ζωδια για ελεύθερους 10/09 Κυριακή

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

ζωδια για ελεύθερους 10/09 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Αισθάνεστε λίγο πιο ονειροπόλοι και πιο αργοί από ότι συνήθως αλλά σε κάποιον αρέσει που βλέπει αυτή την πιο ήπια πλευρά σας. Αυτή η πιο δεκτική ενέργεια σας επιτρέπει να ελκύετε ακριβώς τα άτομα που θα έπρεπε να έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Ζωδια Ταυρος
Οι εμβριθείς συζητήσεις σας βοηθούν να φτάνετε στην καρδιά του προβλήματος στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα φωνάξετε κάποιον καλό φίλο ή έναν επαγγελματία ή ότι θα κάτσετε λίγο μόνοι με ένα ανοιχτό τετράδιο μπροστά σας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Το να παίζετε κρυφτό με την πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει περισσότερο χάος από ότι αξίζει. Αντιμετωπίστε την αλήθεια ενώ προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα με τις επιλογές που έχετε στην προσωπική σας ζωή. Εξετάστε προσεκτικά μερικά βαθιά ριζωμένα θέματα προκειμένου να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Οι δημιουργικές εργασίες προχωράνε με ταχύτητα φωτός όταν συνεργάζεστε με το σωστό άτομο. Κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Κάποιος με ταλέντο σε αυτόν τον τομέα μπορεί επίσης να είναι ένα καλό ταίρι για σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Μια εναλλαγή μοτίβων που είναι γραμμένη στα άστρα σημαίνει ότι αντίστοιχες αλλαγές θα συμβούν και στην ερωτική σας ζωή. Το πόσο καλά «παίζετε» με τους άλλους γίνεται βασικό ζήτημα. Φροντίστε οι πράξεις σας να ανταποκρίνονται στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε.

Ζωδια Παρθενος
Αυτή την περίοδο η λήψη αποφάσεων δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη αλλά είναι ακόμη χειρότερο όταν ξανασκέφτεστε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας. Παρόλο που όλες αυτές οι πιθανότητες έχουν την αξία τους, το γεγονός παραμένει –θα πρέπει να κάνετε μια επιλογή και να ρισκάρετε.

Ζωδια Ζυγος
Μπορεί να ενεργείτε σαν ενήλικες αλλά μέχρι να πάρετε την ευθύνη των πράξεων σας και να είστε υπόλογοι για τις συνέπειες που τις ακολουθούν, απλά προσποιείστε τους ενήλικες. Αυτό ισχύει δυο φορές σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Τα άστρα σας λένε να χαλαρώσετε πραγματικά και αυτό είναι διαταγή. Όσο επιτρέπετε στον εαυτό σας να κακομαθαίνει με αυτά που έχει, τόσο περισσότερα θα έχετε. Αυτό ισχύει ιδιαιτέρως για τον έρωτα και την αγάπη αυτή την περίοδο.

Ζωδια Τοξοτης
Σκεφτείτε αυτή την περίοδο σαν την πρόβα ενός ερωτικού έργου. Οι ειδικοί της σόου-μπίζνες γνωρίζουν καλά ότι όσο πιο χαοτική είναι η πρόβα, τόσο πιο καλή θα είναι η πρεμιέρα. Σημαίνει απλά ότι κάτι αληθινό πρόκειται να εμφανιστεί.

Ζωδια Αιγοκερως
Αφήστε στην άκρη αυτή τη λίστα με τις απαιτήσεις. Ο κατάλληλος σύντροφος δεν είναι πάντοτε αυτός που νομίζετε ότι θα είναι. Εκπλήξτε τον εαυτό σας. Κάποιος περισσότερο συναισθηματικός και εκδηλωτικός μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ο γιατρός (και τα άστρα) προτείνει για την καρδιά σας.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Αισθάνεστε μπερδεμένοι; Είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να κάνετε αυτά τα συναισθήματα να εξαφανιστούν αλλά αυτό που χρειάζεστε πραγματικά είναι να χαλαρώσετε λίγο. Μοιάζει να στερείται λογικής αλλά με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη διαύγεια να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Ζωδια Ιχθυες
Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε αυτά που φαντάζεστε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Όταν δείτε τι είναι αυτό που σας εμπνέει, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στα όνειρα σας, στις φαντασιώσεις σας και στις ιστορίες που λέτε στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera