ζωδια για ελεύθερους 11/10 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

ζωδια για ελεύθερους 11/10 Τετάρτη

Ζωδια Κριος

Προκύπτουν κάποιοι περιορισμοί στην ερωτική σας ζωή, αλλά οι διαπληκτισμοί δεν θα σας βοηθήσουν να τους ξεφορτωθείτε. Η ενέργεια σας χρειάζεται απλώς να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να εξετάσετε όλους τους παράγοντες που συμμετέχουν στη διαδικασία.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-taro-45

Η επιμονή σας αποτελεί σίγουρα πλεονέκτημα, αλλά το να εμμένετε σε κάποιον που δεν είναι ο κατάλληλος αρχίζει να μοιάζει με ξεροκεφαλιά. Έχει έρθει προ πολλού η ώρα να αποκτήσετε μια νέα προοπτική που θα αφορά αυτή την κατάσταση και τις τρέχουσες ενέργειές σας.

Ζωδια Διδυμοι

Μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε τι είναι αυτό που ψάχνετε σε έναν σύντροφο. Γιατί να μην αντιστρέψετε αυτό που είχατε στο μυαλό σας μέχρι τώρα; Προσεγγίστε την θετική και όχι την αρνητική στάση και θα βρείτε κάτι κατάλληλο για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Καρκινος

Ένας καινούργιος χαριτωμένος τύπος ζητά μια ειλικρινή γνώμη. Εάν δεν είστε έτοιμοι να τη δώσετε – ή αν δεν νομίζετε ότι η απάντησή σας θα βοηθήσει – θα πρέπει να πείτε ακριβώς αυτό. Μην αισθανθείτε πιεσμένοι να απαντήσετε.

Ζωδια Λεων

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει αρκετά ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε μια σχέση με ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον –δεν συμφωνείτε; Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά κάτω από αυτή τη νέα, σταθερή επιρροή. Είναι καλύτερα από οποιοδήποτε σενάριο προσπαθείτε να δημιουργήσετε στο μυαλό σας.

Ζωδια Παρθενος

Κάποιος χρειάζεται την κατανόησή σας, αλλά ίσως να μην αξίζει την συγχώρεσή σας – ακόμα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να αισθάνεστε θυμό για κάποιο λόγο, οπότε μην προσποιείστε ότι είστε εντάξει με την κατάσταση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Ζυγος

Ένα παραμυθένιο τέλος μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από όσο φανταζόσασταν, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αν ορμάτε σε κάτι χωρίς να το σκεφτείτε, είναι βέβαιο ότι θα έχετε περισσότερα προβλήματα από όσα πρέπει.

Ζωδια Σκορπιος

Αυτή η απίστευτη ένταση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο πρόκειται να απελευθερωθεί. Πάρτε τα πράγματα αργά, άσχετα με το πόσο γρήγορα θέλετε να τα προχωρήσετε. Η προσμονή αποτελεί σημαντικό μέρος της απόλαυσης.

Ζωδια Τοξοτης

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πότε πρέπει να σταματήσετε με τέτοια ποικιλία ερωτικών επιλογών μπροστά σας σήμερα. Μην δοκιμάζετε κάτι μόνο και μόνο επειδή φαίνεται καλό – πρέπει να προσέξετε και τι λέει το ένστικτό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως

Τα προβλήματα που προκύπτουν στα ραντεβού σας λογικά θα εξομαλυνθούν αν απλά εμπιστευτείτε το σύμπαν και πάρετε μια βαθιά ανάσα. Δεν πρόκειται για την ελεύθερη βούληση ενάντια στο πεπρωμένο – είναι ένα μεθυστικό μείγμα και των δύο. Ζήστε τη ζωή σας αντί να προσπαθείτε να την ελέγξετε.

Ζωδια Υδροχοος

Ένας πρώην θα μπορούσε να πει ότι είστε υπερβολικά καλοί για τους παλιούς σας φίλους ή για τις παλιές σας συνήθειες και σωστά (κατά κάποιον τρόπο)! Είστε πάρα πολύ καλοί για να χαραμίζεστε σε αρνητικές συμπεριφορές – τα ένστικτά σας θα πρέπει να είναι πιο σημαντικά από τη γνώμη των άλλων.

Ζωδια Ιχθυες

Καλό θα ήταν να έρθετε και πάλι σε επαφή με το σώμα σας. Μόλις βρείτε την σωματική σας αρμονία, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να εντοπίσετε τυχόν μικρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μια ώθηση στην αυτοεκτίμηση σας μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματική ερωτική σχέση, που θα έχει διάρκεια.

tarw-erwtoskopio