Ταυρος

zodia-taro-45

Η αυθόρμητη συμπεριφορά σας βοηθά να αλλάξετε τις συνηθισμένες σας πεποιθήσεις για τον έρωτα. Ακολουθήστε αυτή την τρελή επιθυμία να βιώσετε τα πάντα στον μέγιστο βαθμό! Όλη αυτή η διάθεσή σας για φλερτ σας πηγαίνει ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε – δίπλα στο πιο κατάλληλο άτομο για εσάς.

 

Ζωδια Διδυμοι

Πρέπει να είστε οι πρώτοι που θα επανορθώσετε αν μια ερωτική σχέση πάει στραβά. Είναι πιο εύκολο για εσάς να βάλετε στην άκρη την περηφάνια σας και να συνειδητοποιήσετε πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν όλα όταν είστε έτοιμοι να συμφιλιωθείτε. Βγείτε μπροστά!

Ζωδια Καρκινος

Ο καλύτερος φίλος σας θέλει να μετατρέψει κάτι σε ομαδική υπόθεση, αλλά το ραντεβού σας λειτουργεί καλύτερα σε καταστάσεις που συμμετέχουν δύο. Δεν είναι του χαρακτήρα σας να αρνηθείτε οτιδήποτε σε κάποιον, αλλά προσπαθήστε να θέσετε τα όριά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων

Εσείς και το τωρινό ερωτικό σας ενδιαφέρον σήμερα κινείστε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Το γρηγορότερο, όμως, δεν είναι πάντα και καλύτερο. Σε αυτό είστε μαζί, κι έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε πως να κάνετε τα πράγματα να κινηθούν με τον σωστό ρυθμό.

Ζωδια Παρθενος

Εάν θέλετε να κάνετε μόνιμες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ερωτικά ζητήματα, είναι ζωτικής σημασίας για σας να συνεχίσετε να προσέχετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Τα μικρά βήματα μπορεί να σας πάνε εκπληκτικά ταξίδια!

Ζωδια Ζυγος

Είστε τόσο ερωτευμένοι με αυτή την τρελή κοινωνική σύγχυση των ραντεβού που φτάνετε να παραμελείτε την υπόλοιπη ζωή σας; Είτε πληρώνετε τους λογαριασμούς είτε κάνετε παρέα με φίλους, δεν μπορείτε να αφήσετε τις λεπτομέρειες να σας ξεφεύγουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος

Συμβαδίστε με τις νέες επικοινωνιακές τεχνολογίες – είναι καταπληκτικό το τι μπορούν να κάνουν μερικές αναζητήσεις στο ιντερνέτ ή μερικές τηλεφωνικές κλήσεις. Μόλις δοκιμάσετε μερικούς νέους τρόπους να προσεγγίσετε τους άλλους, οι αντιλήψεις σας για τις ερωτικές προοπτικές θα αλλάξουν εντελώς.

Ζωδια Τοξοτης

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Ευτυχώς, το να μαζεύετε πληροφορίες είναι κάτι εύκολο για εσάς – είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας. Αρχίστε χαλαρά να το κάνετε.

Ζωδια Αιγοκερως

Μια πιο δυναμική ενέργεια κάνει πιο πιθανές τις σχέσεις αγάπης-μίσους αυτή τη στιγμή. Θέλετε απεγνωσμένα κάτι και νομίζετε ότι κάποιος καινούργιος ερωτικός σύντροφος μπορεί να σας το προσφέρει, αλλά ίσως κάνετε λάθος. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος

Εάν έχετε κουραστεί να αναλαμβάνετε μονίμως όλη την ευθύνη για τον προγραμματισμό των ραντεβού σας, τότε ήρθε η ώρα να δηλώσετε τις ανάγκες σας με σαφήνεια. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λίγο περισσότερο τη βοήθεια της άλλης πλευράς, οπότε καλό θα ήταν να τους το πείτε καθαρά και ξάστερα.

Ζωδια Ιχθυες

Οι ικανότητες σας να ελκύετε τους άλλους είναι πολύ βελτιωμένες αυτή την περίοδο, αφού είστε έτοιμοι να κινήσετε μόνοι σας τις καταστάσεις. Έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας, οπότε φροντίστε να θέσετε τα στάνταρτ σας σε υψηλό επίπεδο. Τίποτα εκτός από το καλύτερο για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera