ζωδια για ελεύθερους 11/09 Δευτέρα

astrologia-planitis-ploytwnas

ζωδια για ελεύθερους 11/09 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σηκώσετε κεφάλι ή να σταματήσετε να μιλάτε. Δικαιολογείτε ένα συγκεκριμένο άτομο για πολύ καιρό τώρα. Το να δείχνετε έλεος είναι ένα πράγμα αλλά το να αφήνετε τους άλλους να σας ποδοπατούν είναι άλλο. Ήρθε η ώρα να επιβάλλετε ένα νέο μοτίβο στις σχέσεις σας.

Ζωδια Ταυρος
Αναγνωρίστε τι περνάει ένας τωρινός ή ενδεχόμενος σύντροφος. Ακόμη και αν λέει ότι δεν είναι κάτι, αυτή η μεταβατική περίοδος είναι σκληρότερη από όσο φαίνεται. Προσφέρετε την υποστήριξή σας και θα το εκτιμήσει πραγματικά.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αντιμετωπίστε τα πρόσφατα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή με ειλικρίνεια και γενναιότητα. Θυμάστε όταν ήσασταν παιδί, που νομίζατε ότι υπήρχαν τέρατα στην ντουλάπα μέχρι να ανοίξετε το φως και να δείτε ότι δεν ήταν τίποτα; Ρίξτε λίγο φως σε αυτά τα παλιά προβλήματα.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η ζέστη και το φως σας τραβάνε όπως η φλόγα την πεταλούδα. Απλώς σιγουρευτείτε ότι αυτό το συγκεκριμένο πράγμα (ή μάλλον άτομο) δεν μένει μόνο στα λόγια. Αντίθετα από την πεταλούδα, εσείς μπορείτε να καθορίσετε ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε στη συνέχεια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Κίνδυνος! Ναι, σίγουρα αυτός που ξέρετε είναι σκέτος πειρασμός αλλά η έκτη σας αίσθηση σας λέει ότι ίσως να μην είναι και πολύ καλή ιδέα. Ήρθε η ώρα τα κίνητρά σας να γίνουν πιο σαφή, πριν κάνετε ένα μεγάλο βήμα στον ερωτικό τομέα.

Ζωδια Παρθενος
Είστε έτοιμοι να βγάλετε έξω το κεφάλι σας και να διαπιστώσετε πόσο πλούσιος και ενδιαφέρων είναι ο κόσμος στον οποίο ζείτε. Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς μοιάζει να χρειάζεται και μια αλλαγή εμφάνισης για να τη συνοδεύσει – για να μην πούμε ότι χρειάζεται μια χαριτωμένη συντροφιά επίσης.

Ζωδια Ζυγος
Δεν σας αρέσει τίποτα περισσότερο από το να έχετε κάποιον να θαυμάζετε – εκτός αν κάποιος άλλος θαυμάζει εσάς φυσικά. Ίσως ήρθε η ώρα να επιλέξετε έναν από τους πολλούς επίδοξους μνηστήρες που σας διεκδικούν. Τουλάχιστον, περιορίστε τους σε τρεις επικρατέστερους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Σκορπιος
Ανυπομονείτε να τελειώνετε επιτέλους με αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας. Το μόνο που θέλετε, είναι να τακτοποιηθείτε επιτέλους. Χαλαρώστε! Χαρείτε τη στιγμή. Εξάλλου, η ζωή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σύνολο από στιγμές.

Ζωδια Τοξοτης
Αυτές οι τρέχουσες δραματικές ενέργειες φέρνουν μερικές άκρως σημαντικές (και καλοδεχούμενες) αλλαγές στη ζωή σας. Βάλτε σε μια σειρά τα συναισθήματά σας πριν ξεκινήσει αυτή η δοκιμασία και θα είστε ήσυχοι.

Ζωδια Αιγοκερως
Πάρτε επιτέλους μια απόφαση και να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας όταν βγαίνετε ραντεβού. Προσπαθείτε υπερβολικά πολύ και για πολύ καιρό να κάνετε τα πάντα για όλους και αυτό σας τρελαίνει – και δεν έχει την ανταπόκριση που ελπίζατε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Δεν είστε ικανοποιημένοι με την ερωτική σας ζωή. Αλλά ενώ τα συναισθηματικά μοτίβα μοιάζουν μόνιμα, αυτό είναι κάτι περισσότερο από αλήθεια. Πριν προσπαθήσετε να αλλάξετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε τον εαυτό σας. Αυτό θα κάνει τις μόνιμες αλλαγές πολύ πιο εύκολες.

Ζωδια Ιχθυες
Ένα συγκεκριμένο ενοχλητικό άτομο έχει εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Ή έτσι νομίζατε. Παρά ταύτα, είναι κάτι μόνο προσωρινό. Τα άστρα θέλουν να βάλετε μια τελεία σε μια παλιά κατάσταση, για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο.

zwdia shmera