ζωδια για ελεύθερους 12/07 Τετάρτη

zwdia-karkinos-afroditi

ζωδια για ελεύθερους 12/07 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Απαντούν σε ένα από τα έξι ηλεκτρονικά μηνύματα που τους έχετε στείλει και μονίμως τα τηλεφωνήματά σας καταλήγουν στον τηλεφωνητή τους. Ίσως ήρθε η ώρα να λάβετε το μήνυμα. Είστε ένα υπέροχο άτομο αλλά αυτή η κατάσταση απλά δεν ήταν γραφτό να προχωρήσει.

ζωδια Ταύρος
Ο έρωτας σας έχει αρχίσει να ανθίζει, οπότε μην αφήσετε κανέναν καλοθελητή να σας χαλάσει τη ρομαντική διάθεση με την επικριτική του στάση. Θυμηθείτε ότι αυτός/ή ο/η γκρινιάρης/γκρινιάρα πιθανόν να προβάλλει πάνω σας τα δικά του/της προβλήματα. Συνεχίστε ακάθεκτοι.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Μπαίνετε σε πειρασμό να βγείτε ραντεβού με κάποιον με τον οποίο τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καλά την τελευταία φορά; Τουλάχιστον θα ξέρετε τι να περιμένετε. Ξανασκεφτείτε το. Δοκιμάστε να ρωτήσετε τους φίλους σας αν έχουν να σας συστήσουν κάποιον διαθέσιμο. Μπορεί να πετύχετε διάνα.

ζωδια Καρκινος
Αχ, αυτός ο έρωτας! Είναι τόσο δυνατός, που καίει τα πάντα στο πέρασμά του. Η έλξη που αισθάνεστε για κάποιο άτομο, μπορεί να σας τυφλώνει σε σχέση με κάποιες όχι και τόσο καλές πτυχές του χαρακτήρα του. Προσπαθήστε να έχετε μια συνολική εικόνα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Αφήστε την ερωτική σας ζωή στην άκρη για τώρα και ασχοληθείτε με κάποιον άλλο. Θα μπορούσατε να προσφέρετε ένα χέρι βοηθείας σε κάποιον φίλο, σε ένα μέλος της οικογένειας ή σε κάποιον συνεργάτη – και το καλό σας κάρμα θα κάνει καλό με πολλούς-πολλούς τρόπους στη ζωή σας.

ζωδια Παρθενος
Όταν είστε ερωτευμένοι, αισθάνεστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Παρά ταύτα, σιγουρευτείτε ότι δεν προσπαθείτε να αγοράσετε την αγάπη κάποιου ή να καμουφλάρετε κάποιο συναίσθημα που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.

ζωδια Ζυγος
Τελειώσατε με τα ραντεβού με άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Η ερώτηση είναι η εξής: εσείς καταλαβαίνετε τον εαυτό σας; Βγείτε μόνοι σας έξω για έναν μακρινό περίπατο ή για ένα φλιτζάνι τσάι. Κάντε κάποια σοβαρά ερωτήματα στον εαυτό σας – ναι, ακόμη και τα πιο δύσκολα.

zwdia

ζωδια Σκορπιος
Αν πρέπει να μαλώσετε για τις αξίες σας με αυτό το άτομο, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε εάν θέλετε πραγματικά να είστε μαζί του. Σκεφτείτε το. Η τάση που έχετε να κυνηγάτε προκλήσεις, μπορεί να σας έχει οδηγήσει σε κάποιον που δεν αξίζει τον χρόνο σας.

ζωδια Τοξοτης
Αρχίζετε να επανεκτιμάτε τις απόψεις σας για τον έρωτα. Πόση από τη συμπεριφορά σας σε μια σχέση υπαγορεύεται από αυτό που πιστεύετε ότι απαιτούν οι άλλοι από εσάς; Τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά τι ζητάτε από την αγάπη.

ζωδια Αιγοκερως
Δεν υπάρχει τίποτα που να σας αρέσει περισσότερο από το να επιτυγχάνετε τους στόχους σας και η πειθαρχία που δείχνετε μέχρι να το καταφέρετε είναι παροιμιώδης. Παρά ταύτα, σε ότι αφορά τον έρωτα ίσως θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο άνετοι και χαλαροί.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Αισθάνεστε ότι οι δυνατότητες για ερωτική σχέση με αυτό το άτομο έχουν κάποια όρια, αλλά μην αφήσετε αυτές τις σκέψεις να σας σταματήσουν. Εξάλλου, είστε ειδικοί στο να ξεπερνάτε τα όρια. Μπορεί να μην πρόκειται για μια σχέση που θα κρατήσει για πάντα αλλά τι γίνεται με το τώρα;

ζωδια Ιχθυες
Τα άστρα θεωρούν ότι οι πιο κατάλληλοι σύντροφοι για εσάς είναι οι γήινοι χαρακτήρες – αυτοί παραμένουν προσγειωμένοι όσο εσείς πετάτε στα σύννεφα και εσείς τους βοηθάτε να χαλαρώσουν όταν παίρνουν τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά. Ψάξτε για κάποιον ισορροπημένο χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera